Impreuna, Timisoara! (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bafta, Ionela...
Fii curajoasa...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetelor !!!
Pot sa am net acasa, ca tot rar intru, mai rar ca de la munca.
Sambata am fost cu nasa sa luam patutul si a mai primit marcollino niste lucruri de la ea. se pot vedea pozele in poze 2.am dat avansul pt. dulap si comoda de infasat la fel ca patutul, din aceeasi gama. Sosesc pe 15 dec. abia asteptam. e mobila visata de mult pt. al nostru bebe.
Vali si Ramona bine ati venit pe !!!
In sfarsit o mai mica decat mine!!!! Ce bine e ca nu sunt ultima in randul celor din Timisoara.
Diana tin pumnii, pacat ca nu ne-am intalnit pe mess.
sa ne anunti cumva cand a venit Andrei.
Giulia ma bucur pt. Ale, cred ca e totala!!!!
Fug sa fac niste paste ca vine Clau acasa si nu am sa-i pun nimic pe masa.

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ramona si Vali, bun venit in clubul nostru!
Diana, nastere usoara si bebe sanatos.
Giulia, felicitari pentru reusita. I-auzi deja ne ridicam in picioruse! Domnisoara in toata regula
Irina, si eu zic sa nu-i scoti polipii daca nu e neaparat necesar. Daca vezi ca se repeta otitele sau racelile atunci cred ca ar trebuii sa te mai gandesti.
Fetelor ce mai gatiti? Pe mine ma omoara mancarea asta! Ceva idei simple si rapide aveti?

Va pup si mai vorbim
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!
eu pina acum nu am reusit "sa-mi fac curaj" sa intru aici la voi, de urmarit va urmaresc demult, dar acum cu valul acesta de fete noi, ma bag si eu, "imi iau inima in dinti"
ma numesc Kati, am 36 de ani, un sot si o fetita de 2 ani si 3 luni. voi pune si poze cind voi afla cum se procedeaza (cam greu ma prind cu faza asta, nu eu mi-s calculatoristul in casa, pentru mine asta este ).
deocamdata va pupez pe toate, nastere usoara pentru Diana1971 daca nu mai apuc sa intru si ma ia prin surprindere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ce fain ..ne-am revigorat fetelor...hai s-o tinem tot asa!

Tocmai am vorbit cu Diana , fusese la maternitate se pare ca maine va avea loc marele eveniment, asa ca maine tinem pumnii stransi si ne rugam sa iasa totul bine pentru tine Diana!!!Si daca tot il faci in 8 atunci pune-i si Mihai sau Gabriel ca e fain!

Katik bine ai venit la noi, eu te-am mai vazut si pe alte topicuri.

Giova ce te invidiez cu statul acasa...acum poti si tu sa profiti sa faci ce vrei si ce-ti place. Faine lucrusoarele lu' Marco , v-ati decis de tot la Marco?

Alina (giuliatm) ce ordonanta ia spune-mi si mie ca-s curioasa...sa revine cumva la 85%?

Silvana si Doris multumesc ca sunteti intr-un gand cu mine cu polipii..pana acum am auzit mai multe pareri contra decat pro. Iar la noi chiar nu e asa de grav sa nu treaca cu tratament. Va pupicesc!

Dragelor hai mai scrieti ca scrieti bine!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Diana1971
Mersi pt urare! Cred ca te-am "citit" la mamicile de octombrie-noiembrie 2005... Nickul tau imi venea parca cunoscut...Nici nu stii ce crioasa sant cum va decurge si la mine cu sarcina. In ceea ce priveste varsta, nu mi-am facut probleme niciodata....eu as fi vrut sa aman pana la 60 de ani daca biologic ar fi posibil... Viata libera si fara responsabilitati nu e chiar asa de rea.... Dar na...m-am gandit..hai sa zic ca 40 e granita mea...Acum ma gandesc chiar ca mai am timp si de al doilea
Sant curioasa cum va fii nasterea ta, am vazut ca va fii cezariana. Eu sant asa o fricoasa....intotdeauana am spus ca eu numai prin cezariana vreau sa nasc....dar parca incep sa ma razgandesc...mi-e frica si de aia. Hmm...in orica caz mai am timp 7 luni sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi naste in dureri... Aici nici injectie impotriva durerii nu se da. Ce se da este un gaz de "ras" care te face sa simiti ca esti drogat....doar e Olanda....
Sper sa fie bien pt tine pana la urma! Succes la nastere. Sa povestesti cum a fost in spital.

giuliatm
Mersi pt urare! Sa-ti traiasca fetita, mamic-o!

Irina_Claudia
Mersi pt urare si sper sa mai aud despre Ioana...

mitzuka
Bine te-am gasit si ma bucur ca vrei sa ma adaugi pe lista voastra! DN 8.5.1968 si sotul 24.8.1969. ....se spune ca ca venii pe 6.5.2006...Voi incerca sa va tin la curent cu activitatiile mele.

ionela-roxana
Iti doresc succes cu "macelul"...nu stiu la ce te referi dar vad ca esti f. emotionata.

Giova
Bine te-am gasit! Sant intr-adevar cea mai "proaspata" gravida....mi se pare asa de mult 30 saptamani! Pana ajung eu acolo....mai trece multa apa pe Bega Deci nasti prin decembrie-ianuarie?

silvana75
Bine te-am gasit! Hmm..retete reapide si usoare? Eu ti-as da, dar eu sant vegetariana. Eventual poti sa adaugi tu carne. In orice caz multe legume si orez, dar nu alb.

Altfel, am primit rezultatele de la sange si totul e OK. Mi-au facut si HIV-ul si HepatitaB si toxoplasmoza. Fierul e 6,8....ma bucur ca e totul bine pana acum. Pe 22 noiembrie am testul de amniocenteza. Nu mi-e frica dar sper sa dau peste cineva cu mana buna. Multe fete gravide spun ca le frica.

A..va mai spoun ca am doua feline dulci de tot..un motan de 1 an LOT si o "madam" de vreo 7 luni PEPPER pe care am gasit-o plina de pureci si lehnita de foame in padure cand avea vreo 6 saptamani. LOT e "domn" de cuib, crescut la caldurica si frumusel foc. Poate am sa pun si eu ceva poze pe aici.

Va pup, ca nu pot sa stau asa de mult pe scaun. Al mic incepe sa protesteze deja....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Bine ai venit Kati!
pt poze poti incerca sa iti faci un album in yahoo my photos...iti explica acolo pas cu pas...Sper sa reuseti..daca nu te vom ajuta noi...
Roxana iti tinem pumnii!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

ceau! m-am intors putin, pina se trezeste "tsuna-mi",sa vad ce mai faceti.
Irina_Claudia, si eu sunt tot in situatia ta cu otitele. Krisztina a facut prima la 10 luni si de atunci am ajuns la a treia, care s-a lasat cu timpanotomie (o incizie mica pe timpan ca sa poata iesi lichidul acumulat in spatele lui). acum suntem cu antibiotice (cefalosporine) injectabile, aerosoli, siropele etc. nu trebuie sa-ti povestesc ca sti cum e.... nu stiu cum e cu polipii, mi s-a spus ca suntem candidate 95% la scoaterea polipilor, chiar nu stiu cum sa fac, ma mai gindesc...poate mai ai vreo idee?!
Giova, sarcina usoara, bb Marco va fi foarte fericit cu asa o mamica....
Ionela - Roxana, tinem pumnii, acum vreo luna am facut o mica operatie-extractie de o masea urita, si a fost rau-rau.
Giuliatm sa-ti traiasca printesica, am urmarit-o, e super.
La capitolul de nazbitii, Krisztina a reusit sa mai picteze un perete in camera ei cu creta roz, nu i-a convenit ca peretele era albastru cu nori
Doris-Alina sa-ti traiasca micuta Ines, este o "bomboana". am citit ce a mai facut la capitolul traznai...
Silvana75, la noi astazi este zi de varza cu cirnati si supa de legume cu de toate,a mers relativ repede....(oare????!)
va pup pe toate , nu stiu cind voi mai intra, la servici n-am net, acasa e mare inghesuiala si mai este si

Mergi la inceput

multumesc Mitzuka, voi incerca deseara cind se va face liniste si voi avea si asistenta calculatoristului. peste zi imi cam merge greu forumul, poate e ceva cu net-ul sau cu calc.
la toate felele si bebicii si de ce nu..taticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!

In primul rand bun venit Vali,Katik si Amonar !
Vali :scuze ca nu am ajuns azi!Maine te gasesc?
Silvana :eu am de mult dilema cu gatitul!In week-end am facut ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci si supa de pui.
Miercuri seara gatesc din nou si ma gandeam la pilaf de ores cu carne de pui si supa de perisoare.

Va pup pe toate,
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput