Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
a.cicel spune:
Ce dotate sunt unele primarii. la noi primarul nu mai da voie la sf de saptamana sa se oficieze nunti in incinta primariei. Ne trimite la muzeu. Initial am crezut ca e o sala special amenajata pentru asa ceva, care are ceva decoratini adecvate momentului, dar m-am inselat. E o sala mica, cu zugraveala veche, vai de mama ei. Acolo nu intra mai mult de 30 de persoane. abia au o masa pe care sa pui paharele (daca le aduci de acasa) si niste platouri cu prajituri.
piggy spune:
salutari fetelor,
am mai aparut si eu pe aici...intre timp am schimbat data si locul nuntii, am platit avansul la restaurant, am gasit nasii...
si azi am fost sa vad niste rochite de mireasa la caa ellis si agnes toma
la prima casa de moda nu mi-a placut nimic la a doua era ceva cam pe gustul meu dar cu prea multa dantela...si inca ceva..nu stiu daca stiti...la agnes toma sunt doua feluri de preturi ...cele care apar in reviste sunt mai mici iar daca nu gasesti rochia ce iti place si masura ta in magazin si dai comanda sa o aduca creste si pretul...
voi pe unde ati fost dupa rochite?
Giova spune:
Naspa A.Toma. Dupa ce ca au si niste preturi ridicate, mai creste si pretul daca comanzi nr. potrivit.
Am auzit de faza asta la costumele de mire, dar nu m-am gandit ca e la fel si la rochii de mirese.
poze
gio si bb Marco 28 fix
ralu_trancu spune:
eu am fost dupa cum urmeaza:
in Cocor,
la Adelline,
la Christian Phillippe
la alte magazine de pe lipscani.
Nu mi-a placut absolut nimic. Daca scap la o ora normala de la serviciu la duc si la Agnes Toma. Cred ca sansa noastra este targul de nunti, ca acolo sunt multe firme. la targul de la Sofitel am probat o rochie care imi statea bine dar, am vazut-o mai tarziu si nu mi-a placut halul de poliester din care era facuta.
Mentionez ca cele de mai sus sunt parere strict personala.
ralu_trancu spune:
Si ce preturi au la rochite?
quote:
Originally posted by piggy
salutari fetelor,
am mai aparut si eu pe aici...intre timp am schimbat data si locul nuntii, am platit avansul la restaurant, am gasit nasii...
si azi am fost sa vad niste rochite de mireasa la caa ellis si agnes toma
la prima casa de moda nu mi-a placut nimic la a doua era ceva cam pe gustul meu dar cu prea multa dantela...si inca ceva..nu stiu daca stiti...la agnes toma sunt doua feluri de preturi ...cele care apar in reviste sunt mai mici iar daca nu gasesti rochia ce iti place si masura ta in magazin si dai comanda sa o aduca creste si pretul...
voi pe unde ati fost dupa rochite?
piggy spune:
si eu tot la targul de nunti sper sa gasesc ceva...
astea de la agnes erau cam 300-600 euro..mie mi-a placut una de 400 cu tul in partea de jos si sus cu corset de satin cu dantela aplicata pe deasupra...insa dantela lasa mult de dorit, parca erau macrameurile de pe vremuri. urat
am intrebat daca se poate fara dantela doar satin si au zis ca nu, ca ar fi deja alt model, etc...
Tanti Zavaidoc spune:
Miresici de 2006, parerea mea e sa nu va grabiti. Eu am nunta curand, dar am inceput sa caut rochie tarziu. Aveam deja cateva modele in minte, din colectiile de anul acesta si din anii trecuti, de la Agnes Toma si de la Christian Phillippe. Surpriza a fost cand in ambele cazuri mi-au spus ca nu mai au rochiile cu pricina. La Agnes mi s-a sugerat sa merg la Piatra Neamt si sa dau comanda la atelier, caz in care pretul crestea destul de mult. Cam aceeasi situatie a fost si la Christian P., numai ca acolo nu imi garantau ca rochia va fi gata in mai putin de o luna si pretul crestea cu 30%. La ambele magazine mi-au spus ca acum se pregatesc pentru targurile de nunti, unde se vor lansa si colectii noi. Daca aveti nunta mai tarziu anul viitor, adica dupa targuri, eu zic sa asteptati, ca merita. Va pup pe toate si va doresc o nunta de vis.
ralu_trancu spune:
mama mea saraca visa sa imi iau rochie de voal natural, cu dantela manuala, vise...
daca ar stii ea saraca cat costa asa ceva!
a inceput mama sa se uite de materiale sa isi faca costumatia de soacra mica. asa am aflat si eu ca in magazinul Victoria se gaseste material de 8 milioane metru
Giova spune:
Toate ne punem sperante in tragul de nunti.
Sper sa pot veni in martie in Buc., chiar si pt. o zi si sa-mi gasesc rochita, ca de nu.... D-zeu cu mila.
poze
gio si bb Marco 28 fix
krelia spune:
piggy, pai, sa-mi dai detaliile exacte, sa modific in listutza, ok?
Fetelor, si eu astept targurile, clar...ca o parere personala, zau ca nici mie nu prea-mi place ce-am vazut la AT anul trecut..la CF..nu mai zic....in afara de cateva maxim 2-3, nu stiu daca mi-a placut ceva....si, zau daca nu toate sunt o apa si-un pamant, nimic spectaculos...parc-ar fi trase toate la matrita...fusta si corset, fusta si corset......
iar preturile..nu stiu la CF...da' AT se arunca fratioareeeee..de parc-ar fi nepoata lu Gautier, nu alta... ...
Sincer va zic, decat sa dau 20 de milioane pe o rokie AT, mai pun inca 10-15 si-mi iau de la Eddy K sau poate kiar de la Demetrios
deocamdata...sunt in faza de proiect, inca n-am inceput umblarile....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006