Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pisoias eu stiam ca nu te superi ca intreb, ca de aia mi-am si permis sa imi exprim nelamurirea (mai ales ca noi ne-am mai conversat si cu alte ocazii). Acum inteleg ce vrei sa spui cu tanti de casa respectiva si sunt de acord cu tine.
Oricum iti dai seama ca problema nu era postul meu sau postul tau sau ceva real...era doar un motiv..in fine....nu merita sa ne batem capul mai pisule.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

As avea totusi o observatie, si anume daca rochita e de tip "ball Gown" si pretul de 6 milioane include materialele, nu te astepta ca acestea sa fie best of , pentru ca intr-o astfel de rochie intra muuulti muuulti metri la fusta .

Va fi numai din tull... cu multe fuste... multumesc pt raspuns !..

Radu... astept parerea sotiei !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor....se sfrseste anul...Gata cu miresele ...acum...cu nevestele..!!! Hai ca rimeaza...
Maaai..eu vreau sa va urez inca o data "Casa de Piatra!" sa fiti fericite alaturi de sotii vostri,sa va dea D-zeu multa sanatate(ca in rest..sunt sigura ca le veti rezolva pe toate)..sa nu uitati clipele minunate pe care le-am petrecut impreuna,incepand cu pregatirea Marelui Eveniment,emotia reintalnirii-la intoarcerea din saptaluna de miere si sfarsind cu povestea nuntii..
Nu stiu ce as mai putea sa zic..sunt emotionata.. Ah..da!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou..minunat!!!
Mai era ceva......Normal: VA IUBESC PE TOATE!!!

PS:Normal ca ne mai vdm noi...pe-acilea!!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

zozela , si mie imi vine sa plang ... Asa repede a trecut Dar asta-i viata!
Urez si eu sarbatori fericite ,dar cred ca mai urez o data si mai incolo, mai in ajun

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor, ma alatur si eu urarilor voastre, chiar daca am trait relativ putin emotiile marelui pas alaturi de voi, deoarece v-am descoperit mai tarziu. Oricum, aceleasi emotii le-am avut si eu. Ce pacat ca a trecut asa de repede!

dianette - am vazut "lucrarile" tale cu fotografiile, sunt bestiale! Si eu sunt pasionata de fotografii si tot ceea ce tine de asta, de aceea le-am studiat bine si mi-au placut mult. Felicitari!

Pupici si numai bine, sarbatori fericite alaturi de jumatatea voastra si o viata senina!

PETRO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

merci mult, Petro ! Si tie aceleasi urari !

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Fetelor, ma alatur si eu urarilor voastre, chiar daca am trait relativ putin emotiile marelui pas alaturi de voi, deoarece v-am descoperit mai tarziu. Oricum, aceleasi emotii le-am avut si eu. Ce pacat ca a trecut asa de repede!

dianette - am vazut "lucrarile" tale cu fotografiile, sunt bestiale! Si eu sunt pasionata de fotografii si tot ceea ce tine de asta, de aceea le-am studiat bine si mi-au placut mult. Felicitari!

Pupici si numai bine, sarbatori fericite alaturi de jumatatea voastra si o viata senina!

PETRO.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Ma bucur sa regasesc fetele cu care am impartasit emotiile pregatirilor pt nunta ....nu-mi vine sa cred ca a trecut totul atat de repede . Eu de-abia acum am reusit sa pun pozele si sa reintru pe net . Va pupicesc cu drag pe toate . AM vazut pozele voastre si nu pot decat sa spun ca ati fost superbe

Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hirondella, superbe pozele, felicitari casa de piatra si multa fericire. Si poate ne intalnim la aspirante optimiste :))

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Se termina un an extraordinar de frumos pentru noi, miresele din 2005. As vrea sa se repete, sa mai am emotiile de prin august sau inceput de septembrie cand eram calare pe site si discutam cu multe dintre voi. A fost frumos, emotionant...Am plans de multe ori impresionata de povestile voastre, am ras cu lacrimi atunci cand o mireasa spunea ca va goni pe autostrada cu masina ; am invatat multe lucruri de la voi si pentru asta si multe altele
VA MULTUMESC!
SA AVETI UN AN PLIN DE REALIZARI, MULTA FERICIRE SI INTELEGERE!DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE CASNICIILE.
LA MULTI ANI!
[red]LA MULTI ANI![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

continuarea la cap. (26)

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput