Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
blanca000 spune:
[quote]Originally posted by dianiana
Salutare fete dragi,
Vreau sa va rog ceva: sa ma invatati si pe mine cum pot sa imi pun videoclipul pe o adresa unde sa intrati ca sa il vizionati, cum am facut si cu pozele.
cine stie ??
Si eu vreau sa stiu cum pot face...vreau si eu sa arat videoclipul meu...
Nunta noastra
Nasi de cununie
ratusca1977 spune:
blanca si cele care mai doriti sa puneti videoclipul pe net, vi-l pun la mine pe server....astept cereri.....o sa va dau instructiuni despre cum uploadati videoclipul si unde.....
Albumul nostru
pisu_miau spune:
simonam_78, acum am vazut si eu pozele tale, sunt superbe! Mi-au placut foarte mult! E drept ca si voi ati fost extraordinar de frumosi. Rochia mi s-a parut de asemenea foarte faina. De unde ai luat-o?
Pupici si casa de piatra!
ratusca1977 spune:
Simona subscriu si eu celor spuse de Pisu, ati fost frumusei, pozele frumoase, sunt facute de vreunul din cei doi fotografi renumiti despre care s-a tot vorbit pe aici?
Albumul nostru
Florentina G spune:
Salutare tuturor.... in sfarsit am gasit si eu un moment sa va citesc si sa mai scriu cateva randuri..
Sa va spun ce am mai facut intre timp. Miercuri am schimbat localul, nu mai facem la Vogue, ne mutam cu nunta la restaurantul Hotelului Confort de la Otopeni. Initial am spus ca vom face o nunta mai micuta cu maxim 75 de invitati insa intre timp s-a tot largit lista si ne-am dat seama ca nu avem suficient loc pentru toti. Asa ca am schimbat localul pe ultima suta de metri.
Acum problema e alta.... nu mai avem formatie. Cei cu care stabilisem initial nu pot veni la Otopeni pentru ca solistii lor canta si cu alta formatie la un restaurant care era la 5 min. distanta de Vogue. Stiam asta de cand am convenit cu ei, urmand ca ei sa se roteasca intre cele doua localuri.
Asa ca va rog pe voi, cele care ati facut nunta si ati fost multumite de prestaia muzicantilor dati-mi si mie cateva relatii!!!
Tanti Zavaidoc, dupa cum vezi, noi suntem in impas acum, nu stiu daca ti-ar mai surade ideea cu schimbatul mireselor, cel putin nu acum...
Din cate am inteles noi suntem primii pe lista la biserica si chiar ne-au rugat sa venim cu 15 min mai devreme. Sa speram ca vom reusi, avand in vedere csa noi avem la 11.30 si botezul si nu stiu cum ma voi incadra in timp.... Tot nu mi-ai spus la ce local ai nunta!
Tina si Maya
pozele noastre
pisu_miau spune:
Radu, mi se pare de prost gust ceea ce faci, si anume faptul ca te-ai apucat sa critici pozele uneia dintre miresele de pe forum intr-un mod inacceptabil...genul de critica ce ar face o femeie sa planga . Indiferent cat de bune sau cat de rele sunt pozele sale, nu uita ca ele au mare valoare personala pentru protagonisti, in timp ce pentru tine reprezinta studiu de caz pe concurenta . Am realizat si care a fost problema ta principala aici, si anume reclama oarecum "ilegala" pe care Rastusca o facea resprectivului fotograf, prin faptul ca fata a fost foarte incantata de prestatia respectivului . Normal ca nu a picat tocmai bine faza asta, asa ca in loc sa ii lasi pe moderatori sa intervina daca era cazul te-ai gandit sa arunci cu rosii in concurenta...numai ca rosiile au ajuns in ratusca. Din punctul meu de vedere aceasta iesire este departe de profesionalism...cred ca mai ai de invatat la capitolul relatii cu clientii...
ratusca1977 spune:
Radu, in primul rand nu stiu unde am intrebat eu de doua pagini incoace de fotografi renumiti??? La ce mai imi trebuie mie fotograf acum dupa nunta?
Nici nu ai dat bine linkul de la poza despre care vorbesti. Nu e poza de tablou aceea pe care ai indicat-o tu. Sau poate tu consideri poza de tablou hora miresei.
Sunt de acord, fiecare are parerea lui, totusi puteai sa-mi dai dai un PM nu sa scrii aici ca nici eu nu am scris aici parerea mea despre unele poze varza de pe site-ul tau, dar in fine, nu mai conteaza.
Faza cu trandafirul rosu mi se pare total aiurea. Ca idee, nu imi place rosul in mod deosebit, de asta am vrut trandafiri crem. E pur si simplu o chestie de gust care n-ar trebui pusa in discutie. Daca tot te-ai aruncat sa imi spui ca imi trebuia un trandafir rosu in mana, afla ca mie mi se pare un mare kitsch. Ar fi aratat ca... nu mai comentez.
Cat despre calitatea din punct de vedere tehnic a fotografiilor, ai dreptate in unele cazuri. Recunosc ca la unele fotografii a cam zbarcit expunerea, poate si incadrarea etc. dar sunt destul de putine. Per ansamblu am fost foarte multumiti de ce a iesit. Fara exceptie, toti cei care au vazut pozele PE HARTIE au spus ca sunt foarte reusite, ca fotograful era unul priceput. Pana la urma conteaza ce zic oamenii obisnuiti, nu profesionistii nu? Si eu ma pricep dar nu sunt maniaca. A gresi este omeneste. Ce vezi tu pe net nu prea se compara cu pozele de pe hartie. Pe net sunt prelucrate la repezeala de mine, un auto peste tot in photoshop si un neatimage cam mare, ca pe unele le-am si stricat. Nu a stat fotograful sa le prelucreze pentru ca n-am vrut eu. As putea sa imi fac si singura retusuri daca vreau. La laborator le-am dus brute, cum au iesit din aparat si au facut ei modificarile acolo, prin intermediul a stii si tu ce. Si au iesit foarte bine.
Ca si dotare tehnica, nu era chiar amator, poate nici pro, dar era ok. Sa fim seriosi, am vazut nshpe mii de poze mediocre si chiar proaste, chiar si la tine, asa ca...
Ca idee, era un Nikon D70s si doua obiective: un tele si un wide tot nikon dar imi pare tare rau ca nu am cum sa iti zic acum modelul exact si caracteristicile.
Albumul nostru
radu300 spune:
Departe de mine sa dau intr-o mireasa , vai mie ce a iesit. Modific imediat postul. Si nici cu concurenta nu am nimic, individul ala nu poate fi concurentul meu, din motivele invocate mai sus. Ma deranjeaza promovarea agresiva a non valorii. Si atat.
Sunt de asemenea extrem de bucuros ca mai am de invatat la capitolul relatii cu clientii, ca ar trebui probabil sa ascund ceea ce e urat. NU O SA FAC ASA CEVA! Si poate imi spui si mie la care din relatiile cu care dintre clientii mei te-ai referit, zau, mor de curiozitate.
Sa lasam lucrurile urate. Nu am vrut decat sa trag un semnal de alarma.
Castigatoarea promotiei pe luna noiembrie tocmai s-a afisat. Felicitari si o nunta ca in povesti! Cu siguranta este ultima promotie pe anul in curs, asa ca pana la anul sa auzim numai de bine.
ratusca1977 spune:
Radu, nu trebuia sa stergi postul....si daca se considera ca fac reclama moderatorii puteau sa-mi stearga postul dar atata timp cat nu am dat site-uri sau nr de telefon aici nu cred ca e reclama, am pronuntat niste nume si atat...
Pacat ca, din cauza faptului ca eu mi-am laudat fotograful si pe tine te-a deranjat asta - concurenta, s-a ajuns la a critica niste poze nevinovate...sa fim seriosi....am vazut multe poze pe aici destul de nasoale...ce ar fi fost sa ne apucam sa le criticam pe fiecare, asa ceva nu se face...
Daca eu am gresit cu ceva imi cer scuze si las la latitudinea moderatorilor daca vor sa sterga sau nu posturile unde scriu despre fotograf....si daca citim mai bine vom descoperi ca nu am fost singura care a scris despre el aici.
Bafta in continuare.
Albumul nostru