Impreuna, Timisoara! (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihi spune:
Saluti tuti
Mai mai era nevoie de prospaturi pe aici ca ne-am cam puturosit!
Bun venit katik, vali,Amonar!
Irina si noi iar avem probleme cu urechea! Maine ma duc la Dr smoc si vreau sa-i repet exudatul nazal, ca nu mi-e clar cu mucutii direct galbeni! de fornait nu fornaie asa ca nu stiu ce sa zic de polipi, desi toti drii i-au dat cu scoaterea lor!
Giova te vazui sambata la selgros dar de fapt mai intai sotul si ceva mai tarziu si pe tine,...dar nu m-am apucat sa urlu dupa tine!
Noi ne cam pierdem mai ales daca nu avem mobilele la noi si cred ca juma din timp pierdem cautandu-ne!
Roxi bine ai revenit!
Doris ma bucur ca esti ospitaliera ca de obicei!
Alexa nu-mi mai vorbi de mancare ca eu deja am pus ceva pe mine pt la iarna!
Mitzuka, giuliatm bine ati revenit!
POZE
mihi
dia_bi spune:
vreau sa urez si eu bun venit fetelor noi intrate pe forum,deoarece maine sunt de dupa-amiaza la servici vreau sa-i urez de pe acum un calduros la multi ani Mironei,sanatate si tot ce-ti doresti.Amutza mai da si tu un semn de viata pe mess. sau pe forum.v-am pupat si astept si eu vesti de la voi eu nu prea am scris zilele astea pt. ca nu stiu ce sa va mai scriu dar va citesc mesajele zilnic.v-am pupat .
Giova spune:
Katik bine ai venit pe !!!1
Multumesc frumos de compliment.
Irina, da tot Marco a ramas.Asta e batut in cuie, cum se zice. Mai vreau si al 2-lea nume, dar inca nu ne-am hotarat ca parca nici unul nu merge cu Purdea Marco.
Mihi, imi pare rau, nu te-am vazut in Selgros. Si eu ma uitam dupa Clau, ca tot timpul o iau inainte sau ne impartim ca sa terminam mai repede si pe urma ne cautam disperati.
Diana bafta pe maine!!! !!!
Amonar lasa ca trec rapic sapt. astea, nici nu-ti dai seama cum ajungi la sf. eu acum parca nu mai am rabdare. ma rog sa vina odata, dar in acelasi timp sa mai stea in burtic ca e devreme inca.
Va las ca tre sa vina clau acasa.
Pe maine!!!
la toate!!!!
poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+
giuliatm spune:
irina mai multe afli de pe forum aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61009
pe scurt:
- nu se revine la 85%
- 8mil in CIC, iar daca nu intri in CIC ti se da o compensatie de 3mil (ar fi cazul meu)
- alocatia pt bb pana la 2 ani, e 2mil (actuala 245.000)
intra in vigoare cu 1 ian 2006, si au 2 luni sa iasa normele, deci ... asteptam
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Super atmosfera, redevenim active...
Giova, ce camera frumoasa va avea Marco...
Giulia, ce bine de voi...cu noile legi...
Diana, Dumnezeu sa fie cu tine, sa iti dea curaj si putere, sa treci cu bine peste Marele Eveniment!
Tinem pumnii!
Silvana, hai ca de acum inainte dimineata iti dau idei ce sa mai gatesti.
Katik, un calduros Bun Venit si de la mine!!!
Sa-ti traiasca printesa, Cristina o cheama, am zis bine?
Se pare ca e la fel de totala ca Ines, a ta picteaza pereti, a mea a tuns cainele, pe chihuahua noastra draga...
O sa scriu si la traznai, ca asta a fost de coma, si-a capatat-o, nu-ti fa griji...
Irina, merci ca ne-ai dat vestea despre Diana.
Daca mai vb cu ea, anunta-ne maine, poate o punem de o vizita cu flori si felicitari...
Ramona, cum te simti la noi?
Vad ca te acomodezi repede, fetele sunt tare de treaba...
Imi plac numele pisicutelor tale...sa pui poze...
Simina, mai zi-ne ceva de Deian...
Alexa, Vali maine e libera, dar miercuri lucreaza.
Mihi, imi pare rau ca e bolnavior puiutul tau...
Sanatate multa, iar despre polipi, stii parerea mea, daca nu e musai nu-i scoate.
Dia, bine ai revenit, hai scrie si tu mai des, nu-i destul sa ne citesti...
Vali, hai la treaba, nu soma...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
amutza spune:
Saluty mai fetelor
Asa imi place sa va vad, active! Intru si eu in randuri sa spun un BUN VENIT fetelor noi Vali, Amonar, Katik pe si la cat mai multe mesaje.
Dia_bi pai cred ca nu ne sincronizam pe mess de nu ne mai intalnim. Tu ce mai faci? poate ne intalnim de dimi ca Dan e de noapte si tre' sa stau cu Alisuca in sufragerie de dimi de cum se trezeste.Poate atunci ne nimerim. Te pupicesc.
Mitzuka imi dai si tu ID-ul de pe mess? si cine mai are mess? daca vreti dati la fata cu ID ca nu ma supar.
Diana sarcina usoara pentru maine, daca am inteles bine e marea zi. Cred ca nu vei putea sa inchizi un ochi toata noaptea din pricina asta. Facem galerie la fata asa ca hai, curaj si numai bine. Eu cand am fost pe ultima suta de metrii am mers si m-am intalnit cu fetele(de pe forum) seara si a doua zi de dimi mi s-a rupt apa si am nascut( mai ales ca imi zisese si Ana ca o sa ma apuce durerile atunci seara, deoarece trecusem si eu de termen cu o sapt). Totul a fost ok. Daca ai intrebari nu ezita, desi nu stiu daca o sa mai intri de curand. Cred ca abia astepti sa-ti ti in brate minunatia de nici nu o sa-ti vina sa crezi ca tu ai facut-o. Mult curaj si sanatate cu carul.
Silva asa probleme am si eu cu gatitul asta, deoarece sotul meu nu mananca daca nu este carne la masa si tot tre' sa o diversific. Mai astept si eu retete cu mancaruri bune.Eu mai am noroc ca mai mancam din cand in cand si la soacra mea ca ne cheama la ea cand face cate ceva bun. Iar cand ma grabesc fac asa: ori cartofi prajiti, ori o pizza( super iasa ),ori oua cu smantana la cuptor, ori orez la cuptor, etc. Bafta la
Giuliatm ce ma bucur pentru tine si Ale. Abia astept sa o vad si eu pe mititica mea cum merge de-a buselea. Acum tot incearca sa se ridice la 90 de grade, eu de obicei o tin la 60 de grade( daca m-am facut inteleasa)
Ce mai face Lili cum se descurca in meseria de mamica? stie cineva?
Gabita tot nu te lasa Lucas sa mai intri pe forum? ce-ti mai fac comorile?
Katik sa sti ca nici eu nu ma pricepeam sa "manevrez" topicul asta, dar sti cum se zice nevoia te invata. Asa ca pana la urma o sa inveti si tu ca nu e mare filozofie.
Va si va doresc o noapte frumoasa si ma duc sa sa reusesc inainte de ora 1.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
katik spune:
buna dimineata fetelor!
am intrat repede sava salut pina nu incepe agitatia, ca dupa aia nu se stie.
Doris, a fost super faza cu ciinele.oare a mostenit-o pe mamica, cu tunsul
va pup pe toateeeee, pe mai tirziu!
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI MIRONA!!SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI !!
LA MULTI ANI MIHI SI GABIRUS AZI DE ZIUA DE NUME!!
Alina (giuliatm) multumesc de informatie , o sa ma documentez mai bine, nu de alta dar poate, poate vine si la noi BB2.
Giova eu una am zis ca un nume ajunge , eu sufar mereu din cauza ca ba unii imi zic Irina, ba altii Claudia si ma-nerveaza.
Silvana asa rapid o salata mexicana cu ton si porumb (si alte legume la punga).Ce mai zice Paul cel cuminte?
Katik saptamana viitoare mergem la homeopata noastra (dna Lugojan) in care am incredere 100% si o sa-ti mai spun daca exista tratament homeopat pt reducerea polipilor. Multa sanatate nazdravanei!
Mihi sanatate multa lui Lori barbatelul cu copii si prieteni multi (ce mai zice bigi si cobigi?)
Va pup si hai sa trecem rapid la un nou capitol.
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
LA MULTI ANI MIRONA!!
LA MULTI ANI MIHI SI GABIRUS !!
Va pup pe toate,
Alexa