Impreuna, Timisoara! (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

'neata buna fetele mele!

Lori copiilor cu care se intelege bine le spune "copiii mei"!...

N-am vesti dar tre sa sa va salut si sa mai dau un ...sfung ca ne miscam ca melcul.

Era sa uit,... Octa e bine doamne ajuta!

POZE

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna gagici!!!
Ana ma bucur ca Luana s-a acomodat repede cu noua bona.
Noi suntem bine. Crestem si miscam tare si mult.
Mihi cum e noua freza?

De dim. am fost la analize si am asteptat o ora jumate, ca eu nu am stiut ca sunt gratuite si era plin de lume. Bine ca am scapat. Acum sper sa fie si ok.
In rest pe acasa, il astept pe Clau sa vina in pauza de masa.

Pupici si o zi buna va doresc.

poze
gio si bb Marco 30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Heiiiiiii....am ajuns pe pagina 3!

Ce-i aici, greva,...astenie...,teroristi....de a disparut toata lumea!

Diana a nascut cumva?

Irina tre sa vorbim ca n-am vorbit de mult! Eu am fost pe la 5 orelisti! Si toti i-au dat in sus si-n jos cu scoaterea polipilor!
Sper sa nu fie o moda! Daca face totusi mai mult de 6 otite pe an at..exista un semn de intrebare sau daca nu respira bine!

Giova ..noua freza e ok, acu vad si eu mai bine ca nu-mi mai intra parul in ochi!

Eu tre sa merg maine la ziua finutei mele care face un anisor si nu stiu ce sa-i cumpar!
M-am gandit la o hinta si ceva hainuta!

sfarsit de saptamana excelent, ganduri si vesti bune va doresc tuturor si va pup pe rand

POZE
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiM spune:

Buna seara Timisoara!
Sunt VALI,nasa lui Doris.
Sper sa ma primiti in randurile voastre.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna seara

Nu am nascut incaaaa....se pare ca bb nu vrea .
Abea mi-a coborat burtik de cateva zileeee si ma apasa in zona pelviana....Sunt programata pt cezariana pe miercuri sau joi,asta daca bb asteapta pana atunci.

va pup
diana 39++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Ce liniste, fetelor, se poate???
vreau sa va spun, ca nasa mea, Vali, este membra a DC-ului, de aseara, a si scris prima postare, dar este inca moderata.
In curand va fi alaturi de noi.
Ea va saluta, si va doreste numai bine....abia asteapta sa va cunoasca!
O sambata si o duminica asa cum va doriti!

Diana, iti tinem pumnii, sa treci cu bine peste marele eveniment!
Sper ca ne anunta sotul tau daca nasti...
Te pup!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Vali, un calduros bun venit, draga mea...

alaturi de noi

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare Timisorencelor!!!!

Dupa o absenta destul de indelungata revin cu forte proaspete intre voi.
Urez celor care au avut ziua de nastere cat am lipsit eu un sincer si calduros LA MULTI ANI si IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.
Am lipsit deoarece am avut casa in santier,am facut niste renovari care au durat mult mai mult decat ne-am asteptat.In timpul renovarilor Rares neastamparatu a cazut si si-a dislocat degetelul mare de la mana dreapta.Asa ca deja de o saptamana avem primul nostru gipsulet.Prima zi a avut o tentativa "esuata din fericire" de a lua jos pansamentul.Noroc cu imaginatia,i-am desenat ochi,gurita si ...un ciocan si am botezat degetelul Alexandra.Nu stiu cum se face ca in fiecare zi are alt nume.....dar conteaza ca gipsul ramane la locul lui.Acum sa obisnuit si nu-i mai da deloc importanta.
Ce sa va mai zic.....am inceput sedintele la stomatolog si sunt ingrozita.Luni am prima operatie urmand ca pe sfarsitul saptamanii sau luni sa fie a doua.Sa-mi tineti pumnii stransi,zau ca am nevoie.
Am sa revin luni sa va spun cum a fost si sa vad ce mai ziceti.
Vali : Bun venit intre noi,speram sa citim cat mai des mesaje de la tine.
Diana nastere cat mai usoara si un bb sanatos.
Mihaela: si Rares tot asa se exprma...Copii mei...pt el toti copii de la gradinita sunt copii lui...
Va pup pe toate si am sa revin !!!!
O saptamana cat mai buna pentru toata lumea!!!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Buna seara, Timisoara!

Ionela, bine ai revenit...
Ti-am simtit lipsa, zau... bine ca ai terminat cu renovarea apartamentului.
Imi pare rau de degetelul lui Rares.
Bafta la dentist, e groaznic dar cine va avea un zambet mortal?
Cam toate am tras chiulul, la scris, asa ca haideti fetelor ca avem mult de recuperat!
Unde sunteti:
Giulia?
Simina?
Gabi?
Anda, cum se simte puiutul, e mai bine?
Angi cum s-a terminat concertul?
Diana, vine bebe, sau mai dureaza?

Noi suntem bine, buni se reface, incet, in rest ma gandesc cu groaza ca incepe o noua saptamana de munca.
In schimb astept deja sa vina Mos Nicolae, parca daca ma gandesc deja la Sarbatori, mai am putin elan sa fac tot ce am de rezolvat.
Va astept sa mai povestim...
Va pup!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Buna seara Timisoara!

Nu va uitati la steagul din stanga....stau in Olanda dar sant Timisoreanca get-beget. Crescut si trait acolo pana la 21 de ani...acum am 37...:-). Vin des in tara, la parinti, deci am ocazia sa vad Timisoara inflorind. Probabil ma voi intoarce anul viitor la bastina dupa o absenta de 15 ani.
Dar mai intai vreau sa stiu daca ma primiti si pe mine in randurile voastre?

Ramona
14+

Mergi la inceput