Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Eu nu ma grabesc cu bb...Mai asteptam cativa ani, iar acum oricum nu am cu cine sa il fac fiindca sotu e plecat pana la anu in aprilie :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Salutari la toata lumea!

La multi ani, romani de pretutindeni!

Ehehe, dragele mosului, am fost si eu miresica anul acesta, in august. Daca v-as fi descoperit mai din timp, cu toate sfaturile si parerile de pe-aici, poate mi-ati fi fost de ajutor. Oricum, am avut o nunta frumoasa, am fost o miresica frumoasa (sac!), important este ca toti au fost multumiti si ca ca a fost totul bine. Imi aduc aminte cu placere de acele momente. Dar, intr-adevar, uitandu-ma inapoi imi dau seama ca e multa agitatie, nervi si pregateala pentru o singura noapte. Am facut-o si pe-asta ...!

Acum sa ne concetram atentia spre ...
Apropo, cate dintre voi (mirese din 2005, dar si 2006, vazand ca sunt pe-aici sa ceara sfaturi) si-au dorit imediat dupa nunta bb? Sau doriti sa mai asteptati pentru asta? Eu l-as vrea imediat, dar ... nu-i deocamdata.

Va pup!
Si bafta pentru miresicile 2006!

Petro.

Salutare!
In primul rand CASA DE PIATRA!
Noi ne punem pe treaba de la anul.Intai vrem sa ne mutam intr-o locuinta mai mare.

Multi pupici la DOAMNELE DE 2005!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dana n. - multumesc pt. urari! Vezi ca ti-am raspuns la celalalt topic.

olguttza - nu ma gandesc eu la gura lumii. De altfel sunt foare hotarata si mandra de faptul ca vreau sa fiu mamica. Eu am 30 de ani, deci ... ar cam fi cazul. Dar, in afara de asta, mi-l doresc eu foarte mult un bb. Bravo tie, felicitari pt. bb si ... o sarcina usoara si bb sanatos!

Incerc sa fac un album si sa vi-l arat (asta in cazul in care va intreseaza )!

Va pup!

Petro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pet.cost2005-normal ca vrem sa-ti vedem pozele!! Eu una...vreau!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

si eu, si eu ... Pacat ca multe fete si-au scos albumele sau unele nici nu si-au facut :( SUntem si noi curioase, nu?

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Ca pina la sfirsitul anului tot miresici ne numim..

Apropo de nostalgii..eu n-am...si sincer mai mult imi aduc aminte de pregatiri, de agitatie, de cumparaturi, decit de marea zi...si vorba fetelor...sa ne concentram pe ce urmeaza...pentru ca a fost doar o etapa din viata noastra...si nu spun asta din ipocrizie, pur si simplu eu nu am fost disperata sa ma marit, am considerat ca asta mie jumatatea si ca asa vom merge mai departe...apropo de asta noi chiar am specificat si in textul invitatiilor ..."in fata si spre multumirea parintilor", ca si acum cred ca ei isi doreau lucrul asta mai mult decit noi.
Toata lumea ne intreaba ce s-a schimbat, si noi de fiecare data ne miram, ce sa se schimbe??? nimic
Bineinteles ca sunt mindra ca sunt doamna Ghe., dar sincer va spun ca inca nu m-am obisnuit cu numele meu cel nou, chiar daca pe 5.12, se fac 6 luni de la nunta.

Apropo de bb si noi la anu` il avem in plan...

pet.cost2005 - bine ai venit si fii convinsa ca toate fetele asteapta cu nerabdare pozele tale
si apropo de bb nu dispera ca sigur va veni

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Salut, fetelor!

Ia sa vad daca am facut vreo branza cu albumul, adica daca am reusit sa-l introduc aici.

Vizionare placuta! Pupici!

Petro.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

nu e bine, din pacate nu se pot vedea

incearca sa scrii in felul in care arata si adresa mea, numai sa in loc de cocopishika pui id-ul tau de yahoo la care ai pozele .

Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna, fetelor!

pisu_miau - multumesc pt. indicatii. Hai, cred ca am reusit!

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Petro, eu sunt miresica de 2005 si am aflat de curand ca voi fi mamica. E un sentiment frumos, daca tu iti doresti atunci nu te gandi ce zic altii. Te pup!
Au ramas putine miresici pe aici...

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Foarte frumoase pozicile1 felicitari pentru nunta Petcost2005!

Pupici multi Leistra si felicitari pentru bebe, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput