Miresele anului 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor!

Blue Eyes ...marturiile sunt !

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Asa e Oana, Demetrios e cel mai tare!!!! Pacat de preturi. Poate rochitele din colectia de anul asta sa fie mai ieftine, tinand cont ca vine noua colectie.

Fetelor ati vazut nunta lui Mutu de la Roma?
Ati remarcat aranjamentele de pe mese?
Asa vrea si mama sa-mi faca, si cica se pune sa faca unul sa vedem daca-mi place.
Mai trebuie sa-i duc si modelul de marturii ca sa aiba de lucru, ca eu nici o sansa.

Eu nu pot sa vad marturiile Blue eyes.Nu stiu din ce cauza nu-mi merge yahoo-ul.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor

Azi sunt Am rochita de mireasa, am pantofii, am verighetele, meniul la restaurant e . Si pe langa toate astea ma am doar 4 luni si 4 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor..... ....pe sit-ul de la pronovias a aparut colectia 2006 !!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Giova, nu avem timp dar a trebuit sa merg sa depun actele pentru bolentin nou, ca deh..p-al meu l-a anulat nenea de la primarie (asta ca sa te oblige sa-l schimbi in 15 zile) si am profitat de ocazie si ne-am uitat si la rochite. Asa am aflat cam i-ar placea si puiului meu, oricum el nu o sa vada rochia pana la nunta.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor eu ma bucur enorm ca azi e vineri si ca o sa stau 2 zile acasa .........o sa ma uit si eu pe site-ul ala sa vad si eu rochite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetelor!!

Onisor, dupa cum vezi, facem ce facem, si tot la Demetrios ne intoarcem...deh...
a.cicel, felicitari siiiiii....vrem pozuca cu rochita...pai ce, crezi ca scapi????
BlueEyes, subscriu, marturiile sunt
ah, misto colectia....dar.......parca tot mai misto e "grecu'"

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

neata fetelor,
cam ce preturi au rochiile la mariaj lux?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mai am un motiv de fericire. Tocmai am discutat cu unul din membrii formatiei care va fi la nunta si am stabilit pretul. Initial era vorba de 15 milioane si transportul nostru (vin de la 100 km), dar i-am spus ca ii dau 17, numai sa vina cu masinile lor. Asa ca am formatie
Am vorbit cu el si i-am spus ca in pauzele de mancare sa punem un calculator (am fost la o nunta unde, cand mancau muzicantii orga canta love story si am invatat fiecare partitura pe de rost), dar mi-au spus ca ei nu fac pauza deloc. Mai rara gasesti asa formatii. Cel putin in ciuc cu toti care am discutat mi-au spus ca fac 4-5 pauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

'neata fetelor!
a.cicel, nu vreau sa te dezamagesc si, e foarte adevarat, ca s-ar putea sa ma insel, dar nu prea cred ca nu vor face nici o pauza, e greu de crezut ca cineva poate canta atatea ore fara oprire. Am ceva studii de muzica, vorbesc oarecum din experienta.

Mergi la inceput