Impreuna, Timisoara! (29)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ramona, draga, un calduros si din toata inima, Bun venit, in Timisoara!
Simte-te ca acasa!
Spune-ne mai multe despre tine.
Am vazut ca astepti un bebe....sarcina usoara iti doresc!
Cu noi poti vorbi, cred ca iti lipseste Timisoara, oricat de bine ar fi acolo...
Vorbind cu noi, vei simti cat de aproape esti de noi!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
valiM spune:
Na, salutare!
Hai ca incet, incet, descifrez si eu tainele scrisului pe forum, ha, ha, ha, incepe sa-mi si placa!
Merci pentru primire, Ionela!
O sa incerc sa fiu activa, sa va povestesc multe si marunte, despre mine si viata mea...
Deocamdata invat abecedarul...
Doris mi-a povestit multe despre voi si intalnirile voastre.
Sunteti fete faine, ce mai...
Va pup, si va doresc numai bine...
Pe curand!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
Mersi pt urarile tale Doris! Intr-adevar Timisoara imi este in sange. Nu pot sa spun ca nu am vazut locuri mai frumoase in lume dar...Timisoara are ceva....nu stiu sa explic..probabil nostalgia mea :-)
Sa-ti traiasca fetita, e o frumoasa! Ma bucur pt ea ca are posibilitatea de a creste intr-un oras asa de frumos.
Eu nu mai am copii, e prima dat cand sant insarcinata. Pana acum nu mi-a stat capul la copii...cred ca si influenta cocidentului si-a spus cuvantul. Mai intai cariera si distractie si dupa aceea responsabilitati...Cel putin acum simt ca vreau sa ma dedic rolului de mamica.
In rest, dupa cum am mai spus mi-e dor de Timisoara si avem de gand sa ne mutam acolo. Mai intai vreau sa nasc aici pt ca mi-e cam frica de conditiile de acolo din spital cu toate ca aici sant mai inapoiati in mentalitate....
Momentan stau acasa dupa 13 ani de munca si nici nu am sansa sa gasesc un servici nou cu burta la gura. Aici nimeni nu te angajeaza gravida. Probabil ca nici in Romania. Oricum am avut un prim trimestru nasol de tot...greturi urate si oboseala cu carul. Imi prinde bine statul acasa.
Cam atata despre mine...deocamdata.
Va pup si va doresc o seara placuta in Timisoara.14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ramona, si tie, un bebe sanatos, asta e important!
Cred ca iti e dor de Timisoara, dar gandeste-te ca mai ai putin si vei fi aici.
Un an trece repede... cu siguranta va fi un an cu cele mai frumoase momente, vei naste si clar in conditii mai bune decat aici.
Asa ca pana vii, ne vei cunoaste pe toate, iar atunci cand vei iesi la plimbare cu caruciorul prin Parcul Botanic, vei avea deja multe prietene...
Avem si aici gravidute, cu care vei putea discuta...
Eu, una, nu mai doresc alt copil, am o zicala: una si buna!
Si eu te pup, si te mai asteptam, chiar zilnic, sa ne mai tii la curent cu sarcina...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
diana1971 spune:
Buna seara
Bone ai venit Ramona !!!Stai linistita si eu am 34 de ani si sunt la primul bb ...la mine a mers excelent pana acuma...sper ca si nasterea sa fie ok .
Se pare fetelor ca bb meu nu prea are de gand sa iasa...doc ma programeaza saptamana asta la cezariana (sta in fundulet) ...miercuri, joi...nu stiu.Cine stie poate vrea mai repede dar fiind baiat ...mai intarzie .Imi e groaza de spital dar si abea astept sa-l vad....sa vad ce am ispravit eu si sotul meu!!!!!!!!!
va pup
diana 39s3z
giuliatm spune:
Ceau fetelor
Am avut o saptamana plina de calorii cum s-ar spune ...
Din serialul "ce minuni a mai facu fii'mea Ale", saptamana asta am turnat inca doua episoade, si anume: "merg in patru labe" si "ma ridic singura in picioare" ... problema e ca deja avem prima vanataie ...
amonar, valiM bun venit pe topicul timisoarei!
diana cum e pe ultimii metri? iti doresc nastere usoara si sa ai un bb sanatos si voios!
In rest, sunt cu okii in saispe pe noua ordonanta/lege ce-o fi, cu alocatia si indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 ani, ca tare is pareri contradictorii prin presa si pe forumuri...
pupici la evribadi
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Vali si Ramona bine ati venit in randurile nosatre!
Diana cunosc senzatia , si Ioana mea a stat 40 de saptamani mari si late pe mine nu m-a programat, am asteptat declansarea naturala .. am avut eu un fix ca poate, poate se mai intoarce.
O sa te sun azi pe mobil. Sper sa fii inca acasa.
Mihi pana la urma m-am decis sa nu o operez pe Ioana , nu e cazul sa o chinui ca oricum se vor reface .
Alina(angy) ce mai zici?
O zi buna si ne mai auzim
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Diana, mai ai putin pana sa-ti strangi in brate minunea...
Curaj, ne gandim la tine...
Giulia, tzuc-o pe Ale din partea mea...se ridica deja?
Super...cred ca e o dulce, mai ales ca de acum inspecteaza tot ce ai prin dulapuri.
Mai pune si tu cand ai timp niste poze facute in plina actiune...
Cand ne mai vedem?
Irina, si eu zic sa mai astepti cu operatia, nu te grabi, daca nu e neaparat necesar.
Va doresc o zi buna...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Bun venit fetelor noi..sper sa va simtiti bine pe topicul Impreune Timisoara!...si sa fiti cat mai active...
Daca doriti sa ne spuneti eventual datele de nastere ale voastre si ale sotilor/copiilor ca sa le pun pe listele cu sarbatoriti ar fi f. bine...
Cred ca incepand cu capitolul urmator o sa fac un pic de curatenie in lista ca vad ca sunt acolo nume care nu au mai scris de secole...ce ziceti?
In rest...noi suntem bine doar ca ne-am schimbat un pic programul si prioritatile astfel incat nu prea mai ajung la calculator...dar sunt alaturi de voi...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
ionela-roxana spune:
Ceau fetele,Amonarbun venit intre noi.Sarcina usoara si nastere asemenea.
Mai am o ora pana la ......"macel" ...deja nu-mi mai gasesc locul ....ma tot invart prin casa ca un titirez dar nu mai trece odata timpul asta.
Revin dupa operatie sa va spun ce si cum.
Se pare ca la baietei le cam place sa stea mai mult in burtica mamicilor lor...si Rares al meu a stat la copt mai mult cu o saptamana si ceva....si nu dadea semne sa aiba vreo intentie sa iasa.
Va pupik pe toate si revin....ca am niste emotii....
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro