Scorpiutze...unde sunteti ? (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

eu is bagata rau in ceata cu ascendentul asta.nu mai stiu ce asecendent am.eu tot mai cred ca e in leu!!!
danitin,trebuia sa rasara soarele si pe strada ta.
carmen,fie vremea cat de rea, la plimbarica.vreau sa ma distrez de sarbatori,nu sa robotesc.sotul a propus sa facem revelionul in familie,adica doar noi 3.f romantic.
iri,e luna plina,din cauza asta i-a podidit romantismul.si al meu e taaare dragut.ma ajuta si la treaba.ce mai,e un dulce.numai sa-i tina mai mult.
si la noi,elena!
lory,asteptam sa povestesti...
treb sa fug.merg acasa. va pup

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Carmensilva, am vazut gresala. Promit, maine, la prima ora sa remediez, acum am dat cartea si nu mai am sursa. Scuze ...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Cam rarutz pe-aici azi, scorpiutzelor. va felicit pentru sotii iubitori si harnici si va doresc sa nu ii deocheati, sa ii tina Dumnezeu tot asa.
Io-mi gasii model de coc - a la Audrey Hepburn - preferata mea de altfel, tre sa imi caut diadema sa moara babele de oftica...
Sper sa nu va dezamagesc.
Emma, sa iti traiasca barbatu harnicutzu
Danitin, ce bine-mi pare - io ti-am zis de la bun inceput ca o sa fie bine - io pentru altii am gura aurita si le simt ceva inexplicabil - pentru mine nu functioneaza nimic...de-asta merg pe mana celorlati care se pricep.
Carmen sa stii ca nici io nu m-m prins prea bine de treburile cu ascendentu', da' cred ca e de bine.
Va pup pe toate si va urez o seara excelenta
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara doamnelor si domnisoarelor,

Ieri am intrat ,mai pe seara si am scriiiiiiiis de am zis ca o sa ia foc tastatura....Bey,si va scrisesem la fiecare in parte...Si dau eu "trimite" si ce sa vezi?Zice tot felul de litere pe ecran si alte semne...dau io "refresh",dau "back" si inca o data "trimite"...sufletu'!!!!!Sa mor de ciuda si de oftica langa calculator,cu gura plina de injuraturi care mai de care mai bengoase,de incepusem sa ma inec cu ele,ca nu ieseau in viteza mai mare din gura....Beeeeeeyyyy,a fost jale mare in casa:am blestemat toti inventatorii de calculatoare,pe Bill Gates si neamul lui si pe ala de-a inventat internetul...Ioi,mey fetelor,a mica s-a dus la ta-su in brate si amandoi au taiat-o la bucatarie,ca nika nu ma mai oprea...Asa ca revin astazi pe scurt cu povestea,ce mi-oi mai aminti din ea...

Mey Iri si Elena,pai voi va vedeti la greu,dragelor...Bravo voua si ma bucur ca macar voi doua ati reusit sa va vedeti....Iri,tin io de cuscra,da' nu vezi ca ginerelu' calca prin vecini?Asa ca Elena ,cuscra draga,nu m-am putut abtine sa nu ma uit la poze si chiar daca strig cat ma tin bojocii"Tradare!"(Domnul sa-l odihneasca pe nenea Iancu Caragiale) io tot te rog sa pupi tare si cu foc frumusetea aia roscata de fecioras al tau,din partea mea...
Adriana,sa sti ca fac bine,inca....Nu am capotat,dar nici mult nu mai am.Ziua invat la munca toate tampeniile nascocite de onor conducerea tarii noastre ,senatul si camera deputatilor,ca fiecare din cei de acolo,cum au vreun cosmar cum mai promulga vreo lege....asa ca tre' sa aprofundam cu studiu sa nu ne facem de kk la beneficiar in inspectie...Iar seara ,acasa,da-i cu pus rufe la spalat(ca ai mei se schimba zilnic),da-i si fa haleala,lectii cu Alex pentru a doua zi si,cand rasuflu si io usurata ca am terminat,ma uit la ceas si e trecut de 11 noaptea si tre' sa culc ucigasul cel mic de neuroni,care face ca trenul in gara la Strehaia,pufaie si nika nu-i mai convine....Si traaaaaaag de gene si ma chinui sa nu atipesc,ca sa dau o raita si pe la barbat prin pat(ca deh! sa nu uite ca are femeie la casa omului si sa nu il tenteze sa sara parleazul in curti streine) si cand colo...domnul are perdeaua in nas de atata sforaiala si de il strig n-aude,cred ca as putea taia cu drujba lemne pe el....Cam asta fac io!Zi matale,ce face pilotistul?Cum ai rezolvat-o pan' la urma:cresa sau tanti bona?Ca eu am ramas in urma cu scrisul si cititul si nu stiu cand am timp sa recuperez.
Monica si Carmen,saru-mana ca intrebati de mine.Va pup si va doresc multa sanatate ,atat voua cat si familiilor vostre!
Mina,pupici si tie.Ce bunatati ai mai construit?Sa sti ca am studiat retetarul...Yum-yum...insa nu am ajuns inca sa preparez ceva din el...
Yrys...cat ii amr-ul pana la eveniment?Cum stai cu emotiile?
Lori_k,ce mai face Alinushu?Cum e la munca?
Nina,ganduri bune si multa sanatate la Cristinuta!Va pup!
Ema ,pupici si tie,draga scorpiuta...Ce mai faci?Iti scrisesem si tie la greu,insa ...ai cetit tu....Ce face Dariuta?Cum e la gradi?Imi scriai de asemanarea Dariei cu tatal ei....Pai asta e!La noi Luana a luat de la mine si Marius numa partile cu ingamfarea,incapatatanarea,ambitia,....ce mai?Scorpioanca getbeget!

Mey,gagici,sambata am fost in targ ,sa imi iau trening.Am gasit unul de la firma Nike,super misto,cred ca era furaciune de pe dincolo,am dat pe el numa 600 000lei(pe eticheta scrie made in USA) si m-am bucurat la greu,va dati seama.Ajung acasa ,il imbrac....stupize-stupize:aratam ca si copilul strazii:larg si mare.Il pun pe Marius sa il imbrace:era ca turnat.Asa ca eu cotu' si piscotu' si Marius cu bunaciune de trening original...Ma scot io sambata,ca se deschide Mall in Timisoara....
Dragelor,va pup pe toate(sper sa pot trimite raspunsul) si va doresc tot binele din lume.Multa sanatate tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele, am intrat si eu un pic sa va citesc si sa va urez o zi minunata in ciuda vremii de afara
eu am fugit sa-l duc pe alex la gradi si apoi la gradinitza unde predau...pupici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

neatza,fetelor.la noi tot urat este.eu inca nu am scapat de starea asta de sa dau cu capul de pereti.ma abtin la greu ,sa nu-i contaminez si pe cei din jur.
mersi,yrys,pacat ca e barbat de week-end.marseaza si el,caci stie ca mai mult de 2 zile nu am cum sa-l pun la treaba.super fain,cocul a la audrey hepburn.am avut si eu la ultima nunta la care am fost.iar diadema,cireasa de pe tort.mi se pare super sa fii printesa in ziua nuntii tale,caci nu mai ai ocazia asta in veci.
ana,am cetit eu...cat despre genetica,tocmai ma intrebau la gradi cui ii seamana asa de incapatanata si nu am stiut ce sa rasp,caci si eu si taica-su excelam la capitolul asta.lasa,ca o sa avem fete cu personalitate.le vedem noi domnisoare,cand or sa invarta baietii pe degete...si pe noi,cu ei.taica-su, baremi, e terorizat de faptul ca reuseste sa-l pacaleasca de pe acum,se pisiceste pe langa el.si el care isi facea "sperante" ca iese cu pistolul la baietii care ii arunca cu pietre in geam sau care ii bat politicos la usa.
mai,ce te-au pus astia la invatat.....nope,.nope,nope,asa ceva nu se face unei femei iesite din concediul de ingrijire a copilului, cu profunde traume psihice.
monica,chiar vroiam sa te intreb dc tu predai doar muzica la gradi?sunt curioasa cam ce ar tb sa invete piticeii?ca si asa dau o groaza de bani...
va pup pe toate.chiar ca lancezim pe vremea asta....

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!Ce mai faceti?Eu dupa cum stiti m-am intors din calatorie, a fost frumos dar super obositor.In primul rand,Alinutul meu a facut numai nebunii,ne-a super obosit de-mi venea la un moment dat sa dau cu el de pamant.Ce sa va mai zic,raceala nu i-a trecut ca lumea si a luat un obicei prost sa tuseasca cu degetele sau cu suzeta in gura si pe deasupra sa mai si vomite!Asta a facut pana si in restaurant,nu va mai zic ce istericale!In prima zi am fost in Osaka in UNIVERSAL STUDIO,super!A doua zi in Kyoto,unde a plouat cu galeata.Da-i tine copilul,tine umbrela,unde mai pui ca Alin avea chef si de alergatura prin ploaie...ne-a obosit rau.A treia zi tot in Kyoto am fost dar am avut noroc de vreme frumoasa.Problema a fost Alin,asa ca a trebuit sa plecam mai devreme cu cateva ore de acolo.Am fost si in marele templu unde m-am rugat si pentru voi!Acolo este BUDHA,pe mine m-a ajutat foarte mult,merg acolo in fiecare an si plec de-acolo super linistita sufleteste.Mi-a trebuit ceva timp de data asta,i-am spus si numele voastre,numele copiilor vostri si cred ca o sa ne ajute pe toti.Cam asta mi-a fost calatoria,am pus si cateva poze sa le vedeti si voi,si abia la anul mai mergem acolo.E posibil ca in luna decembrie sa vin acasa.As vrea sa ajung de Revelion.Sa vedem!Astazi l-am dus pe Alin la gradinita sa ma mai relaxez si eu un pic si trebuie sa ma duc sa-l iau.Intru mai tarziu(sper sa mai pot )sa va mai scriu cate ceva!VA PUP PE TOATE!AVETI GRIJA DE VOI! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata fetelor
Pe mine ma dore in gat de mor!Nu pot nici sa inghit de durere si asta de 2 zile...nas infundat,raceala.
Si Iris mititica si taicasu un pic.
Ema si cat zici ca mai e luna plina,sa profit si eu?!!!Deja prevad ca ma supara,fiindca pe 26 aniversam 3 ani si tare imi doresc sa sarbatorim macar anul asta si se pare ca "planuieste "sa plece.
Sper totusi ca nu...
In rest ,fara noutati
Va pup

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

lory,cunosc senzatia sa iti vomite in restuarant.nu stii cum sa intorci camasa.ti-e mila si de micut,dar in acelasi timp iti vine sa-l mananci,caci tea- pus in asemenea situatie.am vazut pozele.super.macar piticul s-a distrat de minune.asta conteaza cel mai mult.multumim pt rugaciuni.
s-ar putea sa fac iar o gafa,dar tu nu erai mai blondina???ti-ai schimbat culoarea parului.

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

iri,nu stiu dc mai e luna plina,dar sper si eu.cu sarbatoritul,nici al meu nu prea le are.il mai intreb ce zi e azi si asa isi aminteste,dar cadou niciodata.raul!!!!!lasa ca poate al tau isi ia revansa dupa ce se intoarce.
sa te faci bine.vitamina c cu propolis,ca sa te remontezi.sanatate multa micutei si barbatelului.nu te pune sa-i faci masaj???

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput