Constanta la apel!!! (53)
Raspunsuri - Pagina 12
mygirl spune:
Buna....ne mai tineti minte? Sa stiti ca va urmaresc "din umbra", dar stau foarte prost cu scrisul, din lipsa de timp. Pana acum, ca a venit iarna si s-au dus plimbarile noastre prin parc, hoinaritul prin oras si prin magazine. Trebuie sa ne gasim activitati la domiciliu. Alexandra a crescut mult, se misca incontinuu, trebuie sa stau mereu cu ochii pe ea. De sambata am inceput diversificarea, ii dau deocamdata suc de portocale si ii place la nebunie. Acum doua saptamani am fost la munte si am prins prima zapada. A fost superb, Alex a fost tare incantata, singurul lucru care a deranjat-o rau a fost imbracatul- nu suporta sa fie infofolita, facea un scandal enorm cand ii puneam costumasul de fas si caciulita in cap. Puteti vedea poze in albumul nostru, cele mai recente sunt Alex la muntesi Alex la 4 luni
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
AngeliquedeS spune:
Salut, fetelor. Nu am mai scris de o saptamana, motivul a fost ca am avut concediu, mi-am amenajat locuinta, adica am pus gaze, termopane si parchet, sunt incantata de rezultat. Nu mai spun ca am muncit de mi-a venit rau, dar sunt asa de incantata de rezultat... Nu mai spun ca a luat sotul meu doua calorifere de 1,5 metri pentru dormitor si sufragerie asa ca in sfarsit o sa stau in bretelute prin casa. Mai am de tremurat doar doua zile pana da drumul la gaze...
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
dianamaria spune:
Buna ziua,
Sanzi - ghetele le poti duce inapoi, nu cred ca-ti dau banii (ca astia de la Metro mie imi par cam ciufuti) , dar ti le schimba cu un nr mai mic (explicandu-le ca nu e marimea potrivita, cu asta de descurci tu, ca esti fata desteapta ). Iar in privinta injectiilor ... cred ca ai face orice sa nu le faci, noroc cu Roxana care tine o evidenta stricta!
Dana (Madamsadamy) - ti-am trimis PM.
O saptamana super!
Diana
POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007
gyly spune:
Xandra eu am luat de la selgros un set complet cu pilota, perna, cearceaf si margini laterale la patut 1 mil. Din 1 am facut 2 cearceafuri. Si inca un set cu cearceaf, pilota si pernuta de la un mag. de pe stefan cel mare dupa pol cu plata. Al doilea set m-a costat aprox. 400 mii lei. Daca vrei mai multe detalii iti zic.
Pupici
Fiquelle spune:
Buna seara, fetelor!
Doua saptamani nu am avut net...si de trei zile am, dar nu prea am...timp!
Nu am apucat sa citesc din urma, nici nu voi avea timp(cel putin nu azi), ca trebuie sa pregatesc ceva de papa pt seara-acum am ajuns acasa....drumurile ma omoara!
Sper ca sunteti bine toate si ca nu s-a intamplat nimic rau cat am lipsit eu de pe aici...
Tatiana, nu stiu, ce-i ala reductor? scuze, dar m-ai lasat in ceata complet...
Pupicei voua tuturor!
P.S. Am pus poze noi:
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
xandra28 spune:
hello fetele din nou.
da, gyly, chiar vreau mai multe detalii ca tocmai m-am intors de la sellgros si n-am gasit.
ai luat set de pat mare si l-ai adaptat pt patut, sau cum?
si inca o data, de unde, ca nu prea am inteles?
hai ca poate te sun maine, sa ma lamuresti.
tatianas, poate imi zici si tu de unde ai cumparat lenjeria, nu stiu ce am dar pur si simplu nu gasesc nicaieri.
pupici,
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by xandra28
tatianas, poate imi zici si tu de unde ai cumparat lenjeria, nu stiu ce am dar pur si simplu nu gasesc nicaieri
Buna seara!
Xandra ai incercat in Doraly? Sunt mai multe standuri cu lenjerii si am vazut si pt copii.
Spor la cautat.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
ADINUTZA spune:
Buna dimineata,
La multi ani, Razvan, sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!
Noi suntem bine, in we am facut paine si cozonaci mai ceva ca la brutarie...
Am avut musafiri, am fost si noi in vizite (finutul meu, Bogdan Andrei, a facut 3 ani sambata)
Roxana, maine vin sigur. Sa-mi dai ceva puncte de reper pe pm.
Tatiana, rabdare! Andrada avea 1 an jumate cand am demarat proiectul "olita" si am avut succes abia dupa 2 saptamani. Nu o stresa pe Bia, lasa ca o sa-ti arate ea cand e pregatita.
Sanzi, daca nu-ti dau banii in Metro, iti dau un voucher sa cumperi de acolo in contul ghetelor.
Sa aveti o zi frumoasa!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
roxanaz spune:
buna dimineatza!
wow ce matinale suunteti....
Razvan, LA MULTI ANI! sa fii sanatos si fericit si sa ai numai bucurii in viata!
Xandra, la dodo sau la vic's nu ai fost? eu de acolo am luat. in selgros nu am vazut niciodata lenjerii asa mici.
Mada, ce program ai de vii asa tarziu? la ce scoala esti acum? Tatiana vorbea de reductor de capac de toaleta, cele mici pe care pot sta piticii.
hihihi Narcisa, ai vazut ce vigilenta sunt? ii vanez injectiile Sanziliciului ce faceti voi, va simtiti mai bine? iti place la munca?
Tatiana, ai avut vreun succes?
o zi frumoasa tuturor!
Ontica Camelia spune:
La multi ani Razvan! Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii . Si pentru mamica, un ca sa nu se simta abandontata. Sa fiti fericiti si sanatosi.
Adina, am simtit eu ceva mirosuri de cozonaci in we, dar nu mi-am imaginat ca vin de la voi .
O zi buna!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)