Cluj! ( 18 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragele mele, scuze ca am lipsit asa de mult. Mi-ar placea sa ne vedem in parc si mai ales sa ne cunoastem, dar fata mea inca doarme somnul de dimineata si mai trebuie sa facem o vizita inainte. Sper totusi sa ajungem, chiar daca sotul meu nu prea e incantat... ai vostri cum au reactionat??

Eu nu am gasit subiectul despre mucutzi, ca si mie mi-ar trebui niste remedii rapide si de durata. Fata mea s-a procopsit cu un nasuc infundat si o tuse nu fff urata,la tara, pe care le-am tratat numai cu ceaiuri si siropel, ca am uitat medicamentele in frigider-acasa. Acum e mai bine, dar ramasitze la nasuc tot mai sunt. Pupici la toate, ca s-a trezit gazulicea mea si trebe s-o pun neaparat pe olita. Multe lucruri mai aflu de la voi... de ex. ca o sa ne trebuiasca si noua ghetutze, ca pana acum nu m-am gandit la asta. Tre sa umblu si eu prin magazine, dar nu pot sa dau 600.000 lei pe ele, nu ca nu vreau, ci nu am de unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

!

Cine vine-n park???
la toata lumea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Iaca, tot io!

Am onoarea sa pun lista cu prezentii:

1.Roxana cu Serban si Victor
2.Florina cu Elise...si la sfarsit tati
3.Anca si Alessia
4.Crina...surpriza zilei!!!
5.Cristiana cu Theea si Mihai
6.Simona cu Vladut si tati
7.Mariana cu Stefan si taticul
8.Raluca cu Stefania si taticul
9.Oana cu Medeea
10.Flavia cu Ana
11.Stanca cu Razvan si tati

...am facut listuta in ordinea prezentei...
... mi-a placut la intalnire....m-am bucurat mult c-am fost asa multi!!!
...un minus ar fi ca n-am prea apucat sa vorbim...sau numai io n-am avut parte din cauza Elisei...data viitoare ne vedem in jurul unei mese rotunde, vedem noi unde!!!...si o organiam, sa nu fie asa haotica!!!!!!
...abia asteptam poze!!!
Roxa, voi suntei fotografii, nu??? pe cand se aude???
Fetele, aveti niste pruncutzi clasa 1-a cu diplome de excelenta!!! de la Florina si Elise pentru toti dintre ei!!!
Reactii, reactii???
Sa auzim + si - ......
Roxa, mersi de insigna....tre' sa pun banutzii pt. bucuresti zilele astea!!! acu' is si io cetez "membru important dc" hihihih
..aaa si inc-un + : a venit mai multa lume decat se anuntase...super fain!!!
daca-m carcotit prea mult sa ma iertati, da' io tot va ubesc...pi toate, fetele dragi!!!!!! !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fain la intalnire!
Ma bucur ca v-am cunoscut.

Mergi la inceput

Raluca, uite aici ai subiectul despre mucishori: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59753...sper sa mearga, ca e prima data cand fac asta!!!
la toata lumea

poze cu noi

Mergi la inceput

Hopa, ca nu merge...cine poa' s-o ajute cu subiectul ala??? e la parintii intreaba....pagina 2!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59753
Florina acum merge.

Carrie vad ca fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

No servus fetelor!

Vad ca v-ati intalnit in sfarsit....si nu oricum ci in formatie serioasa! Ce mi-ar fi placut sa fim si noi cu voi.....

Astept sa va vad pozele! Eu citesc tot des pe aici dar mai greu raspund din cauza de bazuc cotropitor!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Na, ca mi-a luat-o Florina inainte!
Vin si io cu impresii.
Mi-a placut tare mult ca am fost populatie numeroasa . A fost super sa va cunosc sau sa va revad! Si intr-adevar, Crina a fost surpriza zilei (desigur, o surpriza tare placuta!).
Cel mai mare minus: nu am apucat sa pove mult! Si nu am pove cu toata lumea! Este evident ca data viitor trebuie sa ne intalnim la "un pahar de vorba", deci nu in parc si.....fara copii si fara tatici! Ok?
Si sa ne vedem repede!

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Scuze ca va deranjez la ora asta . Cred ca nu-s normala ! In loc sa ma duc la culcare imi arde de prostii .
Am vrut doar sa-mi fac observabila noua semnatura .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput