Cluj! ( 18 )
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ancuzza spune:
taaare mi-a placut ca ne-am intalnit...imi pare rau ca nu prea am reusit sa stau la pove cat as fi vrut...asa cum ziceti si voi, data viitoare putem incerca la o masa rotunda :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
neata
si io am fost tare incantata de intalnire, desi cu Thea care stie deja toate tainele parcului nu am spor s-o tin intr-un loc.
copiii sunt toti niste frumosi si scumpi si e si normala sa fie asa fiind asa de iubiti!
iaca ce m-am gandit:urmatoarea intalnire cu copiii la o locatie cu jucarii unde ei sa presteze si noi sa suflam.si inca o intalneala mamicile la o pizza.ce ziceti?cerd ca suntem toate pe o minte si ne-am distra tare bine!
io-s umpic stressata cu somnul lui Theiuza care de cateva nopti ne termina:geme, miorlaie in somn-deci ea doarme-dar pe noi ne scoala din ora in ora, suntem nauci!o fi masele, o fi bazdaci, habar n-am...
no bine, va doresc o saptamana faina, va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
ralucames spune:
Buna dimineata, fetelor !!!
Am vrut sa scriu aseara, dar am ajuns acasa ffff tarziu, asa ca am apucat numai sa citesc. Si mie mi-a placut fff mult, chiar daca nu am apucat sa vb. Urmatoarea intalnire sper sa fie fara bebei, dar mai ales fara sotzi, ca nu se poate cu eisau- asa cum zice Cristiana, intr-un loc unde sa se poata juca- altfel ne storc de energie si rabdare.
Am o adevarata problema: cum sa ii recoltez la fiica-mea urina in recipient steril, asta dupa ce o spal si o dezinfectez... pt. urocultura??? si mai ales sa fie cea de dimineata??? ca ea face bine mersi in pampers peste noapte, de le rupe. Azi dimineata nu a mai facut in olita pipi, asa ca o sa mai incerc maine dimineata, dar is tare stresata, ca n-o sa reusesc.
Si as mai avea o intrebare: cum sa fac sa nu mai imi apara dupa mesaj textul "editat de...", ca la voi nu apare... si cum imi pun semnatura?? dar pozele?? trebuie sa scriu de fiecare data? sau se pot salva undeva?? Scuze daca vi se pare banal, dar inca nu stiu. Multumesc de intelegere.
Va pupam, ca tre sa mergem sa papam... ar fi cazul, nuu???
Mama Raluca si bebe Stefania.
ancuzza spune:
raluca, ca sa nu te chinui cum am auzit de la alte mamici, iti dau eu niste pungi sterile care se lipesc frumos acolo unde trebuie si nu deranjeaza absolut deloc...si pui punguta mai spre dimineata.....fara nici o pb te rog sa-mi spui ... pe pm eventual ...
descintec spune:
cand ziceti "o surpriza" e ca si cand "iote, doamna diriginta de 70 de ani traieste si a reusit sa mai vina la intalnirea cu colegii de liceu!!!"
Incantata ca v-am vazut si eu!
quote:
Originally posted by ralucames
Si as mai avea o intrebare: cum sa fac sa nu mai imi apara dupa mesaj textul "editat de...", ca la voi nu apare... si cum imi pun semnatura?? dar pozele?? trebuie sa scriu de fiecare data? sau se pot salva undeva?? Scuze daca vi se pare banal, dar inca nu stiu.
Mama Raluca si bebe Stefania.
"editat de ...." iti apare numai daca ai editat tu mesajul sa faci vreo corectura sau adaugire sau daca a fost editat de vreun moderator
semnatura si poze iti pui intrand pe profilul tau personal. poti pune pozele in albumul DC (daca ai cont) sau pe alt site si dai url
![](floare.gif)
_
Sapte dintr-o lovitura!
baby-boom spune:
'Neata!
Deci, cand urmatoarea intalneala???
.....mi-au palcut sugestiile facute de Cristiana, trebuie neaparat sa le punem in practica....
..."duamna diriginta" Crina, dumneavoastra veniti?
...si mie mi-a parut rau ca n-am pove mai mult...de fapt n-am pove deloc...asta e, data viitoare va fi fi mai prolifica din perspectiva asta!
Si Elise a dormit super rau asta noapte...de fapt mai spre dimineata...sper sa se incheie perioada asta odata, ca sunt chiauna!
Salut, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ralucames spune:
Multzumesc mult, descintec, sper sa fi reusit, daca nu, o sa mai incerc.
Pupici la toate fetele
Bebita mea doarme, asa ca is ceva mai libera acum. asta va da peste cap?? sau numai mie mi se intampla? As putea dormi nitzel, dar credetzi ca imi vine?? Si nici nu am spor la nimic.
Pe mai tarziu, mama Ralu
mariana tache spune:
Fetelor, imi vine sa mor!
Am o stare de nervi exagerata. Imi dau seama ca sunt insuportabila, dar nu ma pot controla. Oare ce e cu mine? Imi vin rusii? Sunt iar
? E vremea de vina? Oricum, ceva se intampla, ca prea ma simt rau!
Florina, azi la intalneala sa nu ma bagi in seama daca fac vreo boacana, plizzz!
Cristiana, suna super ideea cu locul de joaca; dar eu prevad o mare problema: nu vom avea timp de respiro ci vom face pe politaii ca nu cumva sa-si dea in cap astia micii, ca se vor bate de la jucarii. Eu asa presimt ca s-ar intampla. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Draga Mariana, sper din suflet sa fie ok, ca grea si lunga mai e asteptarea.... Daca ma gandesc bine, cred ca ai dreptate legat de locul de joaca al
si de intalnire al
, dar merita vazut si incercat, ca altfel nu ne mai intalnim cu toatele- daca vine frigu.
Ar trebui sa-mi vad de treaba, dar eu ce fac?? Stau la taclale.