Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
CryssUK spune:
Salutari tuturor!
Fetelor,eu voi avea nunta in august 2006 si ma aflu in prag de a alege intre DJ si formatie, eu personal preferandu-l pe primul.
Sunt f incurcata deoarece jumatate din nuntasi, cu soacra in frunte nu concep nunta fara lautari si de asta VA ROGGGGG sa imi spuneti ce ati avut la nunta voastra si daca sunteti multumite de alegerea facuta!
Daca e cineva din Iasi care a avut o Formatie buna la nunta, atunci as vrea si eu detaliile pe PM, pls!
Va multumesc!
Pup,
Cristina
zozela spune:
Woow...Leistra...Felicitari!!!!..S-au pus miresicile pe fabricat BB-lushi.....In cate saptamani esti..??!!
Nunta noastra-26.06.2005
pet.cost2005 spune:
Buna dimineata, fetelor!
In primul rand va multumesc pt. complimente!
leistra - felicitari, sarcina usoara si bb frumos si sanatos !
cryssUK - eu, personal, prefer formatie . Poate sunt eu de moda veche, dar ...asa-mi place! Deci, daca-ar fi sa-ti dau un sfat, ti-as spune formatie. Cea pe care am avut-o noi a fost super! Baieti tineri, au cantat frumos, toate genurile de muzica, sociabili, s-au comportat frumos, ba chiar dupa nunta au ramas si la o bere cu noi si la comentarii despre cum a iesit nunta. Ei sunt din Focsani. Stiu ca s-au dus la nunti in judetele invecinate (Galati, Braila), dar nu stiu daca sunt dispusi sa vina pana la Iasi. Parerea mea este ca poti sa le faci o intrebare. Daca consideri ca te intereseaza, da-mi de stire si iti dau nr. lor de tel. A, poate vrei, ca titlu informativ, sa stii si pretul: 25 milioane lei. Au meritat, intr-adevar, banii! Bafta si ... spune-ne ce ai facut!
Pupici la toate!
Petro.
http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005
anangel_lexi spune:
Leistra, felicitari pt bebe. Pe olgutzza am felicitat-o deja pe topicul aspirantelor Si eu tot incerc de la nunta incoace sa raman , dar deocamdata fara succes. Oricum mai avem timp.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Ileana Cosanzeana spune:
CryssUK, eu ti-as sugera tot formatie...Acum depinde foarte tare si de formatie, eu am avut la nunta si formatie si DJ, cu toate ca initial ma gandisem numai la DJ...Dupa nunta m-am felicitat ca am avut formatie, ei au facut toata atmosfera, iar DJ-ul a avut o prestatie-hai sa fiu buna- modesta. Daca nu aveam formatia nu stiu cat de tare se mai distra lumea...Asa nu stiu daca a existat o persoana care sa nu fi dansat...Deci, recomand FORMATIE BINE ALEASA!
http://community.webshots.com/user/elenas21
CryssUK spune:
Fetelor, va multumesc pt raspunsuri! Mi-au fost de folos si o sa va anut cand iau decizia finala.
Petro, nu cred ca o sa merg atat de departe pt o formatie, insa daca nu gasesc in Iasi niciuna pe plac, at iti dau de stire. Sar'mana oricum :)
Pup,
Cristina
leistra spune:
Multumesc frumos pentru felicitari, foarte dragut din partea voastra! Cred ca am deja sapte saptamani, in curand am programare la medic si o sa stiu mai multe, uneori ma simt cam bolnavioara si nu pot sa mai mananc mancare gatita, mai mult aperitive si supe si multe fructe, dar sa speram ca va fi bine!
Asa ca din miresica devin acum mamica!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Raza de soare spune:
Foste miresici, stiti pe cineva care si-a facut rochita pe comanda la Unirea, in spatele bis. Sf. Gheorghe, unde intoarce tramv 21 ? e singurul magazin cu rochii... si acolo as vrea sa-mi fac rochita... mi-a placut ce-am vazut acolo, iar pretul...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
lore1402 spune:
Si eu sunt de pare re ca o formatie e mai potrivit la nunta. Eu am fost atat de bucuroasa ca toata noaptea s-a dansat, iar formatia a cantat pana pe la 7:30, ultima melodie fiind "Cand se lasa zorii". A fost super, unii povesteau ca nici nu au apucat sa manance un fel de mancare daca toata seara au stat pe ring, nu le-a pasat (dar am avut si multe feluri de mancare). Nu stiu ce sa zic de DJ, depinde si de gusturi, dar mai ales de invitati. La mine nu avea nici un rost pt. ca si cei tineri si cei mai in varsta preferau atmosfera data de formatie.
http://community.webshots.com/user/lore1402
Sarbatori fericite foste si viitoare miresici!
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Foste miresici, stiti pe cineva care si-a facut rochita pe comanda la Unirea, in spatele bis. Sf. Gheorghe, unde intoarce tramv 21 ? e singurul magazin cu rochii... si acolo as vrea sa-mi fac rochita... mi-a placut ce-am vazut acolo, iar pretul...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
eu stiu despre ce magazin vorbesti, am intrat si eu acolo pe vremea cautarilor...ce nu mi-a placut a fost ca atunci cand am rugat-o pe doamna de acolo sa imi zica un pret minim si unul maxim pentru comanda a zis ca nu stie, ca se poate sa fie si de 4 milioane si de 40...dar asta nu ar fi fost chiar asa o problema, faza mai naspa mi s-a parut ca incepuse sa imi spuna ca rochie in genul in care vreau eu nu ma prinde, ca ea e creatoarea, deci ea alege ce ma prinde si ce nu, ca se pricepe mai bine camine...si da, poate chiar se pricepe ca doar asta face, numai ca nu m-a plcut atyitudinea, atat timp cat banii de la mine spre ea vin, nu de la ea spre mine...
Mai multe nu stiu sa iti spun ca nu am mai intrat...dar dintre oate magazinele, de ce l-ai ales pe asta?