Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Ioana, si la noi a fost tot Mircea, fratele lui Victor, un tip super de treaba, ne-a facut niste poze superbe....Victor a fost la civila dimineata si Mircea la nunta....
Videoclipul e gata cam sambata viitoare asa ne-a spus Radu, iti dai seama ca si noi suntem nerabdatori......

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, va citesc de multa vreme dar nu am scris pana acum. eu m-am casatorit in 18 septembrie, am avut o nunta mica, 29 persoane dar absolut minunata.
Pozele, eu zic ca au iesit minunate...
Asta e link-ul http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Va pup! Sa fiti fericite si iubite tare tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

quote:
Originally posted by ioana07

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:
Originally posted by ioana07
Ia te uita...ce SURPRIZA!!! Videoclipul seamana izbitor cu videoclipul nuntii mele... Radu nu????? Adevarul e ca face minuni tipul!!!
Felicitari!!! Ati fost superbi!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Evident ca e RADU! Mai de mult, cand era subiectul cu melodii pt nunta m-am decis ce melodie vreau..si apoi cand am vazut videoclipul tau mi-au dat lacrimile...era superb si era melodia pe care o vroiam si eu...i-am arata sotului videoclipul si am inceput sa ma smiorcai ca vreau si eu...Pe atunci eu nu stiam ca am acelasi cameraman pt ca sotul s-a ocupat de asta prin februarie cand eu inca nu descoperisem DC-ul.Incepuse sa-mi para rau ca nu am luat legatura cu fetele de pe forum ca sa-l contactez pe Radu...dar cum noi vorbisem deja si dadusem si avansul, m-am consolat.Si sa vezi surpriza mea...in joia de dinaintea nuntii mergem sa vorbim cu cameramanul si ii spun de videoclipul tau..la care el cu un zambet mi-l pune si imi zice ca e opera lui...am fost in culmea fericirii...

Corina
Albumul meu

Ma bucur!!!
Si eu am salvate pe calculator vreo 9 clipuri facute de el... Si ma uit la ele de cate ori am ocazia...sunt minunate toate!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

A fost odata mai demult....un subiet despre Radu..indirect despre el caci era despre camermaani si fotografi (deci si despre Victor), si a iesit un mare scandal..asa ca mai bine vb despre ei mai "cu subinteles "..oricum sunt super tari i-am avut si eu pe amandoi
Ideea e ca fac treaba superba...oare putem sa ne trimitem pe mail videoclipurile sa le vedem ?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by blanca000

A fost odata mai demult....un subiet despre Radu..indirect despre el caci era despre camermaani si fotografi (deci si despre Victor), si a iesit un mare scandal..asa ca mai bine vb despre ei mai "cu subinteles "..oricum sunt super tari i-am avut si eu pe amandoi
Ideea e ca fac treaba superba...oare putem sa ne trimitem pe mail videoclipurile sa le vedem ?

Eu stiu acel scandal...urat!!! Dar asta nu m-a impiedicat sa-i contactez pe cei doi...
Oricum...noi acum nu am spus mare lucru...doar ca am descoperit niste profesionisti...pe care...eu una...ii voi recomanda de cate ori voi avea ocazia... Datele lor de contact le-am dat celor care mi le-au cerut doar pe PM. Asta nu cred ca poate supara pe cineva...

Iar cu trimisul clipurilor pe mail...nu stiu daca se poate...sunt prea mari... Dar daca gasesti tu vreo solutie sa-mi spui. Daca nu...exista o pagina de unde poti descarca niste clipuri facute de Radu...cred ca o stii...

Nunta mea de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by Vianne

Fetelor, va citesc de multa vreme dar nu am scris pana acum. eu m-am casatorit in 18 septembrie, am avut o nunta mica, 29 persoane dar absolut minunata.

Superbe pozele!!!

Multa fericire va doresc!!!

Nunta mea de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:

Nu minunate....ci super tari!!!
Daca le ai asa si in album.....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, vreau si eu tel celor doi fotografi de care vorbiti Radi si Mircea/Victor?!Va rog !Poate voi mai avea si eu nevoie cu vreo ocazie si macar sa pot apela la cineva profesionist!
Scrieti-mi la alinafobl@yahoo.com.
Va multumesc!
Alina, super pozele!Casa de piatra!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

ioana, krelia, alyna, ma bucur ca va plac pozele. exact asa sunt si in album. albumul e format A3, adica mare,si pe fiecare pagina e numai cate o poza din cele pe care le-ati vazut. eu sunt indragostita de el...

o nunta ca in povesti sa aveti si sa va bucurati din plin de acea zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:

ioana, krelia, alyna, ma bucur ca va plac pozele. exact asa sunt si in album. albumul e format A3, adica mare,si pe fiecare pagina e numai cate o poza din cele pe care le-ati vazut. eu sunt indragostita de el...

o nunta ca in povesti sa aveti si sa va bucurati din plin de acea zi.

nu ne dai si noua mai multe amanunte despre fotograful tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Salutare, revin si eu printre miresici. Multumesc fetelor pentru urari. Trebuie sa va spun ca am avut o nunta SUPERBA, nici nu ma asteptam sa iasa totul atat de bine. Cununia civila am avut-o joia trecuta, pe 20.10 si a fost foarte frumos cu exceptia faptului ca m-a enervat teribil tipa care a oficiat. Pe langa faptul ca mi-a stalcit numele (n-a fost nici macar in stare sa-l citeasca corect de pe certificatul de casatorie), s-a mai luat si absolut aiurea de fotografa noastra! La cununia civila am servit sampanie si cate un mini bounty, dupa care majoritatea au venit acasa la noi. Fiind vremea superba am facut masa in curte si a fost super placut. Cununia a fost la ora 13 si ultimii musafiri au plecat de la noi pe la ora 8 seara. Sambata tot la ora 13 am avut nunta: superba biserica, superba slujba iar eu m-am simtit ca o adevarata printesa. Toata lumea m-a laudat. Cat despre restaurant, nu am ce sale reprosez: mancare multa, buna si calda, servire buna, atmosfera frumoasa, SUPERB!!! O sa revin cu povestea nuntii in amanunt, luni. Pozele inca nu sunt gata, cand vor fi o sa le vedeti si voi, promit!
Pana atunci urez spor la pregatiri ultimilor miresici de anul asta si stres minim. Va pupic pe toate!!!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput