La France (43)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
pisik 4ever spune:
Fusei ieri dimineata la interviu ca am depus cerere de nationalitate in septembrie. Dar nu stiam ca e interviu, credeam ca trebuie doar sa duc niste hartii. Ma intreaba aia o multime de intrebari idioate, dar nici cu mine nu mi-e rusine… cica data casatoriei dau eu sa scot verigheta zice aia nu ca e parte din test, balbai eu ceva 2003 zice aia nu 2002 zic eu pai asa am zis. Mai nasol a fost cand m-a intrebat de ce solicit nationalitatea. Asta intrebare grea, cum nu ma pregatisem inainte i-am zis si eu adevarul, ca mi-e acru de alergat dupa hartii si de platit vize peste tot pe unde mergem in vacanta. Dar cum sunt fata frumoasa si desteapta i-a placut aleia de mine si mi-a zis la sfarsit ca i-ar face placere sa aiba mai multe pretendente asa ca mine. Si ca o asa mare onoare le-am facut ca o sa vina sa ma caute prin state sa ma faca frantuzoaica…
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oana_noemi spune:
Felicitari Doruletz! Alexandra e un bebelus superb! Va doresc sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti!
Pisik4ever-ce veste minunata cu nationalitatea! Felicitari si sa o stapanesti sanatoasa!
Nu stiu daca v-am spus, sper ca nu ma repet, dar am gasit o slujba, ca receptioner, la un hotelas de 17 camere langa Champs Elysee, o sa lucrez 18 ore, in weekend, sut foarte fericita, mai ales ca a fost primul interviu, dupa ce mi-am obtinut cartea de student!
Weekend placut,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Felicitari, Doruletz, ai o fata foarte frumoasa ! Sa-ti traiasca !
M-am uitat la poze la alte fete (Oana, nu ma bate, ca n-am avut timp sa le pun pe ale mele). Felicitari la toate ! (pisik, Oana Noemi, Oana, Dia).
Felicitari grupate pentru job_uri noi si pentru acte depuse !
Eu voi avea 2 zile de vacanta, dar tre' sa ma duc acum in week-end la soacra.
Va pup pe toate !
Mik.
pisik 4ever spune:
felicitari ptr job, oana! excelent! mai ales ca aveai si experienta in domeniu!!!
eu nu am obtinut nationalitatea, de abia am trecut de interviul la prefectura, dosarul are de umblat cam un an.
bursuca 08.05.05
emoison spune:
Doruletz, sa-ti traiasca fata!
Pisik, bursuca e o dulce!
Otilia, condoleante...
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
gyly spune:
Salut. Imi cer scuze ca intervin si eu, dar am o mare intrebare la voi. Cosmeticianca mea foloseste produse Barbara Gould. Mi-au placut si mie. Am reusit sa imi iau crema pentru contur ochi. M-ar interesa daca stii cum as putea sa comand aceste produse? Merci mult si imi mai cer inca o data scuze ca intervin si eu.
Mami Gyly si bebe Dinu
poze
oana_noemi spune:
Pisik4ever-n-am stiut ca nu e nationalitatea, oricm esti pe drumul cel bun si asta e important. Bursuca e un super bb, ma declar petitoare pentru fiu-miu!
Gyly- produse Barbara Gould am vazut aici la supermarket, un gel de ochi era 11 euro, din pacate nu stiu de unde le-ai putea comanda aici, incearca pe strawberry.com si pe beaute-test.com, pe site-ul din urma ai si parerea consumatorilor despre produse.
pisik 4ever spune:
multumim ptr complimente, oana, emoison!!! mamica este tare mandra si taticul topit!!! adica nu mai are ochi decat ptr bursuca!
produsele barbara gould se gasesc aici in supermarketuri de genul carrefour, poate sunt si la cel din bucuresti, ai incercat?
bursuca 08.05.05
gyly spune:
La noi in magazine nu se gasesc. Nici in supermarketuri. Pe site-ul beaute-test.com nu se vand. se dau inf despre ele, dar doar atat. pe celalat site nu am incercat. Merci oricum.
Mami Gyly si bebe Dinu
poze
liliprejbeanu spune:
'Neata!
Vineri am avut o surpriza neplacuta datorita mutuellei mele: MGEN.
Cica MGEN nu ramburseza nici o depasire de tarif si va dati seama ca cu maternitatea o sa am tare mare bataie de cap.
Ce mutuelle aveti si cât sunteti de multumite de ea?
Oare am luat plasa cu MGEN?
merci si pusic
Liliana 15+