Impreuna, Timisoara! (29)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
'neata Timisoara
Ana, ma bucur ca te-ai simtit fain in deplasare. Si la sotul meu la munca se fac asemenea intalniri.
Imi pare rau de tanti Otilia. Multa sanatate si sa se intoarca curand la voi.
Irina, eu i-am scos polipii lui Paul cand avea vreo 2 ani si ceva. Sincer, nu am observat nici o schimbare in bine imediat si nici dupa, dar probabil ca daca nu i-am fi scos facea la fel de des otite, racea la fel de des. Multa sanatate puiului tau.
Angy, multam fain. Miercuri seara merg cu Paul la dr. Muscoi.
Va pup pe toate si va doresc o zi faina!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
Buna !!!!!
Iaca mi-au bagat astia netul acasa, dar tare greu incarca pag. de pe forum.
Va citesc mai tarziu, ca imi vine sotiorul acasa si tre sa pun masa. E bine sa fii acasa, dar cred ca ma voi plictisi repede.
Am spalat, calcat si dupa-amiaza merg la dr. de fam. sa-mi dea trimitere ca maine sa-mi fac analizele.
Mess. inca nu l-am instalat, dar urmeaza.
Irina, Galeria nr.1, este langa Euro 2, dela Praktiker mai incolo, vis-a-vis de Mall.
Amutza sper sa nu ma plictisesc.Iti spun dupa o sapt. de stat acasa.
Ana ma bucur ca ai mai aparut si tu, chiar nu mai stiam nimic de tine.Pupici la copii.
Pupici la toate fetele!!!!poze
gio si bb Marco 29 +
amutza spune:
Buna seara mai fetelor si unui barbat ratacit sau doi
Ana am stat cu sufletul la gura pana am citit prin ce peripetii ai mai trecut. Desi apoi am ramas mirata de ce ai scris. Auzi ma, sa te trimita aia la munte ca sa faci educatie fizica!?! dar oricum ti-a prins bine , nu-i asa? si cu tanti ai zis tu bine ca se poate imbolnavi de inima de la atata cafea (ma da' ai o gura spurcata, nu gluma).Ii dorim sanatate multa la bona ca sa poata reveni la lucru cat mai repede posibil.
Giova ce bine ca ti-ai pus macar netul acasa. Dar sincer nu stiu cum apuci sa te plictisesti acasa cand tot timpul e ceva de facut. Cel putin eu asa eram, aveam tot timpul ocupat cu ceva. Ei, lasa ca o sa vezi cand vine Marco cat o sa vrei sa mai ai si tu putin timp liber sa mai respiri. Asa ca odihnestete cat poti de pe acum ca apoi...
Dia_bi poate vorbim pe mess maine dupa-masa dupa ce vi de la lucru sa vad cum imi impart timpul. Sa-mi spui daca ai reusit cu parola.
Ce mai fac celelalte fete? Miro ce a zis sotul? Simina ce mai face Deian? ai recuperat cantecelele?Doris, mai traiesti? ce-ti face comoara? fetele cu bebei mici cum se descurca? mai dati un semn de viata. Oanamc cum o mai duci? Diana1971 ce face burtica, esti in asteptare? mai ai mult?
Va pup fetelor si doresc o seara placuta.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
diana1971 spune:
Buna seara
Am mai aparut si eu... sunt bine, burtik tot aici este ,sunt in sapt 39 si bb nu pare sa vrea afara.Saptamana viitoare poate apare...daca nu se hotaraste totusi acuma.
va pup
diana
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
irina :la Galeria 1 am fost eu si nu e inca complet amenajata.E un fel de Kapa
ana : cum e cu noua bona?
Va pup pe toate,
Alexa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce mai faceti?
Noi am fost aseara la cimitir, era atata lume dar mai ales atata lumina...
In rest, la lucru, si am atatea de facut...
Ieri am fost la cumparaturi, i-am luat la matza mea un fas frumos, modern, roz, pantaloni, cizmulite, caciulita cu fular , toate roz...
Sunt super, era asa incantata...
S-a lungit Ines, de nu-mi vine sa cred.
La picior a trebuit sa ii cumpar nr30.
Ce ma fac, in ritmul asta?
De fapt, are pe cine semana, eu am 39 iar Radu 45.
Iar hainute i-am luat pentru 5 ani.
Pana nu demult eram ingrijorata ca nu vorbeste bine, iar acum nu mai tace...
Scoate perle la greu...
Va doresc o zi buna...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Neata,
am avut o saptamana infernala la servici. Asa ca urez si eu (cred ca-s ultima) La multi ani! Luanei.
Ana sa-ti traiasca ucigasa. Imi pare rau de tanti Otilia. Ai gasit asa rapid pe altcineva? Fain ai petrecut pe acolo. Mi-ar fi placut si mie.
Zilele astea te sun sa stabilim ce/cum facem saptamanile viitoare, ok?
diana1971 esti tot 2 in 1? vai, draga de tine ... hai curaj pe ultima suta de metri.
amutza sorry de intarziere ... DA. sotii nostri se cunosc de la scarbici. A fost deajuns sa-i spun "de la magazie" si si-a si adus aminte ... apoi am gasit si lista ... a vazut si numele, apoi i-am aratat si o poza ...cea cu taticul fericit cand ati scos "minunea" din spital.
Giova ma bucur pentru tine ca esti acasa ... abuzeaza din plin de acest timp pretios si odihneste-te cat mai bine.
Lasa ca saptamana viitoare imi iau si eu concediu ... ca is cam rupta de oboseala dupa cele 2 proiecte pe rol ... si ne apucam noi de colindat la cumparaturi ... vrei?
Cam atat ... va pupez si mai vorbim ... asa rărutz ... ca-i mai drăgutz.
Miro
Ana68 spune:
Buna seara tuturor,
Se pare ca lucrurile la noi intra pe fagasul normal.Totul e ok cu noua tanti,Luana s-a atasat de ea imediat si se inteleg relativ bine,pentru prima zi impreuna...Noroc ca tanti are si ea un nepotel de 3 ani si e ingaduitoare cu nebunica mea.
Irina,multumesc de urare!
Silvana,multumesc si tie de urari!Inseamna ca sti ce faine sunt aceste petreceri alaturi de colegi!Am sa incerc sa te sun,mai vorbim!Tanti Otilia nu se va mai intoarce la noi.Asta e viata!Are interzis de la medic munca fizica(caratul Luanei in brate,de exemplu),sa se supere si alte d-astea.Oricum pastram legatura cu ea,asteptam sa ne sune ea la sfarsitul saptamanii,caci este in spital momentan.Te pup!
Ioana,intru si io cum pot,ce sa fac?!Am mai scris eu ca ar fi bine daca ziua ar avea 48 de ore,ca as mai intelege ceva,insa asa....uf!.Tu ce mai faci?Sper ca esti in regula.Te pup si eu si numai bine!
Amalia,sa sti ca si eu am fost olecuta dezamagita vineri seara cand am ajuns la Covasna...Ma gandisem la altceva.Insa sambata a fost super,iar exercitiile nu erau musai de facut daca nu puteai.Dar de nu facea unul, tragea toata echipa dupa el si insemna nereusita.Asa ca vrei, nu vrei,bea Grigore aghiasma!Una peste alta a fost super-super-super si abia astept pe urmatorul,care se preconizeaza undeva,in timp,in 2006.Pupici tie si micutei tale!
Dana-alexa,e bine momentan cu noua tanti.Nu stiu ce sa zic inca,azi a fost prima zi singura cu ucigasii mei de neuroni...Inca se acomodeaza.Per total e ok si suntem multumiti!Te pup si multumesc !
Miro,te pup si vorbim,ok?!
Va doresc tuturor numai bine !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
diana1971 spune:
Buna dimineata
Mirona- se pare ca bb prefera sa stea la mamica lui.e mai sigur si mai bine ca afara ...hihi...dar nenea doc nu vrea sa-l lase acolo deci sapt viitoare ...vrand nevrand...apare.
Amutza- se pare ca toti stam ...in asteptarea lui bb, desi sunt in sapt 39 nu are chef sa se dea pe topogan sa iasa afara.
Ma plimb toata ziua si se pare ca ii place sa fie leganat...daca stau burtik mea e ca valurile dunarii...
In rest eu sunt ok, atentie daca faceti cumparaturi de pe la supermarketuri veruficati si voi factura...noi am luat 2 beri si am platit 2 baxuri...norok ca au fost draguti si au vazut (a doua zi) ca avem dreptate ...altfel cumparam cele mai scumpe beri ... 2buc la 830 000....
va pup
diana
dia_bi spune:
salutare fetelor de trei zile ma chinui sa va scriu acest mesaj.azie ultima zi cand mai merg la spital la bunica mea maine ii da drumul,la lucru am avut o sapt. groaznica,sefa mea la inceput era ca o mata blanda iar acum isi scoate ghearele,cateodata nu am timp nici un sanwici sa-l mananc tot i-au cate o gura si mai lucru si tot asa si mai zici sa nu te imbolnavesti de stomac,la ora 7 ajung si intru direct pita.esti buna cat le lucrii ca prostul in rest poti sa pleci.sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele,cele care vre-ti sa vb.pe mess.va astept id-ul de pe mess.este bologclaudia.v-am pupat si o zi buna