Cluj! ( 18 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu-s asa de secretoasa.Dar daca nu ma intreaba nimeni eu nu ma bag in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mariana, pe Clara o iau de la cresa pe la 16,30 si de obicei ne oprim in parcul de la sensul giratoriu Pasteur-Zorilor (cred ca astea-s strazile care se intersecteaza, langa BRD) sau ne plimbam pe langa magazine. Astept cu nerabdare sa ne intalnim sa-mi spui ca nici nu-i asa greu cu doi copilasi mici. Din pacate azi avem alt traseu, o duc la "intalnire" in Parcul mare, doar e domnisoara mare . Dar ce zici, maine? Atata timp cat Stefan e pe maini bune, nu-ti fa mustrari de constiinta. Cand am dat-o pe Clara la cresa si eu ma consderam vinovata ca nu stau mai mult cu ea. Dar cand vad ca dimineata sare din pat cand o trezesc spunandu-i ca mergem la gradi, ca nu plange niciodata cand o las acolo si dupa masa o iau fericita, imi trec gandurile negre.

Florina, oare duminica dupa masa ati fost in Parcul mare, pe la topogane, si fi-mea nu vroia sa se desparta de caruciorul Elisei (de papusa)? Voi erati?

Sa inteleg ca (,) copilasilor vostri nu le plac fructele? Clara ar manca toata ziua numai fructe. Si nu facute nectar sau taiate bucatele, ci sa i le dau intregi in mana si sa le rontaie - am o mica rozatoare! Si strugurii, ea trebuie sa le ia de pe ciorchine, altfel nu-s bune.

Roxana, sper ca Serban e bine! E tare rau cand apar probleme si nu stii pe seama cui sa le pui!

Tatiana 29+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

HiHiHi, Tatiana, am vazut pozele cu bebeii in burtica!!!!! si io vreau burtica!!! mama ce bine a fost!!!!!
..si sa-ti raspund la intrebare: nu cred ca eram noi, caci noi am stat la fantana arteziana, impreuna cu restul fetelor si copiii!!!
...da' poate a ajuns carutzul pe acolo, ca au mai mers din fete si la tobogan ....
...mey se pare ca ma reprogramez pe saptamana viitoare...ce zici Mariana???
Altfel, fetele?
Anca, n-ai mai dat nici un semn de viata!
Elise e acum cu taticul ei in oras, sa mai respir si io un pic!!

Mai pove

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Scurt inainte sa o sterg acasa de la job...
Flo, dieta e ok pana acum...am slabit 2 kg in 3 zile...dar sper sa nu ma mai dau la nici un bob deseara cand a apuca pandaliile...

Stanca, ce ai vrut sa zici aici? ca pe mie mai pierdut....adica mu inteleg :)

quote:
Originally posted by asi

Nu-s asa de secretoasa.Dar daca nu ma intreaba nimeni eu nu ma bag in seama

Mariana, pliz pliz pliz citeste ce am scris la topicul cu baia (la mine baie=dush) o sa vezi de ce

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana, pt conjunctivita am fost la o tanti doctor oftalmolog (Stan Cristina), care a mai vazut-o si pana acum. I-a indicat Okacin, dar pt ca nu era in farmacii, i-a dat Tobrex, asa ca nu stiu ce sa zic. Mie nu imi place situatia asta, dar ce sa fac... o prinde curentu in te miri ce zone calde, fara sa imi dau seama.

Daca stie cineva remedii pt canale lacrimale infundate... fara operatie, pliiizz, ca fac cu nervii numai cand ma gandesc ca nu scapam (facem trat. homeopat pt asta, dar stiu eu daca functioneaza???)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

doamnelor!

ad-rianna eu tot pe dr Nanu ti-l recomand (adik prietenei tale). Stiu ca a "rezolvat" multe mamici cu sterilitate.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, nu mai stiu exact ce ai scris la topicul cu baia, dar stiu ca nu la tine ma refeream cand am scris ce am scris. A! Stiu ca tu ai avut dreptate cu ceva: sa ii spun lui tati sa se bucure de momente. El se bucura cand ii face baita lui Stefan, dar cateodata nu are chef, si ma intreaba daca nu sarim peste baie; eu zic ca nu, si de aici ==> dorinta lui de a le mai rari.
Dar unele fete au fost chiar penibile la ce raspunsuri mi-au dat! Eu intreb o chestie si ele vin sa ma faca cu kk ca nu spal copilul! Nici nu stiu ce sa fac: sa rad sau sa ma enervez.
Dar vezi, ca acum te cert ca nu esti atenta: daca citeai tot ce am scris eu legat de Stanca (si va povesteam la voi fetele)
iti dadeai seama ce a vrut sa spuna fata, cand a zis ca ea nu se baga in seama neintrebata.

Tatiana, sper sa fiu maine pe la 16.30 prin zona. Abia astept sa-ti vad burtica.

Fug la baita la Simon. Revin!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

la noi nimik nou-mai precis la mine, tot fara ciclu, dar cu test de sarcina negativ.is pe cale sa fac cu nervii din cauza incertitudinii nu de altceva.

altfel relativ ok.partea super buna:am avut o zi libera si mi-am petrecut-o cu fie-mea care a fost tare incantata.ne-am jucat toate traznaile si nebuniile,m-a pupat cred ca de 1000 de ori a fost super scumpa.partea proasta e ca acuma seara i-a crescut febra la 38.mucutzii nu ii trecusera si acuma cred ca e sau raceala sau masele.

vreau sa va zic ca Thea in ciuda agerimii ei nu mi-a tras niciodata de pe mese, nu mi-a barcait in dulapuri decat in cateva care au prezentat interes, eu nu am legat niciodata sertare...

Roxi ce face Serban e mai bine?

fetele cu copii de peste un an io cred ca dupa o vreme mai lunga de stat acasa incepi sa ai ma putina rabdare.eu am stat un an si 9 luni,si cred ca m-am intors la timp la munca desi mi-a fost cumplit de dor de ea.dar deja eram nervosica, nu mai aveam rabdare cu culcatu si cu alte pozne:)

noi am fi vrut la circ maine, ati fost?da sa vedem cum e cu sanatatea.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

O! Cristiana, bine ca mi-ai amintit! Cu circul!
Avand in vedere ca Stefan e in MM, noi nu mai mergem la circ .
Am 4 invitatii. Cine le vrea??? Cine isi duce pruncutzul la circus???

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am facut subiect nou-nout. Va invit aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60562

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput