Scorpiutze...unde sunteti ? (22)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
neatza.azi a plouat!!!am o stare.....
adriana,convorbirile cu tine,ma remonteaza.dar uite vremea asta ma da peste cap..vreau in pat!!!!!la caldurica!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
buna fetele,
trintalnirea cu tati a fost fff emotionanta si a noastra(eu si tati) si cea dintre el si copilasi. alex s-a trezit la ora 4 si il cauta prin pat pe tati daca a venit, au inceput sa se uite la cadouri...si dupa vreo 2 ore cand de fapt alex mai avea putin sa se trezeasca...el atunci s-a culcat la loc...totusi a vrut sa mearga si la gradi ca sa le spuna copilasilor ca a venit taticul lui
am primit cu totii multe, multe cadouri si copilasii au fost super incantati.
ruxi l-a vazut abia azi de dimineatza pe tati si prima data cand s-a uitat la el...a dar apoi dupa ce i-a auzit vocea si a luat-o tati in brate s-au reimprietenit...de nu se mai desparteau...tati trebuia sa plece la servici si ea nu se mai dadea jos din brate.
acum l-am luat pe alex de la gradi si il asteptam pe tati sa papam cu totii de pranz.
va pup sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
... e lapovita la noi fetelor!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Lory_k spune:
SALUTARE SI BINE V-AM REGASIT SCORPIUTELOR!!!M-ati innebunit ce vorbarete sunteti!Am disparut trei zile si ati si trecut la un alt capitol.BRAVO!!!Abia m-am intors din calatorie,sunt super obosita,cu nervii la pamant,asa ca am intrat doar sa va salut si am sa intru si maine sa va povestesc cate ceva.Poate reusesc sa pun si cateva poze.VA PUP PE TOATE!!! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
Yrys78 spune:
Ziua buna, scorpiutze!
Mi-a iesit o suepr culoare...io nciodata nu ma hotarasc la o nunanta de-aia iau cel putin 2 si le amestec. A iesit foarte dragut si natural, cu reflexe cenusii - am combinat un blond inchis cu blond cenusiu si a iesit foarte bine. Io-s inca la birou, acum plec la coafor si ma intorc la 6 ca am sedinta cu big boss.
Adtiana, imi pare rau ca ti-a ieist prea inchis. :( ar fi fost o catastrofa sa nu iasa k lumea parul meu inainte de nunta. De asta am preferat sa il fac cu o saptamana inainte, ca daca o lasam pe ultima suta de metrii, eram terminata, ca nu mai puteam schjimba nimic si nici sa imi pun io culori in cap.
Lori_k, de ce esti cu nervii la pamant? Cum a fost calatoria de 3 zile? se pare ca nu a fost sub cele mai bune auspicii, daca esti cu nervii la pamant. Imi pare tare rau.
Mina, pupicei al vizi...mi-a facut mare placere sa vorbesc cu tine si sincer m-ai mobilizat, nu gluma. Acum-s cam cazuta pe ganduri si cu listele-n fata cu ce mai e de facut si ce nu. Suntem un pic ingrijorati ca nu dam de directoarea de la Caro, nu raspunde nici la mobil nici la fix...nu stiu ce sa cred. Deseara la 6 e sedinta cu big boss, nu se stie tema. Acum merg sa faca proba la coc...
Adriana, imi pare rau ca Razvan e atat de bolnavior...multa rabdare cu el si se face bine...Cum a reusit sa raceasca in asa hal? Te cred si eu ca e traumatizat cu gatul si nasul, sarcaul copil...Multa sanatate si numai bine la pilotist.
Emma, pe de o parte ai dreptate, pe de alta e greu sa nu pui la suflet, ca cel [putin pentru mine oamenii aia inseamna ceva de i-am invitat, n-am strans strainii de pe strada sa vina...am altele pe cap si imi vad de ele...ca n-am ec face altfel.
Monica, as vrea sa fac poze sa iti arat culoarea, insa nu am cand, ca cel mai bun aparat al nostru e pe film, nu e digital - celalalt s-a stricat ca a suferit reale socuri, din pacate. Cred ca intalnirea a fost emotionanta...super, eu am reale probleme cu plecatul lui gheo si el si mai si. Nu a vrut sa ma lase sa lucrez la o companie tocmai ca insemna nopti nedorimte acasa...eu am trait mult timp singura si ma obisnuiesc relativ repede cu asta, dar cheltuim o tona de bani pe telefon.
Elena, te rog tine pana duminica lapovita acolo, n-o trimite aici. Am nevoie de vreme frumoasa.
piticasigogosica spune:
Buna Scorpiute
Uite am revenit,un pic cam racita si ma cam dor oasele pe spate,muschii...
Si iris e un pic infundata fiindac in casa e rece si ea nu dorme invelita!
Cu sotul suntem bine acum,pe val .Cu munca alerg dupa contracte,astept nicte raspunsuri.
Monica eu stau pe Decebal.Iti dai esma de atat timp nu ma reusit sa ne vedem si...ma duc pana la Suceava.
Ema,n-a fost chiar in seara aia "giugiulela",dar a fost si a fost bine.Al tau ce mai face?
Danitin,succes..cum mai e?
Syd,ce bine ca mai apari si tu.sa inteleg ca ai intart in rutina muncii?cu atat mai placuta e sederea.Eu te vad linistita si impacata ceea ce e bine.
Yrys chiar nu merita ostenela unii oameni,cu atat mai putini cei care se bat cu pumnii in piept.Voi sa fiti fericiti ...ca numai maine nu e poimaine.
Elena,asa frig?!!!Bine ca am plecat la timp.Popica e mai bine?
Nina cum mai e?!Ce face printesa?
Numai bine la toate scorpiutele si la copilasii de scorpiute!...ca acum intram in zodie
poze
Iri si Iris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
Anda doarme,sper sa ma lase sa scriu un pic.miine mergem la medic sa vedem cum sta in urma tratamentului,pe care nu prea l-a luat,nici cu fortza nu-i deschid gura.poate sa se sufoce ca tot inchide gura sa nu ia vreo picatura in plus!
Monica,bucura-te ca e dulce revederea!saraca Ruxi e dezorientata,o fi uitat bietul copil.bine ca si-a amintit repede.si Andei ii ia 5 minute sa se acomodeze.dupa aia nu mai scapa nimeni de ea.dupa mine plinge mai tare dar si pe "Maia"(bunica)o striga intr-una prin casa si-mi arata usa.e perfect daca e toata lumea in jur s-o alinte ,s-o arunce in sus,s-o gadile.se plictiseste cu mine,dar e bine sa fiu prezenta la apel.abia astept as ma inteleg cu ea ca acum parca e turc!
Yrys,lasa ,voi sa fitzi fericitzi,nu te mai consuma cu nuntashii.are dreptate Mina,sa va distrati ca e seara voastra!
Elena,eu am stat in rochie sambata era un pic de soare si a doua zi cand am vazut zapada pe muntzi,ma frecam la ochi ,am crezut ca de la oboseala mi se trage,am vedenii!si ce am facut ce n-am facut am adus si la noi lapovitza aia de pe drum,ca tare urata e!anul trecut era frumoooos de tot in aceasta perioada!
Iri,fetele astea parca ar fi surori,nici a mea nu sta invelita si dupa ce a racit m-am gandit si io sa nu mai opresc centrala,chiar daca o sa ma usuce nota de plata,mai bine am bb sanatos!ma bucur ca esti bine!
Ema,multumesc de aprecieri.am avut si noi o oferta de sarbatori la munte,dar nu mai risc ,vedem noi atunci ce facem si cum e vremea.sper sa fie sotul acasa,ca i-a anuntzat ca nu mai face nici un serviciu de rev sau Craciun.noi nu prea ne intalneam de sarbatori,anul trecut nici atat,ca taxi-ul n-a vrut sa ma duca in Afganistan.
Adriana,si Anda urla daca ma apropii eu de nasul ei,dar pe tati il lasa.are un spray de nas cu apa de mare si apoi o chinuie cu pompitza in joaca.si reuseste sa respire cateva ore bune.cu medicamentele sta prost ca nu mai vrea nici ceai.de mincat ea nu manca nici asa.si apropo Ema ,o razbeste foamea seara la 9-10,ia 2 -3 guri si gata.ieri a papat dar ce folos ca acum ii indrept burtica cu orez si smecta,am noroc ca-i place orezul.cred ca si lipsa mea a determinat-o sa faca greva foamei,ca nu am lasat-o asa de mult singura si nici somn nu mai voia se speriase si mama.eu o pacalesc si merg prin casa dupa ea pina papa ceva,nici cu tati nu maninca,dar daca il vede pe el ,vrea din farfuria lui si ea.asa ca tati mai maninca vrea nu vrea uneori,dar nu se supara,dimpotriva!si lui ii e pofta de mancarea Andei!
Syd ,ne bucuram ca ne mai dai vesti din cand in cand .sa auzim numai de bine!
Lory,imi pare rau!suntem aici daca vrei sa te descarci!
Ana ,pe unde mai e?
va pupam dulce ,o zi buna!sa aveti grija de voi si bb,sanatate la toata lumea!
danitin spune:
O combinatie magnifica intre competenta sotului, puterile oculte ale scorpiutzelor si gandurile bune ale prietenilor a facut ca Danutul meu sa reuseasca la concurs!!! Multumiri tuturor celor care s-au gandit la mine. Problema e ca seful lui nu vrea sa-l lase sa plece. Acum ii promite marea cu sarea dar ... e prea tarziu.
Ca o multumire suplimentara am cautat cum sta treaba cu ascendentul scorpionilor in alte zodii si iata ce am alfat>
Scorpion cu ascendent Berbec: Combinatia dintre cele doua semne martiene inzeceste tendintele agresive, instinctive si pasionale, care se manifesta mai ales prin rebeliune, autoritarism sau autodistrugere. Caracterul este integru, ferm in hotaririle sale, critic in judecati, abrupt in atractii si repulsii, violent in manifestari. Vointa sa e implacabila, pasiunile puternice, ostilitatea redutabila
Scorpion cu ascendent in Taur Aici se infrunta doua forte instinctive; de unde conflictul acut intre o imperioasa dorinta de viata, o sete de posesiune, de voluptate, de inradacinare terestra - si instincte de distrugere ori de autodistrugere care pun in cauza posedarea lumii si inradacinarea in materie. Cind cele doua forte reusesc sa coopereze, ele produc o fire instinctiva, pasionata, o vointa ireductibila
Scorpion ascendent Gemeni Aceasta asociere denota o fire nelinistita, predispusa spre stari nevrotice. Neastimparul profund poate sluji o mare curiozitate de spirit si poate favoriza pasiunea cunoasterii: cautarea mecanismelor intime ale lucrurilor, critica fundamentelor cercetarii... Ea se poate exprima si printr-o agresivitate eliberatoare
Scorpion ascendent in Rac Simtul valorilor nocturne predomina si se traduce prin atractia spre mister sau profunzimile vietii interioare. Fire enigmatica, muncita de pasiuni profunde, complexe, dureroase. Caracterul este tenace, cu sentimente ancorate in ungherele cele mai ascunse ale sufletuiui. Intuitie, magnetism atractiv, creatie
Scorpion ascendent Leu Acest temperament irezistibil este animat de un dinamism instinctiv violent, o forta fascinanta, un caracter de otel calit. Impulsul vital nu se teme de extravagante, la nevoie, rastoarna toate principiile stabilite si repune totul in cauza, in vederea triumfului unei pasiuni exclusive in care suveranitatea vulturului si cea a leului fac cauza comuna
Scorpion ascendent Fecioara Subiectul traieste ambii timpi ai "complexului intestinal"; intre impuls si inhibitie, care sint ca un joc de bascula, doua personaje opuse alterneaza sacadat (dar pot si sa coexiste pe doua planuri diferite): unul e instinctiv, cheltuitor, nedisciplinat, dezordonat, anarhist..., celalalt, rational, econom, formalist, temporizator, civic...
Scorpion ascendent Balanta Sensibilitatea este chinuitoare la aceasta fire emotiva si agitata, indragostita de armonie si totusi framintata de pasiuni surde care ii submineaza eforturile. Seninatatea, atunci cind exista, e doar de suprafata, deoarece furtuni invizibile se tes in viata interioara sau izbucnesc la lumina zilei si perturba existenta
Scorpion ascendent Sagetator Sentimentul de independenta predomina si este expresia, in acelasi timp, a unei indiscipline funciare si a unei profunde aspiratii spre libertate, spre aer liber, a trupului si sufletului; la nevoie poate lupta pentru acest sentiment pina la capat. Pasiunile sint adesea dramatice, dar desi subiectul isi cunoaste timpul in infern, tinde spre lumea senina a pacii si a vietii spirituale
Scorpion ascendent Capricorn Forta pasionala a subiectului beneficiaza de un mijloc de expresie saturnian activ, adesea in exaltarea vointei. In fata tragicului, interior sau exterior,. subiectul alege calea luciditatii si a eroismului si se realizeaza intr-o tentativa curajoasa de lupta, impotriva propriilor sai monstri (introversiune) sau a unei realitati exterioare dramatice (extraversiune)
Scorpion ascendent Varsator Forta pasionala a subiectului beneficiaza de un mijloc de expresie saturnian activ, adesea in exaltarea vointei. In fata tragicului, interior sau exterior,. subiectul alege calea luciditatii si a eroismului si se realizeaza intr-o tentativa curajoasa de lupta, impotriva propriilor sai monstri (introversiune) sau a unei realitati exterioare dramatice (extraversiune)
Scorpion ascendent Pesti Aceasta fire este nelinistita, complexata, framintata de involburari interioare ample si profunde, un adevarat bulion de cultura pentru pasiunile fara masura, pentru aspiratiile nedefinite si atractiile morbide... Dar subiectul se poate elibera de fantomele sale croindu-si drum spre colectiv si contopindu-se in comunitate
Ce parerea aveti? Se potriveste?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
carmensilva spune:
Danitin,la mine si la Anda e la fel:adica ,ascendent in Capricorn ea si in varsator eu.nu inteleg nimic,care e reala?
carmensilva spune:
chestia aia cu saturn e de la capricorn,asa ca s-ar putea sa fie a Andei.si io?m-ai facut curioasa,si am ramas fara horoscop!
Felicitari sotului!