Cu dragoste, din IASI (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si daca m-am mai linistit cu hainutele, acum sunt in cautari de incaltari de iarna.

mi-ar place niste cizme cu soseta din aia de blana sintetica, cum am avut eu in copilarie, tineau foarte cald si nu ma udam, ca exteriorul era de cauciuc...

ati mai vazut asa ceva?

sau, altfel spus: cu ce se incalta mai potrivit un copil de un an si ceva, care merge si pe jos, dar mai si sta in carut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

gabriela, eu pot sa-ti spun ce isi doreste tudor dar nu stiu daca mi-as permite eu sa cumpar tot ce vrea el. costum de spiderman, manusi care arunca plasa (cica a vazut el la tv), om paianjen cu luminita, castel mare cu multi soldati. teo vrea o masina mare pe care sa o conduca ea dar in acelasi timp vrea si rochita de printesa si pantofi cu floricele.
sper ca te-am ajutat cat de cat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by herra

si daca m-am mai linistit cu hainutele, acum sunt in cautari de incaltari de iarna.

mi-ar place niste cizme cu soseta din aia de blana sintetica, cum am avut eu in copilarie, tineau foarte cald si nu ma udam, ca exteriorul era de cauciuc...

ati mai vazut asa ceva?

sau, altfel spus: cu ce se incalta mai potrivit un copil de un an si ceva, care merge si pe jos, dar mai si sta in carut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Herra,
Cismulite ca acelea despre care vorbesti tu se gasesc pe St. cel Mare la un magazin de pantofi de langa Nelmar. Sau la TCM in Podu Ros.
Eu pe Alexul meu, anul trecut, l-am incaltat in ghetute de piele inalte si deasupra i-am tras pantalonul de la salopeta cauciucata. Problema era ca transpira, nefiind o iarna prea geroasa si nici cu zapada. Ideea ar fi sa il feresti de frig dar nici sa nu transpire.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri. Am costum de spiderman pe site (si are un spray aferent care scoate o subst ca o plasa de paianjen), o sa am si castel de lemn care se construieste, cu soldati si caluti, si ma gandeam la balansoarele acelea din lemn pe care se pot legana prin casa.
Vedeti ca daca am baiesti ma gandesc doar la mesterit si construit? Si eu am avut papusa "mare" si ma purtam cu manusi cu ea. Mi-a adus-o "mosul" si cred ca mai e pe undeva pe la sora mea.
Apropos de saniuta, ati da intre 3 si 5 mil pe ea? Sunt mai multe modele...nu stiu daca sa iau una pt targ sau sa iau doar pozele...si sa comand pt doritori.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, nu esti mofturoasa! Mai sunt si acum papusi frumoase, dar, sincera sa fiu, f rar gasesti ceva misto, ca pe vremuri! (Eu vorbesc, de parca as avea o suta de ani!)

Apropos, a fost aseara cineva la concertul "Mama si fiul" de la Teatrul National?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Gabriela eu sunt mai zgarcita, 3 mil as da dar 5 mil nu cred, desi atunci cand te roaga plodul.........dai
Mai bine faci cum ai spus, comanzi pt. solicitanti.

bebe la purtator(9+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Gabriela, noi suntem in cautare de sanie pentru la iarna. Stefi are un an si 2 luni, asa ca nu ne intereseaza un model la care sa atasam scaunul de masina, am vreau una mai simpla, dar cu spatar. Pe de alta parte, chiar daca pot spune ca avem venituri destul de frumoase, mi se pare destul de mult intre 3-5 milioane o sanie. Noi ne gindeam la ceva in jur de 1 mil

Stefi a primit o papusa de care vorbiti, cred ca a fost cumparata de la hala, nu este foarte mare, dar este frumoasa. Mama mea spunea ca se vede ca este facuta in romania, are trasaturi frumoase.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri.
Cred ca o sa raman cu un catalog cu sanii si mai discutam. Sunt de firma si din cauza asta cred ca sunt aceste preturi...
Pupici si nu uitati ca va astept la targ intre 10-13 noimbrie...poate cu aceata ocazie reusim sa ne cunoastem sau sa ne intalnim.

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc si eu Carmen pentru raspuns.

am fost la TCM in Podu Ros, dar n-am vazut cizmulite; am vazut salopeta cauciucata, in schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cristina, salutari tie si la voinicii tai.
Iustin se simte bine acum, e vesel, jucaus, se taraste prin casa in patru labe si debordeaza de energie. Mai avem 3 saptamani si scapam de ghips.

Vad ca vorbiti de sanii, si mie mi se pare mult 3 milioane o sanie.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput