Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult fetelor pt urari.acum un an eram in spital si-mi rupsesera apa.pe la 11.55 nasteam.asa ca inca mai am.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

aaaaaa, si azi ma imbat pt el, maine pt mine.

albumul meu
nepotelele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Adriana & Razvan, LA MULTI ANI!Sa va bucurati unul pe altul mereu,sa fiti fericiti si sanatosi!
Roxa, multumesc mult, esti sfatoasa acestui site, sincer.
Cat despre buget....aparatul vreau sa-l iau la rata cu un blender Brawn si un ap de epilat.As vrea un contract de max 20.000.000 pe per de max 1 an.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

razvan, la multi ani! nastasie, sa va bucurati de micut si numai bine!
roxanaz, fetele de la vic's si de la dodo cred ca s-au saturat de mine. la dodo nu au ce culori vreau eu, ca na, sunt si pretentioasa, vreau sa se asorteze cu patutul care e bleumarin cu roz, iar la vic's mi-au zis de vreo saptamana ca tot asteapta sa primeasca. iar eu as fi vrut zilele-astea sa ytermin cu cumparaturile, ca am intrat in luna a9a si nu se stie niciodata...
oricum fetele multam de sfaturi.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana nu ma lauda ca mi-o iau in cap
Adriana imbata-teee........ca merita! si Pat tot la miezul zilei s-a nascut, la 12.40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici!
La multi ani Razvan!
Sa cresti mare, sanatos si sa fii mereu minunea si implinirea vietii parintilor tai! Adriana, sa fiti sanatosi si sa aveti parte multa iubire ca sa va cresteti frumos ingerasul!

Eu cu o groaza de pb. pe cap...ca de obicei!Maine o interneaza iar pe mama pt. ca la controlul de rutina de 6 luni i-a iesit hemoglobina 6,5 si fierul 26-anemie forte. Si sigur va sta 3-4 zile pt. transfuzii de sange si alte investigatii. La echo a iesit binisor-o usoara necroza la vezica urinara,dar stiam de ea ca este urmare a razelor pe care le-a facut.Si tot maine o duc si pe socrela la o irigografie poate in sfarsit ii iese din cap ideea ca are ,,,ceva la fund,,,.Doamne-ajuta ca nu are si ea ceva.Desi sta de 2 saptamani la mine(joi chiar trei) nu m-a deranjat cu nimic, din contra m-a ajutat f. multa la gatit si a avut grija de fete cat timp am fost plecata. Asa soacra , sa-mi traiasca! As minti sa zic ca mi-a zis sau deranjat cu ceva...doar ipohondria ei....ma dispera...
Gata cu vaicareala...va pupic si sanatate tuturor!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
La multi ani pentru Razvan si mamica lui.
Adina, de-abia astept sa incepem sa folosim scaunelul de masina, aseara ne-am intors si l-am mai pus pe Paul cateva minute in el, ca sa se obisnuiasca.
Angelique, in ce cartier stati de v-ati pus gaze?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Razvan - La multi ani, sanatate, fericire!

Diana

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

multumesc mult inca o data, fetelor.ma bucur tare mult pentru urari.nici nu ma asteptam sa primeasca atatea.si daca tot a facut anul sa stiti ca razvan merge bine singur.si asta de ieri.cred ca in maxim 2 saptamani scapam si de premergator de tot.va pup pe toate si inca o data mii de multumiri.

albumul meu
nepotelele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, am intrat si eu. Pana acum nu am avut dispozitie sa scriu. Sa va spun ce mi s-a intamplat. Azi noapte a intrat un barbat peste mine in dormitor. M-am speriat ingroyitor, nici nu va imaginati. Eram singura singurica in toata casa si la un moment dat m/am trezit pentru ca imi era frig. Mi/am luat o patura si la un moment dat am auzit un zgomot in curte, am spus ca precis este Cristi (sotul meu) care o fi venit sa ia ceva ce a uitat. M/am dus la baie si cand m/am intors l/am gasit in mijlocul dormitorului, dar nu pe Cristi ci un barbat pe care nu il cunosteam. Am intepenit in mijlocul holului.

Acuma, privind retrospectiv, imi dau seama ca cea mai inteligenta miscare ar fi fost sa o ybughesc in curte si sa urlu la vecini. Atunci insa, de frica, i/am spus omului cu voce foarte ferma "ce cauti aici? Pleaca imediat ca te ia mama dracului, chem politia!" Vorba aia, pana venea politia ma viola ala de cateva ori si ma si hacuia cu cutitul daca era sa fie. Omul a venit din dormitor si s/a oprit langa mine si se uita la mine. Eu am aprins lumina si am deschis usa si i/am spus iar sa iasa dracului afara din casa ca chem ... politia. Nu cred ca eram prea sexoasa cu pijamalele mele si cu parul valvoi.

Cand statea langa mine ma gandeam la... Romanita Iovan si ma gandeam ca daca as fi avut un pistol, la cat de frica imi era, il ciuruiam pe individ. L/am mai indemnat odata sa iasa si omul a iesit. Eu am trantit iute usa dupa el. Dupa doua secunde, ce m/am gandit iar, desteapta de mine... Sa deschid usa sa ma asigur ca a plecat, nu cumva sa raman cu el in curtea mea. Si l/am vazut tocmai cand sarea cu o dexteritate iesita din comun ditamai poarta casei mele.

Nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca nu am mai dormit pana dimineata. La un moment dat am auzit iar zgomot in curte si am sarit la geam. Nu era decat pisicul nostru cu doi amici blanosi care se plimbau pe gard dar deja nervii mei erau facuti varza. Nu doresc la nimeni asa ceva. Se vedea ca omul e beat, dar parca poti sa stii cum reactioneaza la betie asa unul, repet, ma taia in casa si asta era. Multumesc lui Dumnezeu ca nu era sotul meu acasa ca asta nu e prea intreg la minte si il omora pe loc, mai intra si la puscarie pentru un nenorocit. Oricum pasul doi va fi sa ne punem monitorizare si alarma la casa. Ce spuneti de povestea mea?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput