Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, cum a fost la mot? poze? va pregatiti de party maine sau ati facut 2 in 1?
Dana, depinde de ce buget ai. un sfat: NU lua hp, sunt execrabili la capitolul foto digitale (de, nu poti face totul cum trebuie). recomandari: olympus, canon (cei mai scumpi), sony care au acum o gama noua foarte frumoasa si de calitate (nu mai arata asa rau ca modelele vechi). uita-te sa aiba 4-5 mega pixeli, zoom optic cat mai mare (este cel care conteaza), de preferinta baterii fata de acumulatorul lor proprietar (ai nevoie de incarcator separat, daca se strica costa mult) si un card de memorie de cel putin 128mb. de obicei ele vin cu un card mic de maxim 64mb, mai cumpara eventual unul. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

of, roxa, mi s-au suprapus pozele ca am facut cu web, nu cu aparat digital.nu am decat pe caseta.sunt foarte suparata.dar mi-a promis cineva ca de pe caseta mica de la camera sa-mi faca CD si apoi poze.inca mai sper.a ales chei de la masina, un pahar de argint de tuica si apoi aur.nu a vrut sa stea la taiat sub nici o forma.ne-am chinuit.nu i-a prea placut lui la inceput ca era prea multa lume in jurul lui si era un pic si nedormit, dar si-a mai revenit.nu am facut 2 in 1.am sarbatorit-o numai pe a lui.a mea deja nu mai semnificativa ca el e primul.el sa fie sanatos, ca eu ma descurc si nu mor fara zi sarbatorita.si asa nu mai vreau musafiri.
daca reusesc sa fac ceva cu pozele o sa pun pe forum.tineti-mi pumnii.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, buna! Ce bine ca s-a mai animat "atmosfera".
Am reusit sa termin de facut haleala , si am intrat si eu sa vad ce mai spuneti, ce mai faceti. La nunta a fost f frumos, ne-am intalnit cu rude pe care nu le mai vazusem poate de cativa ani. Ieri dupa-amiaza, ca sa fim in ton cu voi, am avut si noi musafiri.
Adriana, felicitari, ai baiat mare, ce mai.
Eu vreau sa o scot putin pe Alex afara, sa-i "inghete" putin nasucul. trebuie sa ajungem la piata.
O saptamana usoara, multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si io o pb...i-am luat lui DAvid ieri din Metro o pereche de ghete Active marimea 28...pb e ca sunt prea mariDavid poarta 25 (26 cu o soseta) si io am incurcat oalele...
Vrea cineva o pereche de ghete din piele intoarsa, rosii, io zis ca sunt frumosi...(merg si la fete si la baieti), i-am luat cu 600.000 da ii dau cu mai putin??? Lui David ii vor veni de abia la toamna urmatoare...

Noi am fost musafiri , am si avut musafiri...

Roxa, sunt la a 4-a injectie...deocamdata nimic...hihi...

Tatiana, nu te mai stresa cu pampersul!!!! Noi am scapat de ei la 2 ani si un pic, si in 2 saptamani nu se mai scapa deloc pe el!!!! Acum e inca prea mica, si mai e un mare dezavantaj (mai ales iarna)...ei fac pisu ff des, si daca iesi afara si o apuca, nu e in regula sa o lasi in funduletzu gol pe vremea asta!!! Asteapta pana la vara!!!!

Am fugit ca am mancare pe foc!!! Io sunt in vacanta sapt asta..DAvid la gradi...(cam tuseste)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sanzi, las ca mai ai 2. daca nu mai luam o cutie. tre sa vina. da cum ai luat 28? o intreb pe kati azi, ca ma vad cu ea, da?
Adriana, nu mai spune asa........si tu esti importanta. si daca te lasi tot timpul pe planul 2....nu face deloc bine la moral. macar iesi cu sotul tau la o cina romantica.....asculta la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu Roxa, ca dr mi-a dat doar 7 fiole...O sa ma duc peste el...daca tot nu se rezolva....oricum nu imi fac mai multe intepaturi decat e nevoie...hihi...
Fac si o poza la ghete daca vrei...
Io mi s-a parut ca sunt 26...de abia dupa ce l-am probat acasa, mi-am dat seama ca sunt un pic cam mari

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello, constantencele mele dragi!
eu n-am mai reusit sa intru, ca mi-a picat netul acasa, noroc ca mai vin la servici din cand in cand...
am si eu o intrebare: unde gasesc in orasul nostru minunat lenjerie de patut pt bebe?
nu de alta, dar vreau sa rezolv problema saptamana asta...
as vrea un set complet, cu pilota si pernuta si cateva seturi de schimb.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, as iesi, dar in primul rand nu prea avem cu cine sa-l lasam.mama e pe ultima suta de metri cu plecatul la soramea in germania, dar poate o rog sa stea ea.sa stii ca de mult n-am mai iesit.
xandra, eu i-am luat lenjerie de pat de pe bd.tomis.roxana stie cum ii spune la magazin.e pana in semaforul de la grand.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Sanzi, cum adica ti-a dat doar 7, ai facut 4 si nu mai ai 2? mai ai 2, ca eu 2 cutii ti-am luat, adica 6 bucati. deci ai mai avea 3. cred ca nu m-a lasat aritmetica in drum............zic io
Xandra, sunt 2 magazine pe tomis, unul e dodo, vis-a-vis de parcul teatrului (deci pe dreapta cum mergi sper piata ovidiu), celalalt vic's, inainte de muzeul de arta, pe stanga. la dodo stiu ca au seturi de lenjerie completa, presupun ca si la vic's.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Sinzi, vezi ca ti le primeste inapoi fara probleme; doar sa ai factura de la ghete. Noi am dus o pereche de sandale in vara de-ale lui Patrick inapoi; am spus ca nu era cu noi si sint prea mari si nici nu m-ai aveam eticheta la ele, doar factura(la noi adev. problema era ca mai primise doua perechi cadou de ziua lui, doar nu era sa fac colectie de sandale pt. 2 luni)! Ne-au returnat imediat banii la SELGROS. Si la METRO e cam la fel.
narcisa

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Am si io o pb...i-am luat lui DAvid ieri din Metro o pereche de ghete Active marimea 28...pb e ca sunt prea mariDavid poarta 25 (26 cu o soseta) si io am incurcat oalele...
Vrea cineva o pereche de ghete din piele intoarsa, rosii, io zis ca sunt frumosi...(merg si la fete si la baieti), i-am luat cu 600.000 da ii dau cu mai putin??? Lui David ii vor veni de abia la toamna urmatoare...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput