Scorpiutze...unde sunteti ? (22)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
iaca am aterizat acasa, mai am putin si-l iau pe pitic de la gradi...ce repede trece timpul
emma, eu ii invatz pe copilasi la gradinitza sa cante cantecel, si eu ii acompaniez la orga sau pianina(acolo unde au) in dotare.
la liceu sau la meditatie e altceva...lucrez cu fiecare individual, ora de pian...aici la gradinitze lucrez cu 25 de copilasi deodata si e putin mai greutz pentru mine, dar in acelasi timp responsabilitatea nu este la fel de mare ca la liceu unde elevii trebuie sa sustina un examen la fiecare sf de semestru si trebuie sa obtina nota de trecere...stiti cum este...daca elevul nu obtine nota buna parintele lui spune ca prof este de vinanu el ca nu a studiar la pian.
irina, sanatate intregii familii
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piticasigogosica spune:
Ema sa stii ca ai dreptate!Mai bine las lucrurile asa cum sunt,ca daca se simte obligat sa faca ceva ...iese nasol.Si poate cine stie,daca pleca se intoarce mai dornic sau darnic!!!Eu m-as multumi si cu un buchet de flori si o urare care sa vine din suflet
Si al meu la fel ca "fratele "lui(sotul tau) la capitolul cadouri...jale!Romantism...ce sa mai zic
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
aaa,iri si cand aud "ce vrei sa-ti iau de ziua ta?" si
.asa am zis si eu cu florile,si de vreo cateva luni ,numai cu asta presta domnul.apoi m-am suparat,pai numai flori???aa,plus ca daria isi astepta si ea buchetul sau ghiveciul.fata desteapta.
siiigur se va intoarce mai dornic...si sa nu fim rele,mai ofera si ei cate ceva din cand in cand.
te pup.
monica,inseamna ca fiica-mea e in program.de fapt,am observat ca mai degraba e autodidacta.nu vrea sa invete cantecelele de la gradi,dar repeta "jingle bells" dupa un soricel prapadit de la tv:jingle bells,jingle bells,uga uga el,o da fain,o da fain,suga suga el.
sunt rupta
,nu pricep cum percepe ea melodia respectiva.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
Lory_k spune:
AM REVENIT! EMMA, asa este,m-am mai colorat un pic la par dar cand am fost in Romania in iulie.Ce-ai vazut tu(par blondiu) este culoarea mea naturala!Nu ma mai vopsisem de 4 ani si mi s-a pus pata sa mai schimb un pic culoarea.Acum sunt acajou(este culoarea mea preferata)dar nu se stie pana cand pt. ca m-am vopsit cu sampon colorant si am inteles ca nu tine prea mult.Ma bucur ca ti-au placut pozele!As fi facut eu mai multe dar n-am prea avut dispozitie.Apropo de vomitaturi...nu stiu cum se face dar de fiecare data cand il imbrac pe Alinut in ceva nou este imposibil sa pastreze lucrul ala curat!Il apuca vomitatul,face el in asa fel incat sa-l schimb imediat.Asa ma apuca niste nervi...Noroc ca al meu sot este de o calmitate super iesita din comun.El nu se enerveaza niciodata!Eu cand il vad asa ma enervez si mai tare.Asta e!I-am zis eu lui:,,Hai sa ne distram acum cat mai sunt cat de cat intreaga la minte ca nu se stie ce o sa mai fie''Cam asa stau lucrurile!TE PUP!ANA ,cat ai putut sa ma distrezi!!!Asa patesc si eu cateodata de-mi vine sa fac ravagii in jurul meu.Cand apuc si eu sa scriu mai cu foc,atunci se reseteaza totul!Sa speram ca am noroc de data asta.TE PUP SI NU TE MAI ENERVA CA FACI RIDURI!!!YRYS,cum te simti in prag de nunta?Nu am apucat inca sa deschid pagina cu toaleta ta dar sper sa reusesc cand s-o face liniste in casa.Abia astept s-o vad,imi inchipui ca este ceva deosebit!Apropo de asa zisii prieteni...si eu am avut o gramada de prieteni care cu ocazia anumitor evenimente mi-au dovedit ca nu merita sa-i mai numesc prieteni,asa ca usor,usor,am renuntat la ei.Decat asa...mai bine singura!Nu merita sa te stresezi pentru nimeni!Pe tema asta o sa-ti mai povestesc cate ceva cand o sa am timp mai mult.TE PUP SI BAFTA IN CONTINUARE!MONICA-ELISABET,eu cand eram la gradinita am fost selectionata pentru scoala de muzica si anume,vioara.Ai mei n-au avut timp pe vremea aia sa se ocupe de chestia asta,asa ca am renuntat si peste cativa ani am ajuns la balet.Mi-ar fi placut sa fac vioara!N-a fost sa fie!La gradinita lui Alin sunt 5 educatoare si toate stiu sa cante la pian.Frumos!TE PUP!BAFTA IN CONTINUARE CU ELEVII!!!Scorpiutelor,va pup pe toate,DANITIN, KLUMEA BLONDY, SYD, NASTASIE, ANINA, AVETI GRIJA DE VOI SI SA AUZIM NUMAI DE BINE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119
emma27 spune:
lory,si acum ma mai uit la poze de dimineata.tot acolo am deschisa pagina,si mai o poza,mai un client.asa de faine mi se par.ce faceati cu ibricele alea?????imi place cum iti sta roscata.acaju a fost prima mea culoare de vopsea,la sf clasei a 12-a.nu era mare diferenta,caci parul meu era castaniu cu reflexe puternice de roscat,dar vroiam o schimbare pt banchet.asa mandra eram ca sunt vopsita,dar mai nimeni nu a observat.
aaa,si inca o chestie ,esti slaba-slaba,care era faza cu slabitul???!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
klumea_blondy spune:
brr,ce vreme nesuferita!ce binje de fetele de pe alte meleaguri,unde soareleinca mai troneaza!pe ine m-a apucat curatenia generala,si astazi am un chef
asa ca azi nu fac nimic1oricum tre sa astept pe nenea ala cu chestia aia care foloseste drept pervaz la termopan,habar nu am cum ii spune,cu toate ca mi-a spus marian de vreo 20 ori cum se cheama!
va urez multa sanatate si o zi buna in continuare!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Lory_k spune:
EMMA,acolo unde ai vazut ibricele cu coada lunga,este un renumit templu in Kyoto,si ai vazut ca,curge apa din trei locuri.Fiecare loc inseamna ceva.Din primul daca bei,vei avea viata lunga,din al doilea,sanatate si din al treilea minte multa.Trebuie sa alegi unul singur.Daca merg in fiecare an beau doar dintr-unul singur asa ca fac prin rotatie.Acum am ales viata lunga,cine stie!YRYS,ti-am vazut toaleta.Super!Abia astept sa te vad imbracata!HELLENE,operatia este luna viitoare pe 15!Noua ni s-a spus ca are deja 2 ani si nu se mai retrage hidrocelul.Asa ca trebuie operatie!Voi cum v-ati descurcat dupa?Si de asta imi e frica!Nu stiu ce sa zic...mi-e groaza!VA PUP! Lory_klui
ALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119
Yrys78 spune:
Dragi scorpiutze, o sa dau ortu popii. Sa va rugati pentru mine sa am rabdrae si energie, ca numai in viteze o tin. Maine dimineata o aduc pe o tanti sa faca curat in casa si eu merg la revizie cu husbandul. Pic de oboseala si acum merg la scolica mea - cine m-o fi pusssssss???
Azi am fost in multe locuri, maine am si mai multe de facut, scolica in fiecare zi...mananc si io ce apuc si pe unde apuc. Mamele astea ma streseaza ceva de groaza...io tb sa am raspunsurile la toate problemele...cu cozonaci, cu necozonaci, am fost azi sa cumpar scaune ...vai mama mea...insa am rezolvat o treaba: ne-am rezervat camera la hotelul Caro in noaptea nuntii, ca altfel ar fi trebuit sa dormim in locuri diferite...numai p-asta n-o faceam...si asa concediu cu cei doi frati ma sperie si imi e teama ca o sa cedez nervos si o sa imi pun palma-n undeva si ma car unde am io chef si daca am chef...trebuie sa mai dau telefoane...:(
emma27 spune:
yrys,mai domol.lasa ca trec toate,o sa ai alta stare de spirit.
lory,faina chestie,eu as fi baut din minte multa.am maare nevoie.
gabriela,tradare!!ai vazut mina a plimbat copilul.urasc curatenia generala de toamna.era exact inainte sa plec la scoala...
Ema
Iepurasii trazniti
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Uite ca am bafta azi si pot intra mai devreme.Treburile le-am terminat,Alex face teme....Luana se uita pe geam si Marius incearca sa atipeasca putinel...Asa ca hop si eu.
Ema,ce sa fac?Tre' sa invat,ca n-am de ales.Am ramas in urma cu noutatile(ca doar nu eram fraiera sa invat in concediu legi si decrete si Oug-uri si alte mascareli d-astea)...Vestea buna e ca sefu' mi-a anuntat propunerea lui de salariu pentru revenirea mea(renegociere).Sper sa ramana cum a propus el si sa mi-l accepte presedintele IGCTI-ului asa,nu sa il mai scada.Poate sa mai adauge daca vrea,dar sa nu mai taie din el...Te pup si pupici la micuta Daria(of,si la noi e vrajeala din plin,ca Luana,cat e de mica vine si la mine si la ta-su cu guduratul si numa' ce-o auzi"mama ma,mey,mey-adica ma mangaie-bete(iubeste),muasa,muasa-adica eu sunt frumoasa" si la tata-su ii zice "mosu"(adica e frumos).
Iri,eu am tratat raceala cu paracetamol si strepsils...Mi-a facut bine si am scapat rapid de durerile din gat...Multa sanatate!Si sa ai parte de surprize frumoase pe 26!
Lori_k,ma tot abtin io cu rabufnitul,dar totul are o limita si cum si eu sunt tot om sau cel putin mie asa imi place sa cred(cu toate ca fii-mea si fiu-miu,chiar si Marius,au uneori impresia ca-s din plastilina si ca nu pot obosi sau imbolnavi niciodata)mai izbucnesc,ce fac?Da-le in colo de riduri,ca de facut tot le fac...Pupici si sa fiti sanatosi!M-am uitat la poze sa iti vad baiatul...mey ,mey....tare dragalas si dulcel.Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!Mataluta esti vopsita roscat?
Yrys,ce sa-ti zic?Chiar nu stiu!La cate ai pe cap si la cat trag toti de tine in toate partile....cred ca iti vine sa iti iei campii si sa fugi undeva unde sa auzi cum creste iarba...asa-i?Succes in continuare si..rabdare si tutun la greu!
Elena,cuscra,ce faci?Ce face George?Va pup si sa aveti parte de bine....Cu lapovita...ce sa facem?Vine si iarna incet-incet!
Va doresc tuturor tot binele din lume si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana