Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
alehiam spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna fetelor,
am pus cateva poze de la nunta (facute de mama si de verisoara mea)in linkul de mai jos. Cele de la fotograf inca nu le-am primit, astazi le astept!
Astept pareri. Enjoy!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Felicitari! sper ca totul a fost exact asa cum ti-ai dorit... vremea a tinut cu tine... si ai fost dragutza rau de tot
asteptam si alte poze
Cununia civila - 17 iunie 2005
9 iulie 2005-Invitatie la soare
9 iulie 2005-Cununia religioasa
9 iulie 2005-Invitatie la distractie
Luna de miere
ma joc si invat
dianette spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by radu300
OK, manusa a fost aruncata. Dianette pe tine mi s-a pus pata. Intr-o saptamana iti trimit colaje de genul acela de la nunta ta. Ce zici incerci si tu sa vedem ce iese? Daca te apuci sa imi zici sa iti trimit o colectie de edge-uri pentru poze, sa nu mai muncesti sa le cauti. Si inca ceva. Albume in care se lipesc poze nu sunt doar autoadezive, se gasesc si din cele cu coltare sau cu dubluadeziv. De fapt cele autoadezive sunt una din cele mai proaste solutii - distrug poza si nu rezista in timp. daca albumul este A3 nu trebuie neaparat sa fie si fotografia la fel. Dar eu unul nu am gasit albume A3. Cele mai mari pe care le-am gasit erau 300x365 mm. Probabil ca este ceva de genul asta si au lipit inauntru fotografii A4. Asa se face de obicei? Vianne ne lamuresti, pls, ca ai aruncat morcovul intre 100 de iepuri aici..
Abia astept Si da, vreau si eu edge-uri cat mai curand (si de la tine si de la cei care mai vor sa-mi dea ); chiar asa, sa vedem ce iese
Albumele dubluadezive cum sunt (in comparatie cu cele simplu adezive)? Care sunt cele mai bune (mi-ar placea sa pun poze de diferite marimi in el )
Anangel_lexi, gata, ai "scapat" si tu ! Felicitari si o familie fericita iti doresc!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by radu300
OK, manusa a fost aruncata. Dianette pe tine mi s-a pus pata. Intr-o saptamana iti trimit colaje de genul acela de la nunta ta. Ce zici incerci si tu sa vedem ce iese? Daca te apuci sa imi zici sa iti trimit o colectie de edge-uri pentru poze, sa nu mai muncesti sa le cauti. Si inca ceva. Albume in care se lipesc poze nu sunt doar autoadezive, se gasesc si din cele cu coltare sau cu dubluadeziv. De fapt cele autoadezive sunt una din cele mai proaste solutii - distrug poza si nu rezista in timp. daca albumul este A3 nu trebuie neaparat sa fie si fotografia la fel. Dar eu unul nu am gasit albume A3. Cele mai mari pe care le-am gasit erau 300x365 mm. Probabil ca este ceva de genul asta si au lipit inauntru fotografii A4. Asa se face de obicei? Vianne ne lamuresti, pls, ca ai aruncat morcovul intre 100 de iepuri aici..
Abia astept Si da, vreau si eu edge-uri cat mai curand (si de la tine si de la cei care mai vor sa-mi dea ); chiar asa, sa vedem ce iese
Albumele dubluadezive cum sunt (in comparatie cu cele simplu adezive)? Care sunt cele mai bune (mi-ar placea sa pun poze de diferite marimi in el )
Anangel_lexi, gata, ai "scapat" si tu ! Felicitari si o familie fericita iti doresc!
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
"creatii" Photoshop
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Oana T spune:
Buna dimineata tuturor.
As vrea sa felicit toate miresele din ultimele 4 luni, adica de cand eu nu am mai postat nimic. Felicitari!
Eu m-am casatorit pe 16 iulie 2005. Vreau sa va arat mai multe poze, dar nu ma pricep cum si ce sa fac...poate ma ajuta cineva...
Va multumesc!
Vianne spune:
Salutare!
Aseara am fotografiat albumul, coperta. Pozele le puteti vedea aici
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Am masurat si pozele, au 30cm/45cm
blanca000 spune:
quote:
Originally posted by ioana07
Blanca000 videoclipul tau cand il vedem???????
Nunta mea de vis
Incerc sa-l pun pe undeva...sper ca in curant sa il vedeti...oricum eu il am in calc cu tot inceputul inclusiv desfasurarea invitatiei..asa de la inceput de tot :))...sper sa il pun cat de repede..
Nunta noastra
Nasi de cununie
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by blanca000quote:
Nunta mea de vis
Incerc sa-l pun pe undeva...sper ca in curant sa il vedeti...oricum eu il am in calc cu tot inceputul inclusiv desfasurarea invitatiei..asa de la inceput de tot :))
Aaaa...pai asa il am si eu in calculator...
Uite...am pus si eu un link catre videoclipul meu. Nu e cel pe care il am eu acasa....ci este cel de pe pagina lui Radu...
nushulica spune:
fetelor invatati-ma si pe mine sa-mi pun videoclipul ca nu stiu cum si ma enervezca dimensiuni e mare are 230mb...se poate?
multumesc frumos
noi doi
nunta noastra
luna miere
Alyna24 spune:
Fetelor, am mai adaugat si eu niste poze din cele facute de fotograf!
Ce ziceti de ele?
Va pUP!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
laura - andreea spune:
quote:
Originally posted by ioana07quote:
Originally posted by blanca000quote:
Nunta mea de vis
Incerc sa-l pun pe undeva...sper ca in curant sa il vedeti...oricum eu il am in calc cu tot inceputul inclusiv desfasurarea invitatiei..asa de la inceput de tot :))
Aaaa...pai asa il am si eu in calculator...
Uite...am pus si eu un link catre videoclipul meu. Nu e cel pe care il am eu acasa....ci este cel de pe pagina lui Radu...
Nunta mea de vis
Videoclipul meu - click dreapta aici apoi "Save Target As"
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Buna fetelor, foste si viitoare miresici!!1
Eu postez destul de rar din lispa de timp la care se mai adauga si diefernta de fus orar....
Insa incerc sa citesc tot ce scrieti voi...de poze nu mai spun, le-am vazut pe toate..superbe, superbe..
am tot vazut cateva clipuri de la diferite nunti, am ramas impresionata...si am tot vazut numele lui Radu...puteti sa-mi dati si mie datele lui, in special adresa de mail, pentru a vedea oferta lui. Si mai am o nelamurire, el este cameramanul de la nuntile respective sau pe baza casetelor/dvd a prelucrat videoclipul??? adresa mea de mail este laurandreea@yahoo.com
Va multumesc si sper sa am mai mult timp pentru a scrie mai mult!!!
Sa fiti fericite!!!!
Pupici