Cluj! ( 18 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Da, cred ca i-a cazut ceva rau, dar diferenta e ca n-a mancat cu pofta la pranz, dimpotriva...nu i-o fi placut ceva..mi-a zis mama ca felul doi nu i-a placut mult, dar nici nu l-a fortat...iar seara a mancat jumate din portia de cereale, care la el e deja jumate din cat scrie pe cutie, deci a mancat un sfert si a luat cateva inghitituri de laptic...am uitat sa zic ca de fapt a avut un pic de diaree aseara, deci e clar, nu i-a cazut bine mancarica de la pranz...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancuzza spune:
pai roxa, daca mai face puiu inca un kk topit, io zic ca-i de mers la dr...pana una alta, poti sa incerci sa-i dai sa bea multa apa. apa chioara... sa ne spui cum merge
am o gagalice adormita pe canapea! asta pentru ca de la 5 dimineata a tot facut tumbe, si urla si se linistea si iar urla...dupa ce a stranutat de 2 ori m-am gandit ca poate ii e rece si am luat-o cu noi in pat...adio pace! tumbe si picioare in burta de la 6 la 8! si asa eram obo moarta, daca mai si incepem cu program in nocturna imi dau demisia!
si zic si eu ca si florina..cateodata imi vine sa o pocnesc! absolut orice ii spui raspunsul e no! nu ma asculta fix deloc! ca sa nu mai vb ca in ultima vreme nu pot sa ma duc nici 2 pasi de langa ea ca urla...da' urlaaaa...si eu respir adanc si ....si...
florina, nu treceti pe la noi? nu cred ca stam f departe una de alta, asa-i? poate fetele noastre colaboreaza putin si noi schimbam impresii..pe teme legate de prunci, desigur:)..ca eu una altceva nu mai stiu...
baby-boom spune:
Anca, mersi de invitatie....stai sa vad cum isi face programul, cand mananca si, cel mai important somnul!!! De obicei adoarme oricand intre 12 si 2, da' azi cre' ca serveste mai repede..
...voi cum aveti progamul structurat???
Sper sa putem veni!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
florina, de obicei alessia imi doarme de la 1 juma,2 si pana pe la 4, 4 si ceva....de obicei, ca ieri pe la 5 a trebuit sa ma foiesc prin zona ca sa faca ochi...de papat papa la 12 jumate...si apoi cand se trezeste...mare diferenta intre programul lor nu-i, asa-i?
putem sa si vb la tel, daca vrei...
da' tre neaparat sa-ti zic asta: fata mea sta in scaunel si roade...tine-te bine: o jumatate de maaaar! nu ma intreba cum de...am zis ca hai ca mar nu i-am dat nu mai stiu de cand...si ii mai si povesteste asa cum face cand ii place ceva!!!! da' cum ori ce minune tine 3 zile....mai vedem...
roxa, cum e serbanel?
ralucames spune:
Draga Florina, Stefi a mea nu prea adoarme inaintea orei 23, asa ca eu m-am cam obisnuit. Noaptea, rar nu se trezeste, asa ca iar e ceva normal la noi. In schimb, isi bea lapticu pe la 6-7, apoi doarme pana dupa ora 9 dimineata... deci nu am motive sa ma plang. Dar noaptea ma termina, nu apuc sa ma incalzesc sub plapuma, ca iar tre sa ma ridic la ea ca urlaaaa. Oare or fi deja maselele??ca i le vad putin inflamate, dar nu credeam ca asa repede
.
Fetelor !!!ai vostri bebei trag fetele de masa cu tot ce e pe ele?? a mea parca e salbatica uneori, acum a apucat-o lovitul TV-ului cu tot ce are in mana, (si de obicei asa face sa aiba ceva).
S-a mai procopsit cu o fumoasa conjunctivita (iar), pe care o tratam, apoi mergem la desfundat canalele lacrimale, ca tare ne fac probleme... mi asa de groaza, dar sper sa scapam cu bine.
Va pe toate, dar mai ales pe
vostri
minunea vietii mele
baby-boom spune:
Da, Raluca, si la noi sunt aceleasi probleme..nici nu mai detaliez...la inceput era amuzant, insa acum e destul de iritant comportamentul acesta de maimutzica!
Anca, Elise doarme, de fro' 20 minute...urmeaza apoi s-o hranesc si poate mai tarziu dam ochi in ochi...daca nu sigur ne vedem noi altadata!!!!!!!!!!
Va dorim pofta buna, voua si mai ales la bebei!!!
Apropos, Roxa, cum merge dieta cu strugurii??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Mariana ma bucur ca am reusit sa ne intalnim.
Roxana sper ca a trecut indigestia.Se mai intampla.
Va pup si va doresc o zi buna
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
....si ca sa fie ziua perfecta: nu a vrut sa manance nika...nici supa nici paste!!!! Ce ma enerveaza!!!
..acum o juma' de ora/ 45 minute am inceput sa-i dau sa manance, n-am reusit, si in secunda asta a renuntat Mihai...mie mi se pare tare frustrant sa te chinui cu zecile de minute sa hranesti un copil sclifosit!
...nu vrea, sa nu mamance!!!
Anca, am uitat sa va felicit pt. mar...sa stii ca si la noi aparuse miracolul asta + ca deja bea suc de portocala, rar, dar cel putin o juma de porto tot bea la 2 zile!!!! Asta a inceput sa se intample dupa un an ...si bravo pt. procedura!!!! asa cred ca-i cel mai bine...cand ma chiunuiam de 2 ori pe zi, in fiecare zi sa-i dau fructe, disperam, nu alta...sunt niste speculanti cupchii astia!!!
Pupici
poze cu noi
mariana tache spune:
Ziua buna!
Roxana, sper ca Serbanel e bine. Cu siguranta a fost doar o indigestie. Ii dam un . Astep poza cu Stefan cu carutu'.
Anca, mare realizare cu marul! Si lui Stefan ii place f mult; cand vede mar cand imi cere.
Fetelor, sa va spun ce am aflat azi de la Stanca: fata asta e mare secretoasa ; a reusit o mare performanta si ea tace chitic; il culca pe Razvan in pat normal (adio patut!), la el in camera! Mie una mi-e groaza sa ma gandesc la acest eveniment; la ce tumbe face Stefan prin patut, cred ca ar pica non stop din pat; ar trebui sa stau de paza!
Raluca, cu ce tratati conjunctivita? Si Stefan se agata de toate fetele de masa pe care le intalnea in cale, asa ca am renuntat la ele. Da-le jos ca sa nu mai stai cu stres! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!