Constanta la apel!!! (53)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Diana nu te stresa!!! Nici io nu citeam cand eram de varsta lui..., ma plangeam ca nu inteleg si mama mi le povestea...si imi era mai comod asa...
De abia pe la 12 ani a inceput sa se lipeasca cartile de mine, si apoi citeam si in cada!!!! (pana se racea apa)
DAca nu ii place, bravo lui ca le gaseste pe net, si stie sa le foloseasca asa!!!!
Roxa, si io sunt pentru painea in casa...cred ca e muuuuuuult mai gustoasa, si mai sanatoasa...
Bunica mea facea niste paine la cuptor afara...de mirosea tot satul!!!! Si acum mai simt mirosul!!!!
Acum face doar gogosi si cozonaci...tot asa de ...
Deci am si io masina de facut "aluaturi"!!!!!!! hihi!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmenduta2003 spune:
Cornelia, imi pare sincer rau ca esti atat de suparata. Incearca sa nu te mai demoralizezi asa. Eu sunt convinsa ca si Maria si Stefan sunt bine, iar tu ar trebui sa fii mai tare, macar de dragul lor. Ei simt orice suparare.
Poze Rares
Varsta lui Rares
jone spune:
se intampla ceva cu forumul?
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
jone spune:
la mine era problema [D]
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
Madamsadamy spune:
Sanzi si noua ne plac vizitele la tara, asa ca anunta-ti masina de facut cozonaci si daca nu e prea departe, pana ii scoate din cuptor santem acolo..Dupa ce mananc cozonaci...
.
Cui i-au placut lecturile impuse?Sa ridice o mana sus.Nu ca tin cu pustiul care nu citeste,dar de cand lumea si pamantul cui i-a placut mate nu i-a placut romana cu lectura ei cu tot.Si mie mi-ar fi placut sa am un copil cu inclinatii la mate, astia zic eu ca sant mai smecheri ii duce capul, cei cu inclinatii la romana sant mai visatori.Asa ca mami alege amandoua nu prea se poate, e o lege nescrisa dar e.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Mammma mia, ce pustietateeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Se cunoaste ca este we.
Ne pregatim sa mergem la nunta, este cam nasol, fiindca ,mai simt cam obosita. Abia astept sa treaca.
Va pup! O seara linistita.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineatza
intr-adevar pustietate pe aici. eu motivez absentele cu 12 musafiri sambata si recuperare duminica. merge?
Tatiana, bine ati revenit. eu sincera sa fiu nu ma stresez cu Pat....are timp sa invete la olita. daca gasesti vreo solutie zi, ca o aplic si eu! mai ai nevoie de ajutor la curatenie? ca am pe cineva. ti-am scris pe ym dar daca nu ati avut net...te iert ca nu mi-ai raspuns
Cornelia, cum mai sunteti? asteptam vesti de la tine.
afara sunt doar 3 grade....asa ca daca puteti stati in casa la caldurica!
O saptamana frumoasa tuturor!
nastasie spune:
si eu motivez asa:sambata curatenie si duminica musafiri ca i-am luat lui razvan motul.merge si la mine?
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Neatza!
Si noi am tinut-o in vizite, asa ca n-am avut timp de net.
Diana, merci pt idei: cred ca si Vladut va fi mai intantat de ceva "jucarii", decat de vreo carte... (pe care oricum o va primi, ca nu ma las!)
Tatiana, nu te mai stresa cu olita aia. Oricum este iarna, este frig si nu vei reusi tocmai acum s-o scapi pe Bia de pampers (din multe alte motive)! Ideea cu capacul reductor este buna, pt ca Bia te vede pe tine si va vrea sa te imite. O incurajezi si tu sa stea pe buda, ca "este fetita mare si uite ce bine este sa faca asa ca mami"! Eventual, ii cumperi si un scaunel mic (fara spatar si vezi sa fie stabil!) si-l asezi langa wc, sa se poata sui singurica acolo... bine-nteles, in prezenta ta si sa vezi ca va fi incantata!
Cornelia, ce mai faceti? Sper ca v-a trecut sperietura si copiii sunt bine, la fel si tu!
Adinutza, ne-am simtit foarte bine la voi! Trebuie sa te laud: esti asa bine organizata, iar copiii te inteleg din priviri daca au facut ceva bun sau rau... Iar Andrada este fenomenala! Sa-ti sustina ea privirea asa, la varsta ei, sa stie sa spuna corect 5 poezii si sa vorbeasca asa bine, la nici 2 ani!!!!!! Iar Bodo, s-a jucat asa frumos cu Sebi, se vede ca este baiat mare!
Camelia, cum a fost la nunta?
Roxa, eu vreau sa merg undeva cu Sebi.... Oare o fi prea frig sa-l scot din casa!? N-am chef sa raceasca iar!
Hai ca pup si fug la treaba!!! Vic &
Sebi (04.02.2004)
Madamsadamy spune:
Abia m-am trezit,si de obocei ma uit pe geam sa vad cum sa ma imbrac, azi e a doua tura de munca,si cred ca fulguie.Doamne a venit iarna deadevaratelea.
Maine sant libera si vreau sa merg in oras sa-mi iau un aparat foto digital,e singurul lucru care-mi lipseste.Ma puteti ajuta cu vreo sugestie?(zoom ?, etc)Nu ma prea pricep si am nevoie de cateva sfaturi,
Aveti grija de puiuti si de voi, ne mai auzim maine.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy