Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
plici plici spune:
Helloo dragelor...acu am ajuns si eu la munca de la o expozitie...apropos, pt cine vrea sa stie, e tg de turism la romexpo cu multe oferte pt vacante de iarna, revelioane, etc....
Despre rochitele de mireasa: eu doar la mariaj lux am gasit ceva care sa-mi placa sa si fie calitativ acceptabil (parerea mea). Preturilor lor sunt asa mari pt ca pe ei ii costa 30% taxa de import, pe care probabil ca noi o platim in pret apoi (asta stiu de la d-ra de la mariaj lux). eu ma bucur tare ca exista acel magazin ca altfel eram hotarata sa ma duc afara din Romania sa-mi iau rochie.
pupicii....
a, Krelia, salutari de la eugen si inca nu-si aduce aminte cum o cheama pe colega aia a voastra de clasa...dar se straduieste :)
ralu_trancu spune:
ba da serios acum, pentru o noapte nu dau 40-50 de milioane pe o rochie. nici 25 nu prea cred ca dau
krelia spune:
bey, 50 n-as da nici io...da' 30 .... daca arata cum imi place....si dk o gasesc la mariaj.....
...in schimb n-as da 2 milioane pe buchetul de mireasa ..... ca aici macar stiu sigur ca exista florarii care fac buchete sia ranjamente misto si la preturi normale......
(sa nu dati cu rosii, pliz! )
plici, salutari si de la mine ...ia intreaba-l, cumva necula (ca pe sorin?) sau altfel??? pup, mersic
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
kateryna spune:
Si eu am fost azi cu sotul la plimbare pe Lipscani sa ne uitam la rochite
Nunta noastra
Cununie civila
kateryna spune:
Si eu am fost azi cu sotul la plimbare pe Lipscani sa ne uitam la rochite
Nunta noastra
Cununie civila
Giova spune:
Ce misto Kateryna ca aveti timp de plimbat.
Urmatorul nostru obiectiv acum, este mobila lui Marco.Sambata se deschide Mall-ul, dar numai jumatate din el, asa ca slabe sanse sa gasesc ceva frumos. Dupa ce scapam si de mobila si de nastere, cautam rochita de mireasa mult visata.
poze
gio si bb Marco 28 fix
ooana spune:
Kreliuta iar ne intoarcem la Demetrios ???
...vad ca facem ce facem si discutam....ajungem la concluzia unanima ca Demetrios nu e noi...si apoi iar isi baga coada....si iar revenim la Demetrios!
AT...are niste scoruri de te ameteste...si cand te apropii calitatea zic eu ca lasa de dorit...cum zicea mai sus cineva parca ar fi macrame de acu' 100 de ani! IMPRESIE PERSONALA!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
tigrutz spune:
Ce faceti dragele mele? Iar am lipsit o perioada de pe forum, dar sa stiti ca e absenta motivata....serviciul
Felicitari Giova si Kateryna, casa de piatra, sa aveti parte de multa iubire si fericire
Vreau sa va anunt ca noi luni seara am fost si ne-am ales modelul de verighete si in aproximativ 10 zile vor fi gata. Din cate am inteles, modelul este pana in prezent unicat, pt ca el in catalog apare doar din aur alb, iar noi am vrut aur alb si galben. Verigheta mea o sa aiba si 4 briliante (micute, nu va inchipuiti cine stie ce)si arata absolut superb. Cel putin, noua ne plac foarte mult
Deci, pana acum, avem restaurant, biserica si verighete, destul de bine, zic eu. Si am cheltuit 1200 de euro. Asta nu e bine...Ca suntem de-abia la inceputul listei de cheltuieli.
Voi cum stati?
BlueEyes spune:
Bine v-am regasit miresici!!! N-am mai intrat tare de mult....to motivata si eu....serviciul bata-l vina... Lucreaza fata...si iubi ei...pana peste cap... Ca doar deah...vine nunta si tre sa ne facem toate "mofturile" Cu pregatirile suntem tot acolo...mai nou...visez noaptea ca-i nunta....si ca nu suntem pregatitzi... sper ca n-o iau razna
Mi-era dor de voi....vad ca avansati tare in pregatiri....ma puneti pe ganduri
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Inca ceva...am promis mai demult niste pozici cu marturii...facute de manutza mea... Sa stiti ca sunt facute la repezeala...asha ca idee....sa stim cat material luam... Le-am pus totusi sa le vedeti... Pupici la miresici
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...