Cu dragoste, din IASI (18)
Raspunsuri - Pagina 6
adi69 spune:
Gabriela ,nu mai pot intra pe situl tau..am vrut sa vad coronitele si baghetele si ce mai ai pe acolo,dar nu reusesc ..
Carmen ,scumpel de tot Alexutu-nasutul..
Apropo de boli,si Catalina ne chinuie..sambata noaptea a varsat,toata noaptea..si nici macar nu mancase peste zi decat un ou,iaurt si biscuiti...asa ca nu stiu ce sa fi fost.Duminica n-a mai avut nimic..
Oare toti copii sant asa de bolnaviciosi,sau numai al meu? Face tot felul de chestii ,ca nici doctorita nu stie cateodata sa-mi spuna ce e sau din ce cauza!
Adriana
GabrielaG spune:
Am probleme cu alimentarea cu crt. electric, dar sper sa se remedieze. Am inteles ca trebuie un UPS.
Coronitele si baghetele inca nu am reusit sa le pun aseara. Merge mai greu la inceput...dar invatam din mers.
Adriana, cum a fost la petrecerea de la gradinita? Cum au fost costumasele copiilor?
Si baietii mei sunt raciti, ieri Matei a vomitat din cauza tusei...si tuseste...vad ca incep si eu si Paul sa racim...si tot o tinem intr-un cerc vicios.
Carmen, scumpel Alex...e gelos un pic.
Pupici si multa sanatate puiutilor,
Gabriela si baietii
cicuta spune:
Gabriela cum pot intra pe site sa vad si eu ce ai frumos pt copii??????????????Multumesc anticipat.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
carmenp spune:
luminita, daca te referi la site, atunci uite aici https://www.bonata-servicii.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=2&zenid=fce74272e112048678e1734fb3092fde
Carmen,Ilinca&Ionut http://community.webshots.com/user/carmen_p100" target="_blank">
tzucurei de tzucurei
GabrielaG spune:
Adraiana,
Nu ne-ai povestit cum a fost la serbarea de hallowen la printesa.
Fetelor, va astept in perioada 10-13 noiembrie la Casa Studentilor la KIDS' EXPO - un targ cu produse pt copii. Voi avea si eu stand cu agentia si produsele din magazinul virtual.
Inca un mic sondaj de opinie: ati cumpara o saniuta din asta moderna din plastic cu talpici din metal cu volan sau cu loc de fixat scaunul de masina? Sau ce v-ar placea sa cumparati pt copiii vostri si nu ati prea gasit?
Multumesc si puici,
Gabriela si baietii
Darria spune:
Gabriela, bebe e deocamdata la purtator dar mi-ar place o saniuta din plastic(sa fie rezistent ca ce am vazut pana acum, prin magazine, lasa de dorit) cu talpici de fier, cu spatar sau cu loc pt. atasarea scaunului(cu volan nu ma intereseaza).
Ce as fi vrut sa cumpar si nu am gasit. Duminica a fost ziua nepotelei noastre si as fi vrut pt. ea o papusa mare si frumoasa dar a trebuit sa ma multumesc cu ce am gasit. Am cautat tot orasul dar nu am gasit ceva pe placul meu(decat la Hala la un magazin mic de langa scari, et.1). Iti mai aduci aminte ca atunci cand eram mici erau acele papusi mari de 1 m, cu parul lung si bogat(blond sau negru), cu hainute frumoase(eventual din catifea)? Inca le mai tin minte pt. ca am o matusa care le pastreaza. Sunt papusi acceptabile si acum dar in comparatie cu acelea sunt niste caricaturi - sau poate sunt eu mofturoasa.
bebe la purtator(9+)
noi
herra spune:
eu as vrea sa cumpar pentru Vlad o casca cum au aia la box; poate ar gasi mai putine locuri de dat cu capu'.
am vazut in Gima sac de box si manusi, dar casca nu!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal