Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Mersi mult BraveGirl, am gasit si eu intre timp. Am si uitat sa va spun CASA DE PIATRA si a iesit videoclipul super. Sa aveti parte de dragoste si intelegere!

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by nushulica

salutare fetelor!
corina este absolut superb videoclipul tau ati fost foarte frumusei CASA DE PIATRA!
ratusca aceleasi cuvinte si pentru voi frumusei foc sa va iubiti mult si CASA DE PIATRA!
am reusit si am pus poze din luna de miere nu sunt chiar multe dar eu sunt multumita ca am reusit sa le pun si pe alea

noi doi
nunta noastra
luna miere

Multumesc pt aprecieri. Si voi ati fost 2 draguti.Mi-a placut f mult rochita ta si cum a fost decorat restaurantul....vreau sa-ti spun ca nu prea eram fan portocaliu, dar acum imi place la nebunie....Casa de piatra!!!!

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Florentina, eu am pus cununia religioasa la ora 17:00, dar am auzit ca de obicei se mai intarzie. Sper sa intram pana la si jumatate, ca altfel se incurca programul. Tu cum stai cu pregatirile? Ce ai cumparat, ce mai ai de cumparat, de rezolvat... Eu nu cred in superstitia cu miresele, dar mai stii... Ar fi interesant sa facem un "schimb de mirese", ce zici? Ne autorapim la un moment dat si mergem una la restaurantul celeilalte? Sa vedem care vor fi reactiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

majaginn eu ti-am admirat pozele, mi-au placut foarte mult (esti in top la mine ;) ), ai muncit mult la detalii, asta am observat eu cel mai bine ..
In legatura cu Photoshopul , asta e boala mea, in fiecare zi downloadez de pe net tutoriale ... De cand am terminat cu nunta , tot "repar" la poze si le adaptez ca sa le scot pe hartie. CHiar mi-ar placea sa discutam despre Photoshop. Id-ul meu pe YM este emmmanuellla (Poate vede si pyssy )

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by dianette

majaginn eu ti-am admirat pozele, mi-au placut foarte mult (esti in top la mine ;) ), ai muncit mult la detalii, asta am observat eu cel mai bine ..
Id-ul meu pe YM este emmmanuellla (Poate vede si pyssy )

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena

Hi hi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

ratusca,m-am uitat in albumul tau si am fost impresionata de multe lucruri. Se vede ca ai avut o nunta reusita, iar voi ati fost foarte veseli si foarte frumosi, si mi se pare mie ca... semanati!
Dar cum eu am avut deja nunta, nu prea mai am despre ce sa te intreb, spre norocul meu si la mine la nunta a iesit frumos.Totusi am si eu un of: fotograful! Pozele tale sunt dementiale! Nu cred ca e vreun moment neimortalizat, iar caliatativ mie mi se par super!
Am inteles care-i treaba cu cameramanul, dar fotograful??? Ca am terminat eu cu nunta, da' o mai veni si un botez, ceva...

Multumesc mult si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

dianette: Merci de complimente! Pozele tale sunt de-a dreptul adorabile! Mi-au placut la nebunie pozele la capita de fan, cat as fi vrut sa am si eu o capitza de fan in fundal! Poza in care te invarti e superba! trebuie sa o lucrezi in Photoshop- fa-o alb-negru, cumva, nu stiu! Dar e de vis! Trebuie sa te consideri fericita, aveti niste poze .......ce mai, imi plac mult! Cat a durat sedinta foto de ati avut timp sa faceti atatea?

Noi am avut totul intr-un loc- adica si ceremonia religioasa(am construit un altar de lemn in curtea restaurantului) si sedinta foto- acolo in curte- si apoi masa festiva. Am ales sa facem asa din lipsa de timp si ptr. ca ...am crezut ca asa e mai bine, sa nu umblam atata dintr-un loc in altul! Am avut si camera acolo la hotel si am putut sa mergem sus cand am vrut....

dar...partea mai nasoala e ca...ne-a tinut preotul foarte mult si nu ne-am mai incadrat in timp ...si a trebuit sa scurtam sedinta foto...care a durat vreo 30 min. doar! Sigur, am fost si inca mai sunt foarte suparata din cauza asta,...dar....asta e! Nu mai pot sa dau timpul inapoi! Era cald, lumea venea si vroia sa intre in restaurant, le era foame la oameni,......ce sa fac????

eu am messenger - majamutsson asa ca putem vorbi mai multe si schimba idei despre photoshop.

puss

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Katie, multumesc de cuvintele frumoase si aprecieri, intradevar am avut o nunta reusita si am dorit sa ramana atat in fotografii si pe DVD o amintire cat se poate de frumoasa si facuta de niste profesionisti.
La fel ca si cameramanul si fotograful a fost profesionist, ni l-a recomandat Radu-cameramanul, ce ai vazut tu e o mica parte din poze, am aproape 550 de poze dar nu le-am pus pe toate in album din lipsa de spatiu, au iesit super pozele, scoase pe hartie sunt si mai frumoase.
Iti voi trimite pe PM nr de telefon al fotografului ca sa il ai in caz de nevoie.
Te pup si sa ne spui in curand ca vei face botez....

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Multumesc si eu Noi n-am cronometrat cat a durat sedinta (de fapt nici n-a fost o sedinta, pur si simplu cameramanul si fotograful ne tot chemau afara "ca se intuneca, si pe urma nu mai ies pozele frumoase" ) Ce sa-ti zic, mare parte din timp am facut poze, nu sunt foarte incantata de asta, atunci nici nu mi-am dat seama ca se duce ziua ... Dar acum ma bucur ca am multe fotografii, cu astea am ramas. Cel mai bine era daca am fi facut sedinta foto de dimineata, inainte de a merge la biserica... Inca nu am filmul de la cameraman, l-am sunat ieri si era plecat din Bucuresti, cica ma suna el vineri !!! Sper din toata inima sa nu fie de rau, cu toate ca a trecut deja destul timp...
Si noi am avut totul intr-un loc dar asta a fost un avantaj ... intr-adevar locul a fost frumos...
Dar toate au trecut, trebuie sa acceptam si ce n-a iesit cum am vrut, ca oricum nu mai putem face nimic (si eu as schimba atat de multe ...)
Te-am adaugat pe mesenger. Vorbim acolo

quote:
Originally posted by majaginn

dianette: Merci de complimente! Pozele tale sunt de-a dreptul adorabile! Mi-au placut la nebunie pozele la capita de fan, cat as fi vrut sa am si eu o capitza de fan in fundal! Poza in care te invarti e superba! trebuie sa o lucrezi in Photoshop- fa-o alb-negru, cumva, nu stiu! Dar e de vis! Trebuie sa te consideri fericita, aveti niste poze .......ce mai, imi plac mult! Cat a durat sedinta foto de ati avut timp sa faceti atatea?

Noi am avut totul intr-un loc- adica si ceremonia religioasa(am construit un altar de lemn in curtea restaurantului) si sedinta foto- acolo in curte- si apoi masa festiva. Am ales sa facem asa din lipsa de timp si ptr. ca ...am crezut ca asa e mai bine, sa nu umblam atata dintr-un loc in altul! Am avut si camera acolo la hotel si am putut sa mergem sus cand am vrut....

dar...partea mai nasoala e ca...ne-a tinut preotul foarte mult si nu ne-am mai incadrat in timp ...si a trebuit sa scurtam sedinta foto...care a durat vreo 30 min. doar! Sigur, am fost si inca mai sunt foarte suparata din cauza asta,...dar....asta e! Nu mai pot sa dau timpul inapoi! Era cald, lumea venea si vroia sa intre in restaurant, le era foame la oameni,......ce sa fac????

eu am messenger - majamutsson asa ca putem vorbi mai multe si schimba idei despre photoshop.

puss

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977
La fel ca si cameramanul si fotograful a fost profesionist, ni l-a recomandat Radu-cameramanul,
Albumul nostru

HI HI...e vorba despre Victor? La noi la nunta a fost fratele lui care este la fel de talentat (dupa parerea nostra...chiar MAI TALENTAT!!!). Si vreau sa spun ca noi am batut palma cu el fara sa vedem nici macar o poza facuta de el...si asta doar pt ca ni l-a recomandat Radu... Nu puteam sa facem o alegere mai buna!!!
Abia astept sa ne arati clipul...mai dureaza mult???????

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput