Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Anangel lexi va doresc ca toata viata sa fiti la fel de fericiti cum ati fost in ziua nuntii

Te asteptam cu povestea nuntii si...bineinteles...cu poze...multe... multe poze...

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Vianne

Fetelor, va citesc de multa vreme dar nu am scris pana acum. eu m-am casatorit in 18 septembrie, am avut o nunta mica, 29 persoane dar absolut minunata.
Pozele, eu zic ca au iesit minunate...
Asta e link-ul http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Va pup! Sa fiti fericite si iubite tare tare!

Faine pozele, cine ti le-a facut? ai idee cu ce ??
Felicitari si mula fericire!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
creatiile mele

Mergi la inceput

a, si am uitat sa adaug ceva : mi-a placut si tortul

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Vianne ti-am admirat si eu pozele, felicitari, CASA DE PIATRA, ati fost tare frumosi.

Albumul nostru

Mergi la inceput

nu mai vorbeste nimeni pe-aici ... :( V-ati mutat la alte subiecte? spuneti-mi si mie ;)

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by Vianne

ioana, krelia, alyna, ma bucur ca va plac pozele. exact asa sunt si in album. albumul e format A3, adica mare,si pe fiecare pagina e numai cate o poza din cele pe care le-ati vazut. eu sunt indragostita de el...

o nunta ca in povesti sa aveti si sa va bucurati din plin de acea zi.

Pozele sunt lipite in album sau sunt tiparite ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pyssy
Pozele sunt lipite in album sau sunt tiparite ....

Da, chiar asta vroiam sa stiu si eu...cum sunt pozele in album??
Stil clasic, scos pe hartie fotografica (sau cum s-o numi? ) sau tiparite, editate in genul cartilor cu ilustrate din carton....daca mai tineti minte cum erau unele carti colorate de cand eram mici
Eu am vazut un astfel de album, era superb...si chair vroiam sa stiu daca exista vreun fotograf care poate face asa ceva...sau, de fapt, o editura, tipografie..etc...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

In Italia sunt . dar costa de la 1200 euro in sus .. acolo nu stiu ...dar sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Sunt foarte frumoase "pozele" despre care vorbiti. Pentru ca ma pricep un pic, as vrea sa incerc sa va lamuresc in unele privinte.
S-a spus foarte clar ca pozele sunt intr-un album A3, cate una pe pagina. Cand a spus "poza" s-a referit la un colaj din ala intreg. E un simplu colaj facut in photoshop. Nicidecum nu e taiat si lipit sau mai stiu eu cum. Tehnic e relativ simplu pentru cineva care stapaneste programul respectiv (Adobe Photoshop) sa realizeze astfel de colaje. Evident, trebuie sa ai fotografii potrivite, realizate ok din mai multe puncte de vedere: tehnic, estetic.
Una peste alta, nu e neaparat treaba unui fotograf sa faca prelucrarile ca sa obtina asa ceva. Unii stiu, altii sunt mai putin talentati sau nu cunosc indeajuns programul ori n-au imaginatie etc. Asa ca nu trebuie sa fii in Italia sau mai stiu eu pe unde ca sa poti sa faci asa ceva. Dati-mi poze reusite si pot face chiar si eu ceva de genul ala.
Sunt reusite prelucrarile despre care vorbiti si retineti ca se pot face si la noi cu bani mult mai putini. Nu chiar gratis dar nici 1200 de euro :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Nu e deloc simplu de facut, tehnic poate da, dar artistic categoric nu e simplu, sa colezi 1000 de fotografii, sa alegi tematica paginilor, etc. Dupa ce termini cu toate astea trebuie gasita solutia tehnica de imprimare (este vorba de o singura bucata, ceea ce exclude tiparul clasic sau offset, ramanand in discutie doar tiparul digital). Daca ai rezolvat si problema asta ajungi la partea cu legatoria. Legarea stil carte la o bucata poate sa te coste undeva intre 300.000 si 1.000.000 lei. Una peste alta, desi putem realiza asa ceva, nu recomandam. De ce? Pretul este mare, calitatea este mai slaba decat daca ati scoate fotografiile pe hartie. Desi lumea se bate cu pumnul in pipt ca in Romania preturile sunt mici, de fapt sunt foarte mari. In Italia exista cate o tipografie mica la fiecare colt de strada. Si nu stramba din nas la o bucata, o face. La noi nu o sa vedeti asa ceva. Iti cer comanda minima de 200 -300 bucati, cantitate la care pretul este astronomic.

Si inca ceva. Acolo nu este Photoshopul. Colajele alea sunt facute in altceva nu in Photoshop, nu imi dau seama care este programul dar mai caut. Ce zici Dianette, am dreptate sau nu?

Mergi la inceput