Cu dragoste, din IASI (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salut fetelor! In curand o sa facem clubul fetelor care stau in Tatarasi si pe mine tot aici ma gasiti, numai ca eu stau in Oancea!

Diaan : stiam ca Dna Doctor Mihaela Grigore are niste diplome in nutritie, luate prin alte tari, numai ca nu mai tin minte care! ma lasa memoria. stiu ca am mers odata la ea la cabinet si pana am intrat m-am uitat pe pereti! si acolo am vazut ceva de genul cu numele ei.Poti da un telefon si sa te interesezi daca se ocupa cu asha ceva!

Herra : niste hainute tare frumoase poti gasi la Euro Gam , in tatarasi pe esplanada sau langa spitalul de copii Sf Maria . este acelasi magazin. eu am gasit hainute super pentru nepotelul meu in siraj , si aceeasi marfa din siraj dar la pret mai mic exista la 2 tarabe din tatarasi. calitatea este super la hainute...ce-i drept eu le-am si ales un pic!

sanatate la puiutii raciti si insanatosire grabnica!!!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Va rog spuneti-mi si mie unde sunt Teba Industries?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Teba este in zona industriala, unreper mai bun nu stiu sa iti dau dar daca ajungi in Metalurgie scrie mare pe o cladire Teba Industries
mai mult de atat nu pot sa iti zic ca nu mai stiu

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Hmmmmmmmmm...chiar ca ne adunam in Tatarasi.Oana,Euro Gam asta e acolo,la standurile de pe esplanada?Sau unde mai exact?In linie cu poarta spitalului,am vazut un magazinas cu articole pt copii,dar nu am intrat.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Amironeanu, sper sa ne intalnim in parculet....Voi incerca sa-l mai scot pe Iustin si poate ne vedem.
Tocmai ii spuneam lui Carmenp ce bine se simte puiul meu....aseara si-a fracturat degetelul mare de la piciorus. Acum e cu piciorul in ghips (35 de zile).....vinovata sunt eu....

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Vai saracutul de el?Imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme.
Nu-ti mai fa mustrari de constiinta,pentru ca cel putin la mine,cele mai mari"accidente" au avut loc chiar cind eram linga Mihnea.Totul se intimpla intr-o fractiune de secunda si nu ai timp sa intervii.
Pupici lui Iustin si multa sanatate!

Gabi,iti tin pumnii sa fie totul bine!
SUCCES!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristinico, ce faci, ma bucur sa te aud, da-mi pare rau ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, adecalea sa fiu si io pe aici cind esti tu.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!
Stiti undeva unde se pot cumpara/inchiria costume de bal mascat pt copii? Abia azi s-a gandit sa ne anunte educatoarea ca luni ar trebui sa vina copiii costumati la gradinita,pt halloween.
Si inca o intrebare,stiti cumva daca in orasul nostru pe undeva se face vre-o petrecere cu ocazia asta?Pe la Mall,pe la vre-un restaurant?As vrea s-o duc pe Catalina sa vada bostani scobiti cu luminite..si alte alea..
A fost cineva la expozitia de crizanteme?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

despre costume ar trebui sa vorbesti cu gabriela. nu stiu nimic despre o sarbatoare halloween pentru copii, am cautat pe net. si nici la expozitia de crizanteme nu am fost...

quote:
Originally posted by adi69

Salutare!
Stiti undeva unde se pot cumpara/inchiria costume de bal mascat pt copii? Abia azi s-a gandit sa ne anunte educatoarea ca luni ar trebui sa vina copiii costumati la gradinita,pt halloween.
Si inca o intrebare,stiti cumva daca in orasul nostru pe undeva se face vre-o petrecere cu ocazia asta?Pe la Mall,pe la vre-un restaurant?As vrea s-o duc pe Catalina sa vada bostani scobiti cu luminite..si alte alea..
A fost cineva la expozitia de crizanteme?

Adriana

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Va rog spuneti-mi si mie unde sunt Teba Industries?

Teba e vis-a-vis de Cet, sau mai precis de Moldoplast; e un magazin la poarta fabricii.

iar la Cet ajungi repede din Tudor; mergi cu Mall-ul pe stanga si cand ajungi la o intersectie mare tot pe stanga e Cet-ul, iar in fata e Teba.

sper ca am fost cat-de-cat clara...

PS: nici eu n-am fost la crizanteme; am aflat abia luni de la o colega; mi-a fost ciuda, ca a fost fain afara si puteam sa ajungem...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi, ti-am scris un pm.
Daca te uiti aici am costumele de dovlecel si de vrajitoare 1 si doi
Mai am inca 40 de costume pe care inca nu le-am pus pe site.
Uite aici: https://www.bonata-servicii.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=2

Sper sa-ti placa. Daca e pt vineri, poimaine, da-mi un telefon sa vedem cum facem.Eu ajung in Iasi vineri seara sau sambata dimineata.

TEBA...este la a doua statie de tramvai din Podu ROS pe linia lui 1 de ex.
Pupici cu lipici la toata lumea si sa stiti ca am costume de carnaval si pt fetite si baieti.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput