Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Buna fetelor,
am pus cateva poze de la nunta (facute de mama si de verisoara mea)in linkul de mai jos. Cele de la fotograf inca nu le-am primit, astazi le astept!
Astept pareri. Enjoy!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Florentina G spune:
Salutare!
Sunt bucuroasa ca tocmai am aflat ca am castigat pachetul foto oferit la concursul organizat de fotograful recomandat de DC, Radu 300!!!
In schimb sunt inca in cautare de formatie sau DJ, va rog mult dati-mi si mie niste relatii!
Ratusco, SUPERB videoclipul tau! L-am contactat si eu pe Radu, urmeaza sa mai luam legatura cu el in seara aceasta!
Multumesc tuturor fetelor care mi-au dat informatii pe PM din pacate nu am prea avut timp sa raspund tuturor mesajelor!
Tina si Maya
pozele noastre
ratusca1977 spune:
Florentina multumesc de aprecieri....iti doresc bafta la pregatiri...pupici
Albumul nostru
Vianne spune:
Fetelor, Radu... nu va mai certati Am vazut pozele si toate sunt minunate....
Dianette, astea sunt toate pozele. Albumul are 15 foi iar pe fiecare pagina e lipita o poza format A3. O sa masor azi albumul si o sa va zic exact masurile. OK?
Simonam_78, nu ma asteptam la asa reactii si m-am amuzat f tare. Eu am vrut doar sa arat pozele de la nunta
Radu300, ai ghicit firma. Pozele, asa cum am mai zis sunt A3, fiecare pe cate o pagina. Maine zic masurile exacte:-) O sa fotografiez si albumul si sa sa vezi cum arata. ok? Albumul nu e luat din comert, ei lucreaza cu o legatorie si le fac la comanda.
Alte intrebari?
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna fetelor,
am pus cateva poze de la nunta (facute de mama si de verisoara mea)in linkul de mai jos. Cele de la fotograf inca nu le-am primit, astazi le astept!
Astept pareri. Enjoy!
Ai fost o miresica SUPERBA!!!
Multa fericire va doresc!
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
radu300 spune:
Ratusca1977, am vazut si eu videoclipul. Felicitari, este super, si ma asteptam la asta. Asa cum am afirmat mereu, cameramanul e bun iar ca post procesare este si mai bun. Asta nu schimba cu nimic ce am spus mai devreme despre fotograf. O avea aparatura, da mai are muuuuult pana il ajunge ca nivel pe cameraman.
dianette spune:
quote:
Originally posted by ratoiul
Eu raman la convingerea ca orice poate face un program de grafica, face si photoshop. Daca ei n-au folosit photoshop si aveau templateuri intr-un alt soft, e treaba lor. Probabil ca e chestie de comoditate. Dar eu personal, daca vreau ceva unic si control MAXIM evident, aleg photoshop. Cine nu cunoaste programul indeajuns, evident ca nu stie exact care sunt posibilitatile lui. Dar intrebati profesionistii si vedeti ce va spun. In cazul de fata e posibil sa nu fie photoshop. Sunt colaje frumoase dar prea seamana cu ceva "commercial" din programele de gen. ArcSoft, ulead etc. fac de obicei programele unde dai 2-3 clickuri si face el restul. Astea sunt pt cei care nu vor sa isi bata capul, nu au destule cunostinte sau nu sunt foarte pretentiosi. Unui incepator, evident ca i se pare imposibil sau cel putin i se pare ca va dura f mult. Va asigur ca nu este asa. Lucrez in photoshop de cativa ani si acum nu mi se mai pare nimic imposibil.
Partea cea mai grea este creatie propriu zisa. Aia costa. Restul sunt detalii.
ezact asha ! (la ultima parte ma refer)
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
creatiile mele
dianette spune:
quote:
Originally posted by radu300
OK, manusa a fost aruncata. Dianette pe tine mi s-a pus pata. Intr-o saptamana iti trimit colaje de genul acela de la nunta ta. Ce zici incerci si tu sa vedem ce iese? Daca te apuci sa imi zici sa iti trimit o colectie de edge-uri pentru poze, sa nu mai muncesti sa le cauti. Si inca ceva. Albume in care se lipesc poze nu sunt doar autoadezive, se gasesc si din cele cu coltare sau cu dubluadeziv. De fapt cele autoadezive sunt una din cele mai proaste solutii - distrug poza si nu rezista in timp. daca albumul este A3 nu trebuie neaparat sa fie si fotografia la fel. Dar eu unul nu am gasit albume A3. Cele mai mari pe care le-am gasit erau 300x365 mm. Probabil ca este ceva de genul asta si au lipit inauntru fotografii A4. Asa se face de obicei? Vianne ne lamuresti, pls, ca ai aruncat morcovul intre 100 de iepuri aici..
Abia astept Si da, vreau si eu edge-uri cat mai curand (si de la tine si de la cei care mai vor sa-mi dea ); chiar asa, sa vedem ce iese
Albumele dubluadezive cum sunt (in comparatie cu cele simplu adezive)? Care sunt cele mai bune (mi-ar placea sa pun poze de diferite marimi in el )
Anangel_lexi, gata, ai "scapat" si tu ! Felicitari si o familie fericita iti doresc!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
creatiile mele
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna fetelor,
Astept pareri. Enjoy!