Cluj! ( 18 )
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
Buna, clujencelor si multumesc pentru primire. Sinteti tare dragute.
ad_riana,medicul meu e Stamatian, cu care am facut o droaie de tratamente. E bun tipu, dar cam vulgar si nu place la toata lumea comportarea lui, asa ca o inteleg pe prietena ta. De Muresan si eu am auzit ca ar fi avut rezultate,sau daca vrea poate incerca la clinica particulara a dr. Nanu.
MG
mariana tache spune:
Tatiana, nici nu stii cat ma bucur ca ai dat un semn de viata!!! Si ma bucur sa aud ca inca esti cu bebeii la purtator. Sa stii ca ma gandesc tare des la tine (cred ca iti imaginezi de ce ). Chiar azi am fost la plimbare cu Simon pe str. voastra si ma uitam ca proasta la bolc (nr. 4? bine tin minte?) in speranta ca poate poate apari de undeva. Deci, numai de 2 saptamani v-ati mutat? Trebuie musai sa ne vedem, ca doar suntem aci in vecini! Musai e sa-ti vad burtoiul si sa fac pe ghidul, sa-ti prezint cartierul
. Si fi linistita, o sa te obisnuiesti sigur in zona. E multa liniste, verdeata, aer curat; e super pt copii.
si zi cand ne-am putea vedea.
Fetelor, azi ma simt tare rau! Nici nu stiu cum au reusit sa ma convinga, dar l-am lasat iar pe Stefan in MM pt 9 zile. Imi vine sa mor. Ma simt tare vinovata. Le-am spus ca e ultima data pe anul asta si ca pana la primavara nu mai trece pe acolo fara mine. Vai, cumplit ma simt!
Stanca, tot ce se poate sa ies si eu cu Simon in intervalul asta orar. Dar pe unde va plimbati? Unde ne dam o intalneala?
A! Sunt de acord cu voi. La Napoli Centrale se face o pizza de nota 10. Mi-a placut la nebunie cand am fost; dar mi-a displacut fff mult altceva: chelneritele care erau ffffff prefacute (afisau zambetul ala fals si cum se departau de la masa cum aveau o fata ) si patroana, care statea la bar si se scobea intre dinti si isi aranja sutienul fara nici o jena
. Asa ca a mers pizza cam cu noduri.
Dar mergem unde vreti voi, ca eu v-am mai zis cu...apa.
Roxana, asteptam pozele
Ancuzza, lasa invidia, ca strica tenul
Chiar asa, Florina, ce ai patit azi? Ia sa-ti dau eu un Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana noi ne plimbam pe la piata,in zona centrala, si in parculetul de pe Lucefarului.Hai sa ne intalnim maine.
baby-boom spune:
Hi, dragele mele!!!
Noi am fost la o vizita la niste persoane, si s-a cam lungit treaba...si oricum n-a mers netu' azi, acum cand am ajuns acasa am remediat situatia....
...Tatiana, noi nu ne-am intalnit p'aici, da' m-a pus Mariana la curent cu toate...intradevar, a vorbit foarte, foarte des de voi...tre' sa va intalniti, n-o necaji pe scumpa de ea, ca ni-i tare draga!!!
Mariana, las' ca maine te intalnesti cu Stanca, dup'aia cu Tatiana, si dupa aia ne inscriem si Elise si cu mine, si te scoatem noi din depresii!!
....mey, pentru noi nu conteaza locul, oriunde, numai sa putem pove!!!
Stanca, sigur se poate manca si altceva, da' daca nu vrei si nu vrei acolo, sigur mergem altundeva!!!
No, va pup, si ne "auzim"
p.s. Roxa, vrem poze, vrem poze, vrem poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
pozneeeeeeeeeeeeeeeeeee
poze de la intalneala
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
mariana tache spune:
Stanca, am bagat la cap nr. E super daca va plimbati prin piata ca e la 3 min de mine. Maine iti dau un tel si ne vedem.
Ha, ha ce imi place! Pana nu demult eram singura prin zorilor (Cu Florina cand venea in vizita la mama); acum ne inmultim fetelor! Cerem imediat autonomie locala sau mutarea capitalei la noi in cartier !
Florina, esti draguta. Zici ca pe raspoimaine aveti programare la intalneala cu noi ?
Roxana, multumim frumos pt poze! Sunt dragutele, dar cam putinele
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Ciao fetele mele!
Stiu ca-s putine pozele...in plus Victor ca el le-a descarcat, a uitat sa puna una cu Stefi cand impingea caruciorul si una cu Serbnica, tot asa..o sa le pun eu si pe celelalte deseara...barbatii astia, nu te poti increde 100% in ei.
Sunt un pic trista...copilul meu a vomat aseara, in jet, dintr-o data o groaza de mancare nedigerata. Nu a fost mai agitat ca altadata, ba as putea spune ca a fost mai putin agitat, nu parea apatic, era vesel si radea. Dintr-odata parca a tusit, dar slab de tot dupa care a varsat, m-am speriat, nici n-am stiut ce sa fac...fiindca nu vomase niciodata ah, ba da, o singura data, laptic, cand era mic de tot, dar dupa vaccin si atunci stiam ca se poate intampla..in fine, apoi toata seara a fost mai "cuminte" nu parea apatic, dar era mai linistit...in sensul ca radea, "vorbea", se juca, dar ne-a lasat sa facem ce vrem cu el, la baie, la imbracat, alta data se zbatea, plangea sau se smucea...apoi a adormit si dimineata la 8 jumate dormea dus, facut gramada...daca n-ar fi vomat as fi zis ca am un copil supercuminte...nu prea stiu ce sa facem, am zis sa vedem ce-o mai fi, ca nu pare bolnav si nici febra nu a avut.
Ok, va las aici, am multa treaba la job, preatesc niste dosare pentru o linie de finantare...va si astept vesti bune de la voi.
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
baby-boom spune:
Hi!!!!!
Roxana, din ce spui tu nu pare sa fie bolnav...poate nu i-a priit bine ce-a mancat, sarmanul....sa-ti zic ca Elise a facut pe la 9 luni viroza intestinala, care n-a tinut decat 1 zi si o noapte dar a vomat de 10-20 ori, + ca facea kk non stop...ambele-n jet!!! Deci daca n-a vomat decat 1 data, a dormit toata noaptea si n-a facut kk moale, clar a fost de la ceva ce-a mancat!!!!!
Il sa nu aiba nimik!!!!!!!
...nesimtita de Elise a adormit aseara la 11,35...cu chiu si vai, si deja imi venea s-o pocnesc, atat eram de nervoasa ...da, dar' s-a trezit asta dimineata la 8....rea, rea rau!!!!!
Hai ca sunt nervoasa!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
roxa, sa stai lini dar cu ochii pe el..eu zic ca o fi mancat poate mai cu pofta ... am avut o perioada in care ale facea cate un bleah din asta cu mancare nedigerata cam la fiecare masa...nu chiar tot, dar oricum...era de ajuns ca sa ma panichez la culme. imi zicea o dr ca la astia mai mititei sa poate sa vomite asa si daca au inghitit ceva mai mult aer in timp ca mancau...sa vezi ca o sa fie ok. sanatate multa!