Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Da, poate ca format A3 costa destul de mult. Dar un 13x18 cu colajul respectiv... Sau un format ceva mai mare nu neaparat A3. E nevoie sa se si inteleaga ce e acolo. Nu imi dau seama unde intervine partea cu legatoria. Ce legatorie? Ai niste poze intr-un anumit format si le bagi in album normal. Si? Ce legatorie?
In fine, eu zic dupa logica mea si din ce mai stiu. Poate radu300 stie mai bine. Posibil sa gresesc eu.
Cel mai bine ne poate lamuri cea care poseda materialul respectiv .
Si ca nu e Photoshop... e discutabil. Eu personal as alege programul pentru a face compozitia. Evident, trebuie sa ai totul la dispozitie: texturi, alte poze cu diferite elemente etc. Dar compozitia si editarea efectiva se poate face in Photoshop. Ma indoiesc ca s-a folosit un program cu template-uri gen Ulead sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

daca va uitati pe poza care reprezinta coperta CD-ului veti vedea cine s-a ocupat de poze:)))... as pune aici site-ul, dar nu stiu daca e voie

Cununia civila - 17 iunie 2005

9 iulie 2005-Invitatie la soare
9 iulie 2005-Cununia religioasa
9 iulie 2005-Invitatie la distractie

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by radu300

Nu e deloc simplu de facut,
Daca ai rezolvat si problema asta ajungi la partea cu legatoria. Legarea stil carte la o bucata poate sa te coste undeva intre 300.000 si 1.000.000 lei.

Radu, la celelalte chestii nu ma bag pt. ca nu sunt in tema dar da-mi voie sa te contrazic in privinta legatoriei.
1.000.000?????
Eu am legat anul asta vreo 3 cartulii si nu e nici pe departe pretul asta.
Personal am platit 170.000 lei dar am mai auzit de preturi un pic mai mari sau un pic mai mici.
Legarea e undeva intre 120.000 si 300.000 lei (maxim). Si leaga la bucata, nu cer productie de serie.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Vianne

Fetelor, va citesc de multa vreme dar nu am scris pana acum. eu m-am casatorit in 18 septembrie, am avut o nunta mica, 29 persoane dar absolut minunata.
Pozele, eu zic ca au iesit minunate...
Asta e link-ul http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Va pup! Sa fiti fericite si iubite tare tare!

Pozele sunt superbe, cred ca sunt cele mai frumoase poze pe care le-am vazut....nu stii cumva in ce program sunt facute?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Vianne

ioana, krelia, alyna, ma bucur ca va plac pozele. exact asa sunt si in album. albumul e format A3, adica mare,si pe fiecare pagina e numai cate o poza din cele pe care le-ati vazut. eu sunt indragostita de el...

Si noi...pe langa tine
auzi, dar, totusi, nu ne dai si noua niste detalii - ce, cum, unde, cat!!!
Te rugaaaaaaam

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, iertati-ma pentru raspunsul tarziu... Sincer, am zambit cand am vazut cate discutii au creat pozele noastre
UCUCUCA, daca vrei informatii mai multe pot sa iti dau un nr de telefon. Firma este in Brasov dar stiu ca se deplaseaza unde au cereri. Te asigur ca sunt profesionisti din toate punctele de vedere. Eu sunt relaxata cand fac poze asa ca nu am probleme dar sotul meu nu e intotdeauna f relaxat iar ei te ajuta f mult ca sa "intri in stare".
DIANETTE, nu stiu cu ce aparat s-au facut pozele.
RATUSCA1977, multzumim....
PYSY, KRELIA, pozele (colajele) asa cum le-ati vazut voi sunt imprimate pe suport de hartie mata. Arata f bine, parerea mea. Fiecare "poza", format A3, e lipita pe cate o pagina.

Cand am luat albumul ne-au dat si un CD (coperata lui ati vazut-o) care continea 2 foldere, unul cu colajele iar celalalt cu TOATE pozele pe care le-au facut.
Pretul a fost 300EUR.

Sunt aici daca mai aveti intrebari.

P.S. Tot cei care mi-au facut pozele ofera si altfel de servicii: decorat sala restaurantului, imbracat scaune, baloane, tort, porumbei, artificii, dj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, iertati-ma pentru raspunsul tarziu... Sincer, am zambit cand am vazut cate discutii au creat pozele noastre
UCUCUCA, daca vrei informatii mai multe pot sa iti dau un nr de telefon. Firma este in Brasov dar stiu ca se deplaseaza unde au cereri. Te asigur ca sunt profesionisti din toate punctele de vedere. Eu sunt relaxata cand fac poze asa ca nu am probleme dar sotul meu nu e intotdeauna f relaxat iar ei te ajuta f mult ca sa "intri in stare".
DIANETTE, nu stiu cu ce aparat s-au facut pozele.
RATUSCA1977, multzumim....
PYSY, KRELIA, pozele (colajele) asa cum le-ati vazut voi sunt imprimate pe suport de hartie mata. Arata f bine, parerea mea. Fiecare "poza", format A3, e lipita pe cate o pagina.

Cand am luat albumul ne-au dat si un CD (coperata lui ati vazut-o) care continea 2 foldere, unul cu colajele iar celalalt cu TOATE pozele pe care le-au facut.
Pretul a fost 300EUR.

Sunt aici daca mai aveti intrebari.

P.S. Tot cei care mi-au facut pozele ofera si altfel de servicii: decorat sala restaurantului, imbracat scaune, baloane, tort, porumbei, artificii, dj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ORICUM, AM RAMAS FARA CUVINTE.
SUNT SUPERBEEEEEE!!!!!!!!!!
TOATA ZIUA MA UIT LA ELE.
FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!!!

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Aici se fac niste albume foarte dragute .. e vorba de imagini panoramice legate in format de carte .. Albumul se livreaza intr-o geanta diplomat ..si arata f. bine ..
In privinta calitatii , nu stiu cum anume se fac in Romania .. dar aici nu ai nimic de reprosat .. e adevarat .. sunt firma si firme care fac asta , difera stilul si calitatea de la unul la altul..
Eu am tot fost la diverse firme.. si pot spune ca am ramas chiar impresionata de calitatea pozelor legate intr-un astfel de album...
Poate de aici si pretul de minim 1200 euro .. maxim gasit pana acum 2800 ...

Poate cand voi ajunsi eu milionara .. cine stie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Salutare fete dragi,
Vreau sa va rog ceva: sa ma invatati si pe mine cum pot sa imi pun videoclipul pe o adresa unde sa intrati ca sa il vizionati, cum am facut si cu pozele.
cine stie ??

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput