Cu dragoste, din IASI (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetelor, a reusit cineva sa intre pe lincu` dat de gabriela? ca eu nu reusesc!!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Eu am putut sa intru la linkul Gabrielei.Frumoase costume.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gata, in dimineata asta am reusit si eu

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Of, Carmen, saracul Justin! Si saraca de tine, cred ca tare te mai chinui cu el acum, nu?

Eu week-end-ul asta nu prea voi iesi in parc, va iesi sotul meu, dar Stefi are 1 ani si 2 luni, hainuta rosie si este foarte sociabila. Dimineata iese cu soacra mea afara, nu cred ca o ratezi.

Maine ajung si eu la Teba, eu sunt fan body-uri, sunt foarte practice, de buna calitate si sunt in jur de 7 lei. Poate gasesc si ceva salopeta de stat prin casa.

Sora mea a fost la expozitia de crizanteme si a spus ca nu-i grozava, exact ca anul trecut. In schimb este frumos in Botanica, o tona de culori.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Gabriela,am intrat si-am vazut..din pacate cam tarziu,ca n-am mai avut timp sa intru pe net...si deja Catalina vrea sa fie zana...am luat rochita si masca..bagheta,acum nu gasesc coronita..
Foarte frumoase costumatiile..am trimis linkul prietenelor mele..

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adi: am vazut coronitze pt. fetitze(pt. zane) acum cateva luni la Mall(dar nu mai stiu unde exact), daca nu gasesti acolo poti lua de la magazinele pt. miresese.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Am si coronite si baghete si aripioare si papuci si costum si peruca de clovn...o gramada de accessorii. Poate reusesc WK-endul asta sa le pun pe site.
Pupici cu lipici,
Gabriela si baietii
PS. Am fost plecata un pic la "scolit" si a fost super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna,
Gabriela, super ideea cu site-ul... felicitari.
Acvi, ieri am fost cu Alex la o aniversare si am avut surpriza ca nu s-a jucat cu copii mai mari si nici nu a primit vreo atentie de la ei. Asta e. In schimb i-au placut puiutii mai mici. Petrecerea a fost la Kids Land si sincer nu mi-a placut. Au fost mult mai reusite petrecerile de la Magic Land la care am participat.
Adriana si Ghinetz, eu am o feemie care vine de 3 ori pe saptamana. Ii dau 250 miii lei/zi si sunt f. multumita. Cam asta e tariful. Plus masa de pranz si cafea de cate ori cere. Sincer, cand fac si eu curat mai gasesc chestii corectibile, insa ma scuteste de o mare parte de munca... Si aproppos si eu caut faiantar bun.
Cristinico, sa iti traiasca baietii si sa fiti sanatosi. Eu mi-am schimbat nr de telefon de fix. Ti-l trimit pe pm. Poate reusim sa vorbim.
Mephala, exact cum spunea si Cristina, cele mai stupide chestii si de multe ori mai grave se petrec sub ochii tai. Si nu ai cand interveni... Fii pe pace, si putere...
Noi am cumparat pt botezul de pe 13 oct. hainute de la Teba si mi-au placut teribil de mult. Sa va spun despre botez, ca nu am mai apucat de atunci sa ajung aici.
Cand am ajuns la parintii copilului - cumetrii nostri - acasa, am luat finutul in brate si cum stateam eu asa nu m-am gandit ca Alex va intra si el in casa.... Sa te tii urlete de gelozie. A intrat o secunda, m-a vazut si apoi a iesit in curte si a inceput sa planga... Statea intr-un colt si suspina. Am iesit afara si s-a aruncat asupra mea sa il iau pe el in brate "Eu tei-tei, tu mama ma" -adica eu sunt baietelul tau tu esti mama mea... Pana la biserica, in masina l-am tinut pe Alex in brate... Langa mine, in spate a venit si bunica copilului cu finutul in brate... Alex tot se uita la el curios, apoi ma strangea de gat iar... La biserica mi-am luat copilul si i-am explicat - ii spusesem si acasa doar - ca Dragos e finutul nostru si ca il aducem la biserica sa ii luam si lui un ingeras... M-a tinut de mana toata slujba si apoi s-a rotit cu noi in jurul mesei. Dupa ce preotul l-a bagat pe finut in apa si l-am luat la imbracat, a inceput sa se bage fiu-meu in seama teribil... ca el e mare si baietelul e mic, ca vrea si el sa fie "nas" ( nu nash)... I-am spus ca si el e nas si ca Dragos e finul lui... a inceput sa il mangaie si sa il pupe si a luat ceaiul copilului si a vrut sa ii dea sa bea... Ce sa spun, Alex e nas... L-am trecut si pe certificatul de botez. Si isi ia rolul in serios: "eu nas, tei-tei meu" - eu sunt nas si baietelul e al meu.
la artificii Alex s-a speriat. Nu a plans insa a vrut "casa noasta" si am intrat la Moldova in hotel de unde s-a uitat linistit la artificii. Cred ca zgomotul il speria.
Eu sunt aproape zombie... Si sotzul meu la fel. De cand am venit din concediu nu a fost noapte sa o dorm. Intai, ne-am intors pe 17 sept acasa si eram fericiti ca am fost la mare si gata cu racelile pe anul asta... La o saptamana Alex a facut sinuzita si eu angina eritematoasa... In fiecare noapte in jurul orei 2 a.m. Alex se trezea tusind si aptroape 2 ore ne foiam pe langa el. Cand in sfarsit s-a linistit cu secretiile nazale si cu tusitul, am constatat ca mi-am modificat ciclul circadian si ca nu mai pot dormi- pana la ora 3-4 a.m. stateam cu ochii pe pereti. Si cand in sfarsit mi-am mai revenit a inceput iar sa se trezeasca junior, dar pe la ora 4 a.m. si sa stea treaz pana la ora 6..., cand ce sa mai dorm... Nu stiu ce sa mai fac cu pustiul... nici la pranz nu mai doarme si e foarte iritabil... I-am rationalizat televizorul, trebuia sa o fac de mult insa...
Pa... Si toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosticuta spune:

Mamici am o ?:
Stiti cit trebuie sa dau la medic in cazul unei nasteri naturale?
Multumesc pt raspuns

36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

quote:
Originally posted by bosticuta

Mamici am o ?:
Stiti cit trebuie sa dau la medic in cazul unei nasteri naturale?
Multumesc pt raspuns

36++

adriana

Eu stiu ca 2 milioane sunt de ajuns ! Acum depinde de medic !

Oana

Mergi la inceput