Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pisu miau pana la urma cu ce a gresit femeia ca io tot nu am priceput :)) ?????
a zis ca rochiile au preturi diferite de la 4 la 40 mil - corect, nu?
- a zis ca nu face rochia decat daca considera si ea ca va sta bine persoanei - iar corect dupa parerea mea pt ca inseamna ca isi asuma raspunderea pentru ceea ce face.
Deci pana la urma cu ce a gresit biata femeie?

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Raluca de ce esti mereu critica la opiniile fetelor?
Pisu a spus parerea ei despre acel magazin si vanzatoarea lui si ar fi bine sa-i respectam parerea...nu mai incerca tu sa critici pe toata lumea, cel mai bine e sa ajutam si sa dam un sfat cel mult, nu sa judecam. Mi se pare urat ce faci, nu e prima data cand faci asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Pisu a spus parerea ei despre acel magazin si vanzatoarea lui si ar fi bine sa-i respectam parerea...nu mai incerca tu sa critici pe toata lumea, cel mai bine e sa ajutam si sa dam un sfat cel mult, nu sa judecam. Mi se pare urat ce faci, nu e prima data cand faci asta.

Ratusca, dupa ce ai emis tot felul de afirmatii gratuite despre mine, fara nici cea mai mica baza, acum continui cu ralucah. Ralucah nu si-a dat cu pararea despre pisu miau ci despre atitudinea vanzatoarei, tu, ratusca, de ce o ataci pe ralucah? Cred ca cea care judeca aici esti tu si nu ralucah, eu zic sa fii mai atenta la nuante. Nu e urat ce face ralucah, este doar o nelamurire. Si eu zic ca au procedat corect. Ce trebuiau sa ii spuna, iti facem ce vrei (adica iti luam banii si asta e, ca doar tu ai ales modelul, ce daca nu pica bine?). Atunci cand te duci undeva si intrebi pretul minim sipretul maxim al unei lucrari, fara sa dai mult prea multe detalii sau fara ca persoana de acolo sa aiba ragazul sa faca o estimare, nu inteleg la ce te astepti sa spuna, altceva decat pretul minim si maxim al produselor pe care le vinde. In nici un caz nu poate emite pe loc o alta cotatie de pret, ar fi nerealist si neprofesional. Daca noi romanii ne-am obisnuit sa cumparam de la alimentara din coltul strazii fara pic de consiliere din partea unei persoane autorizate orice porcarie cu eticheta stralucitoare, si daca ne-am obisnuit sa cumparam cu primul pret oferit de vanzator asta nu e bine deloc, totul se negociaza. Haide sa fim un pic mai pozitivi, zau asa.

Si apropos, la magazinul ala si-a facut rochia sotia mea si a iesit super si intr-un pret de bun simt. I-a iesit exact cum a vrut ea, fara fitze si fara sa fie necesare retusuri de ultim moment. Si da, si ea a fost ajutata in alegere de o persoana, acum nu mai stiu cine era dar sigur stiu ca a fost acolo o "tanti" care ii spunea, asta nu pica bine pe tine, asta ti-ar sta super... Asa a fost, de altfel. Acum am vorbit din punctul de vedere al unui fost client foarte multumit, sper sa intelegi de ce ma atac asa. Raza de soare o sa o rog pe sotie sa intre aici si sa iti spuna si pararea ei, dar stiu sigur ca a fost multumita. (as fi stiut daca era altfel )

Mergi la inceput

Radu nu cred ca am emis eu afirmatii gratuite despre tine, tu ai facut-o si nici macar nu ai fost cinstit si ai modificat tot ceea ce ai scris, oricum nu mai conteaza...chiar nu are rost sa mai comentez...mi-as consuma cuvintele in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Daca vrei mai scriu odata ca nu mi-am schimbat parerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by radu300

Si apropos, la magazinul ala si-a facut rochia sotia mea si a iesit super si intr-un pret de bun simt. I-a iesit exact cum a vrut ea, fara fitze si fara sa fie necesare retusuri de ultim moment. Si da, si ea a fost ajutata in alegere de o persoana, acum nu mai stiu cine era dar sigur stiu ca a fost acolo o "tanti" care ii spunea, asta nu pica bine pe tine, asta ti-ar sta super... Asa a fost, de altfel. Acum am vorbit din punctul de vedere al unui fost client foarte multumit, sper sa intelegi de ce ma atac asa. Raza de soare o sa o rog pe sotie sa intre aici si sa iti spuna si pararea ei, dar stiu sigur ca a fost multumita. (as fi stiut daca era altfel )

Te rog, Radu !... si multumesc, inclusiv pt PM

pisu, l-am ales dupa ce am umblat de nebuna o zi intreaga, cu modelul in brate, sa intreb pretul... am avut variante de pana la 25 mil... nu-mi permit... asa ca dau vreo 6 aici... si culmea, am fost de 2 ori acolo, la distante diferite de timp si poate tocmai astea m-au atras: blandetea sefei si faptul ca nu m-a sfatuit prieteneste ca modelul ales nu m-ar prinde... ( am probat asemenea model si ma prinde... mai mult, pot spune ca am facut pe manechinul la Mariott, cat am probat-o si rochita aia s-a vandut imediat ) revin... spre deosebire de Casa Ioanin, de ex, unde, desi au rochii frumoase, am fost intrebata daca realizez ca am forme si ca voi arata ca o foca... pt jigniri de sefa cu fite de imbracat blonde de la Antena 1, nu platesc 22 de mil !
Am intrebat tocmai pt a gasi o mireasa care si-a facut rochita acolo... ca la comenzi se stie ca pot iesi sau nu... iar eu-s foarte atenta la detalii, daca vad ca e o cusatura pe alaturi sau un fir dus, poa’ sa fie cea mai cea, n-o iau si gata !
Nu voiam ca intrebarea mea sa provoace asemenea discutii...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Draga mea, nu numai ca esti off topic...dar nici macar nu ma obosesc sa raspund la asemenea provocari.....ca nu merita!
Aaaa.si parca atacul la persoana era reglementat de regulament.
Pisoiasul ma cunoaste de la alte postari si nu are de ce sa se supere.

quote:
Originally posted by ratusca1977

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput

nu am atacat pe nimeni, draga mea....cred ca mai degraba se considera atac "sfaturile" tale si ale lui Radu300 care s-a dovedit un mare aparator...
scuze pt off topic dar nu as fi prima de e acest forum care posteaza off topic.
am incheiat discutia asta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Maaaama mia, daca stiam ce zarva va isca postarea aia, zau ca nu mai scriam nimic...pur si simplu stiam magazinul, aveam o mica experienta cu el si am vrut sa v-o impartasesc .
Acum sa ii rapund si Ralucai .
Nu cred ca vanzatoarea a gresit ca mi-a spus pretul minim si cel maxim al unei rochite, pentru ca de altfel asta si intrebasem...ceea ce nu mi-a placut mie, a fost atitudinea, deci felul in care a raspuns intrebarii mele...si anume in 2 peri
In legatura cu modelul care nu imi venea bine...nu avea dreptate caci eu mai probasem rochie tip "ball gown" cu talia joasa la mariaj lux, la targ la sofitel, besides, stiam exact ce vreau, aveam o mapa cu pozele fiecarei parti din rochia pe care mi-o doream. N-ar fi fost o problema daca imi spunea ca nu imi face modelul pentru ca nu isi poate asuma responsabilitatea asupra a ceva ce nu imi va sta bine in opinia sa . O problema a fost insa cand mi-a spus ca eu, in calitate de client nu aleg modelul pe care vreau sa il port, ci ea, in calitate de creatoare...dar, din fericire e o tara libera, asa ca eu am fost libera sa aleg altceva.
Din asta nu e de invatat decat poate ca intreprinzatorii, sau angajatii lor trebuie sa trateze clientul cu respect si cu zambetul pe buze, sa nu il faca sa se simta jignit, iar clientii sa nu se lase calcati in picioare, chit ca le-ar vorbi Jim Hjelm sau Vera Wang in persoana...
In final imi cer scuze daca am provocat o discutie neplacuta...
Raluca stii bine ca nu m-am suparat, si pana la urma nu ai aruncat cu rosii, ai pus doar niste intrebari pentru ca erai nelamurita, nu ?
Raza de soare, cea mai buna alegere pentru locul in care sa iti faci rochita e cea pe care TU o consideri potrivita pentru TINE . u nu am nici o parere despre felul in care lucreaza cei de la magazinul ala...doar despre atitudinea unei "tanti" de acolo. As avea totusi o observatie, si anume daca rochita e de tip "ball Gown" si pretul de 6 milioane include materialele, nu te astepta ca acestea sa fie best of , pentru ca intr-o astfel de rochie intra muuulti muuulti metri la fusta .
Scuze ca m-am lungit si spor tuturor! Pupicei roz, de la P.M.

Mergi la inceput