Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
BlueEyes spune:
Nu va mai certati...va rog eu ...
Mai bine sa-mi spuna si mie cineva... unde gasesc videoclipurile de care se tot vorbeste pe aici...Am vazut parca unul...si mi s-a parut EXTRAORDINAR... M-ar mai interesa si ceva programele cu care s-ar putea face ceva de genu pozele atat de mult discutate... Eu sunt super stresata....ca pe la mine (in Zalau) sunt sigura ca n-o sa gasesc pe nimeni care sa faca ceva de genu ala...Nici poze, nici videoclip...asha ca vreau sa invatz eu...in masura acre se poate... Please HELP
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
leistra spune:
pyssy, stiu despre ce vorbesti, un asemenea album avem si noi, pozele sunt taiate si lipite in album, pe margine sunt pictate flori sau fluturi, chiar pe o pagina cu pozele-detalii e o inimioara facuta din pudra pe care am folosit-o eu la machaj. Asta a fost salvarea noastra, caci fotograful nostru a disparut in ziua nuntii, iar pozele au fost facute de cumnatul meu.
Intr-adevar albumul e foarte frumos, la deschiderea lui sunt lipite cele doua invtatii, cea in limba romana si cea in limba olandeza, iar la sfarsit e lipit cardul folosit la cadourile de multumire, pozele tale sunt frumoase, va felicit pe toate pentru asa poze frumoase.
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
ratusca1977 spune:
Fetelor, daca vreti sa vedeti videoclipul meu uitati-va in album. Sper sa va descurcati cu pasii ce trebuie urmariti pt a-l vedea.
Albumul nostru
pyssy spune:
quote:
Originally posted by leistra
pyssy, stiu despre ce vorbesti, un asemenea album avem si noi, pozele sunt taiate si lipite in album, pe margine sunt pictate flori sau fluturi, chiar pe o pagina cu pozele-detalii e o inimioara facuta din pudra pe care am folosit-o eu la machaj. Asta a fost salvarea noastra, caci fotograful nostru a disparut in ziua nuntii, iar pozele au fost facute de cumnatul meu.
Intr-adevar albumul e foarte frumos, la deschiderea lui sunt lipite cele doua invtatii, cea in limba romana si cea in limba olandeza, iar la sfarsit e lipit cardul folosit la cadourile de multumire, pozele tale sunt frumoase, va felicit pe toate pentru asa poze frumoase.
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Nop.. pozele nu sunt lipite .. sunt tiparite direct pe hartie cartonata de 500mm ( adik chiar groase..) Eu l-am vazut pe viu si sigur nu sunt lipite ..
radu300 spune:
pyssy, nu cumva sunt si plastifiate, hartia aia groasa? nu ma refer la pastifierea standard ci la cea tipografica. Poti sa iti dai seama daca era sau nu plastifiate?
pyssy spune:
quote:
Originally posted by radu300
pyssy, nu cumva sunt si plastifiate, hartia aia groasa? nu ma refer la pastifierea standard ci la cea tipografica. Poti sa iti dai seama daca era sau nu plastifiate?
Nu pare sa fie.. e un fel de hartie fotografica groasa...si toate studiourile la care am fost pana acum mi-au zis ca ei doar prepara fotografiile , si le trimite la tipar undeva in Napoli .. Parerea mea este ca toti au acelasi furnizor caci toate au acceasi calitate si acelasi tip de legat.. Costul mamoperei aproximat de mine ( fara comisionul studiourilor ar fi undeva la 500 )
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Fetelor, daca vreti sa vedeti videoclipul meu uitati-va in album. Sper sa va descurcati cu pasii ce trebuie urmariti pt a-l vedea.
Albumul nostru
Eu nu m-am descurcat cu pasii......dar l-am vazut in alta parte... E SUPER...SUPER...SUPER!!! Si melodia......vi se potriveste de minune!!!
Felicitari si multa fericire!!!
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ioana07 spune:
Blanca000 videoclipul tau cand il vedem???????
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
BraveGirl spune:
Ratusco-nu merge videoclipul...Se intrerupe si nu pot sa-l vad.....Help me!!!!!
Corina
Albumul meu
ratusca1977 spune:
Ioana, merci de aprecieri si eu cred la fel....
Pentru toate fetele care au probleme cu videoclipul: se poate vedea direct din album dar asta presupune o conexiune foarte rapida la internet. Incercati sa faceti altfel. Va dau un link, dati click dreapta pe el si alegeti optiunea cu "Save target as..." si descarcati videoclipul in calculator. Asa veti sta mai mult dar merge sigur. Il veti vedea fara intreruperi enervante.
videoclip.wmv
Merge asa?
Albumul nostru