Cluj! ( 18 )
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
hahaha, Mariana cred ca stii tu ceva legat de bataia pe jucarii-vezi experienta de aseara intre pustii nostri care s-au cam.
Thea e in perioada de posesivitate maxima dar e ciudat ca la gradi se joaca super frumos si cuminte, sunt altii mai batausi ca ea.
insa cand o vad pe Elise ce agitata mica e imi amintesc de o Theiutza identica
legat de starea de nervi azi si eu sunt ca leul in turbare.n-am plans la job de cand sunt aici da azi am lucrat 3 ore pe o situatie ,am salvat-o aiurea din e-mail si nu s-a mai salvatasa ca m-am scapat de niste lacrimi de nervi...in plus sunt f agitata, mi-a cam intarziat revizia si nu stiu de ce.nu e chiar momentul sa fiu insarcinata(mai ales ca m-am portejat) nu lucrez demult aici, facem casa care ne consuma toti nervii, sau aproape toti ca de restu se ocupa Thea.plus ca mica e prea pice si nelinistita inca
no deci relax,Mariana draga.
ce ziceti de o iesire intr-o seara la pizza?sa incepem cu asta, fara pici.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
descintec spune:
quote:
Originally posted by ralucames
Nu ma las pana nu reusec.... cand o sa imi apara si mie pozele??
mai vedem.
este ceva ce nu merge?
_
Sapte dintr-o lovitura!
baby-boom spune:
Seara buna!
Noi(Mariana & ich) am fost la cautat de cizme sau ghete pt. pruncutzi.....eu fara Elise care e f. agitata...si trebuie sa va zic ca am fost tare dezamagita: nu am gasit decat intr-un singur loc dragute, si erau aproape 800.000 lei...facute de romani! Mi se par scumpe, voi ce ziceti??? ...cu toate ca daca nu gasesc altceva astea le iau....la Anaconda is, pt. cine mai e interesat, ca in rest e prapad!!! am mai vazut o pereche la Baby's land, da' erau prea stramti, nu cred ca ii incape piciorul...abia astept sa mergem la probat...
......Cristiana, si linga Flip le-am vazut pe cele cu floricele, da' n-au numarul nostru, ca n-aveau decat 1 pereche!!...la Central merita sa merg???
...Si ne-am intalnit si cu Stanca (asi), cu Razvan si cu tati, si ei erau tot la cumparatura!!! ....si-am schimbat opinii!
Va pup, fetelor!
Cristiana, pt. tine, sa zambesti!, hai nu mai fi suparata si nervoasa!!!
Buna idee cu pizza, ma inscriu de pe acum!!!
Ce loc propui???
Pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ralucames spune:
Draga Descintec, azi m-am dat peste cap sa reusesc,dar sa iti zic ce imi apare:la profilul personal, la semnatura-scriu ce si cum trebe (am luat de pe alt topic), daca ii dau vizualizare apare ce i-am dat, si se deschid pozele... problema e dupa aceea, ca mai tre sa fac ceva... CE??? si la semnatura ii dau DA in urm. casuta (nu mai stiu ce scrie in ea)... Tare as vrea sa pot si asta. Daca nu am fost fff coerenta, scuze, dar nici sa ma exprim parca nu mai stiu.
Va pup pe toate si noapte buna.
Daca nu adoarme repede gazulicea mea, cred ca mai intru, ca ma enerveaza s-o aud plangand ca nu vrea "nani" .
...
(uite:-la vizualizarea mesajului, apare ce voiam... mai stii care e minunea aici???)
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Da, intr-adevar, am fost cu Florina dupa boconci si am venit acasa tare dezamagita!!! Eu i-am luat lui Stefan ceva, dar nu sunt multumita. I-am luat o pereche de cismulite cu 300 mii, dar nu sunt din piele. Asta e marea mea suparare. In rest sunt ok: dragutele, usurele, imblanite si culoare potrivita hainelor. Le-am ales pe astea dupa lungi deliberari cu Florina . Daca nu le luam pe astea, alegeam o pereche de ghetute din piele, cu 580 mii, tot imblanite, dar cam grele. Si am zis ca si astia grei, plus greul de a umbla prin zapada, il ingrop pe bietul copil. In rest nu am avut ce sa iau! Va dati seama cate alternative sunt in orasul asta?!?!
Cristiana, si tu esti suspecta de a fi ?!
Eu am fost azi la gine la control (de 6 sapt de la nastere, cica) si i-am zis lui Todea ca ba imi vine CM, ba imi dispare. Dar a zis ca nu sunt probleme si ca o sa vina aia rosii hotarati. Eu sper ca are dreptate, ca de nu ma .
Ma inscriu si eu la pizza, desi nu pot sa mananc. Dar nu va faceti griji pt mine; eu o sa consum o apa plata cu lamaie (apropos: in prima saptamana de cura am slabit 3 kg .
Raluca, ai o Stefi tare frumoasa! Felicitari ca ai reusit sa pui pozele! M-am uitat la ele (din nou). Imi plac tare alea de la nunta.
Cristiana, am uitat ceva: dupa intalnirea asta am ramas socata. Stefan e violent cu copiii si nu le da jucariile! De aia mi-e groaza de intalneala la jucarii! Cred ca vom asista la
ca plec la culcare. Maine ma duc la munca in loc la sot (are treburi prin Baia Mare). Picii raman cu mama. Sper sa se descurce!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
impreuna spune:
Fetele am trecut si eu sa va salut si sa stiti intotdeauna ma uit sa vad ce mai faceti si care sunt noutatile
Felicitari pt cele care ati reusit sa ajungeti la intalnire si v-ati distrat. Sper sa ajungem si noi data viitoare....
Hop si eu la subiectul cu papucii :) I-am luat la Sara o preche de ghetute, nu sunt imblanite, dar din piele. Cu vre-o 550.000, de la un magazin din Mihai Viteazu. Dupa o saptamana s-au julit in fata si arata tare naspa, nu ma asteptam sa am asemenea surprize...ca Sara inca nu umbla singura, doar cat o tinem noi de manute si asta nu se intampla toata ziua.
Acum ma gandesc sa ii iau iar ceva, sa fie si imblanite. Intrebare: de unde???
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
baby-boom spune:
'Neata!
...flavia, n-ai urmarit discutia?...e jale ce-i in cluj !!! De fapt ce nu-i!
Mariana nu a luat cizmulitele de ieftine ce erau....in toate magazinele n-a gasit 1 pereche macar, care sa i se potriveasca lui Stefan( cred io ca-i generala treaba, ca asta micu are 22 la picior, chiar 21???)...si culmea, ca turcii stiu sa faca Pantofi!!!! aveau 2 fermoare, in ambele laterale, prin urmare cizma intra ca unsa....restul, ioc, chiar daca iei cu 2 numere mai mari!!!!!
...dar daca vrei ghetute e mai usoara treaba, ca alea au siret, dar totusi iarna io recomand cizma, ca-i mai sigura!!!
Pt. fetite am vazut frumoase((cizme) da' nu stiu cum se comporta la incercat, ca io n-am fost cu elise ieri, ci doar sa studiez cu ochishorii mei ) la Anaconda, pe langa Casa de cultura a studentilor....costa aproape 800.000 lei, da' sunt aratoase, nu sunt grele, au blana, evident, si sunt foarte multe culori!!! Trebuie sa mergem si noi la incercat!!!!
Va pupam, si Bafta la cumparat ghete, Flavia!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Salutare dragele mele prietene!
Regret ca sunt si voi fi extrem de ocupata saptamana asta si cea are va urma.
Trebuie sa va spun ca am fost incantata la intalnire. M-am bucurat ca am fost aproape toate si ca a fost vreme buna.
E clar, data viitoare trebuie sa fim doar noi, sa putem povesti si altceva decat numai despre copilasi! E buna ideea cu o pizza, dar va rog, sa fie macar peste 2 saptamani, fiindca momentan m-am inscris la "noul stil de viatza" cu dieta daneza. Targetul meu e sa slabesc inca 5 kg si sa port niste pantaloni maro superbi pe care ii am in dulap!
Am sa incerc si eu Anaconda pentru cizmulite, dar nici Siesta nu e de neglijat, in ciuda preturilor astronomice. Cine da primul e acolo sa spuna ce a gasit :)
Ok, va las aici, va pup pe toate,
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
baby-boom spune:
Hi, Roxana!
...din pacate doar la anaconda Girls aveau cizmulite f. dragute, la Boys f.f.f slaba miscarea!
Dar urmeaza sa primeasca marfa;
De mers la Siesta, poate doar de curiozitate, caci preturile sunt de 2 milioane...si exista posibilitatea sa mai cumpar 1 pereche prin februarie, ca nu stiu in ce ritm ii va creste piciorushul, si nici nu pot sa-i iau cu 3 nr. mai mari!!!...deci???
...acum 1 luna juma' cand am fost ultima oara pe la ei am vazut 1 pereche de cizme la 1 mil 300, din piele intoarsa...si acum survine problema si intrebarea: oare nu se uda oribil astea din piele intoarsa in zapada??? Mie mi-e groaza de ce voi face io, daca imi iau din piele intorsa, darmite un copil, pe care probabil nu-l voi putea scoate din zapada???
Voi ce ziceti???
Eu am facut o lista a "calitatilor" obligatorii ale cizmulitelor... va rog sa adaugati si voi, s-o facem mai stufoasa!!!
1.Talpa medie...sa nu-s tarasca picioarele
2.Usoare, cu talpa de cauciuc
3.Nu f. stramte( incercate si cu ciorap gros)
4.Piele(probabil nu intoarsa)
5.Imblanite
6.Cu supinator(Elise are un pic de platfus)
7.Talonet...de obicei toate cizmele au...sau nu stiu io bine?
8.Aratoase...nu?
...ce altceva ar trebui sa mai aiba?
Anca, tu pe unde-mi esti?? Ce face mandretea de printesa?....mi-o cazut cu tronc!
Restul fetelor?
...mey sa nu radeti de mine cu lista mea, da' e prima iarna cand umbla, si tare mi se pare important sa aiba incaltari perfecte!!!
Pa
poze cu noi