Cu dragoste, din IASI (18)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
cite ceva, pe scurt, casa studentilor, 10-13 noiembrie
gabriela are un stand de prezentare acolo si stie mai multe.
quote:
Originally posted by diaan
bebe expo 10-13nov ???
detalii are cineva???
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
GabrielaG spune:
Se numeste KIDS' EXPO si este in Iasi, la Casa Studentilor in per.10-13 noiembrie 2005.
Pupici,
Gabriela
herra spune:
ce mai faceti?
am intrat sa va salut!
ma apucase harnicia dar cand sa ajung la aspirator nu i-am mai auzit gurita lui Vlad din dormitor, unde se juca cu Gabi, asa ca am luat o pauza, probabil a adormit.
cu ocazia asta sper sa-mi treaca si criza de curatenie in care intrasem.
cred ca sambata viitoare chem o femeie!
nu mai reusesc sa le stapanesc, nu mai incap in dulapuri, la fiecare schimbare de anotimp fac rocada cu dulapul din balcon...cred ca mie mi-ar trebui doua apartamente, unite: unul sa fie dressing room si depozit de alte chestii, si in altul sa locuiesc, mobilat minimalist, sa pot respira si eu si sa se faca repede curatenia!
nu cutia asta de chibrituri, impartita in trei camere, care nici macar boxa nu are, stau cu muraturile si cartofii si merele si alte alea pe balcon...
hai ca m-am "crizat" rau!
Vlad a stat in casa toata saptamana (asa mi-a zis doctorita, ca altfel il "intoarce" raceala); si tot ii curge nasul, nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
carmenp spune:
cristina, astazi nu este sarbatoare? parca erau mosii, nu? pai si atunci?? ce curatenie?!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
mephala30 spune:
Se face pomenirea mortilor, dar nu e sarbatoare.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
carmenp spune:
carmen, cind n-am chef de treaba le tin si pe alea care nu exista
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
GabrielaG spune:
Fetelor,
Help me!!! Am nevoie de doua manechine copil, marime 4-5 ani si 6-7 ani. Vreau sa le inchiriez, dar la preturi rezonabile, pt cele 4 zile cat este targul. Nu cunoasteti pe cineva pe la un magazin cu produse pt copii sau poate la o fabrica? Please...help me...
Multumesc mult,
Gabriela si baietii
herra spune:
nu m-ar fi mirat sa fie sarbatoare, ca pe mine asa ma apuca, din an in Paste!
oricum m-am linistit dupa ce era sa stric aspiratorul - din ala cu apa, de la Zepter, mare si greu de-mi rupe spatele; pe care l-am gasit in dulap, dupa zile de nefolosire, plin cu apa murdara (il stransese bona, fara sa spele rezervorul.
si mie mi-a venit ideea geniala sa scot mirosul din el adaugand in apa ceva care sa faca spuma; urmarea: ceva ce-mi aminteste de filmul ala cu comicul indian, petrecerea parca se chema, cand inotau toti prin spuma...
asa am facut eu curatenie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal