Scorpiutze...unde sunteti ? (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi scorpiute !
Mai multe despre noi, aflati mergand pe subiectul despre diabet zaharat, de la semnatura mea.
Suntem bine, multumesc de intrebare !
Cum scrie si ana_miti, testele sunt scumpe si indispensabile pt. un bun control glicemic. Noi nic macar nu am primit glucometru si teste, le-am cumparat, caci nu aveau sa ne dea.
Elena, am sa ma intersez de treaba cu asistent social, pt. ca mama se ocupa de Cristina, cat sunt eu la serviciu. Doar ca este pensionara si nu stiu daca nu cumva in acest caz, nu poate primi acel salariu de asistent social(85% din salariu minim pe economie,parca).
Nu-mi vine sa cred ca a trecut mai bine de 1 an de cand avem acest club, al scorpiutelor ! Intram in zodia noastra, in curand, vor curge petrecerile ! Voi avea si eu ocazia sa incerc un tort pt. diabetici, cum cere Cristina.
YRYS, casa de piatra si o viata fericita impreuna ! Sa imbatraniti frumos impreuna ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura ! [fo]

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

nina,nu merge sa facem un bazar si pt cristina?????????

Ema
Iepurasii trazniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Deci maine avem chef de chef!!!
Io una-s asa intr-un iures cu bebu, cu casa care tot cu curu in sus e, dupa ce ca stau cu beliturile la geam, duminica seara mi s-au rupt si franghiile din balcon dupa ce spalasem 4 masini. Va dati seama pe unde le-am insirat prin casa.
Macar vizigotu e intr-o verva de zile mari, papa bine si cu pofta, nu mai are bube, si analizele au iesit bien, maine mergem la dr poate ne da voie sa facem vaccinul de un an.

Monica, nasol cu puiu, asa sunt si eu, cica la testele alergice nu-s alergica la nimic, dar ma umplu de bube cand mi=e lumea mai draga.... Eu am zis ca sa ma linistesc un pic si incep tratamentul homeopat pt bebu, daca te tenteaza iti dau coordonatele medicului. Multa sanatate si vorbim pe tema asta.

Yrys, sefa la ras ai? Lasa mey ca tre sa fie cineva sa va scoata din borcanu cu blegeala ca ramaneati acolo. Iete ca sa te razi poveste: azi dimineata cand sa plece sotu la serviciu ii zic (normal) sa-mi lase bani. El saracu care ieri imi lasase o palarie de bani pe care am gatat-o pe material de perdele si draperii intreaba de ce. Ma vait in consecinta ca nu mai am bani si tre sa duc alea la lucrat. La care el intreaba: si eu ce sa-ti fac?? SI io raspund desteapta: fa-mi ce vrei dar dupa aia lasa-mi bani! S-a blocat bietu om, cica acuma spui cand sunt imbracat si incaltat sa merg la birou????
Casa de piatra din partea mea si sa va impiedicati toata viata voastra numai de lucruri bune, sa va iubiti si sa va intelegeti ca asta e cel mai important.

Klumea, imi pare rau pt puyu bolnavior!

Emma, poate nu devine un obicei la Daria. Incet incet uita ei de toate crizele astea de rasfat. Am inteles eu bine, ti-ai adjudecat sticlele decorative la bazarul lui Alex?

Lory, totul va fi ok cu operatia, tine-te tare. Operatia nu e grea si ai sa vezi ca refacerea va fi usoara, eu sunt convinsa ca cu cat e copilul mai mic cu atat suporta mai usor o interventie de genul asta. Suntem alaturi de tine.

Va pup pe toate celelalte la care nu m-am adresat direct si fug. Tre sa calc rufe la cupil.
Paaaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

DAAAAAAAAAAAA,mina!!!iuhuu.sa ramana in familie.vedem noi cum o rezolvam,nu e o graba.de mult vroiam asa ceva,dar parca nu ma lasa inima.multumesc.

Ema
Iepurasii trazniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Pai logic ca sunteti sefe cu rasul...ce-i al vostru e al vostru...
Va pup...sunt chiauna de oboseala si trebuia sa ma mai duc si intr-o vizita. Mi-a plecat viitoru sotior sa doarma la mamica lui si io dorm cu mamica mea...e tare nasol...mai aveam un picutz si boceam...sunt dusa, stiu...il vad maine dimineata la prima ora, frumusel foc.
Va up si va urez o seara buna si maine bem. Am luat tot ce trebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara scorpiute,

Dragelor vad ca sunteti tare harnicute la scris...

Elena,sa sti ca ai tu dreptate cu ginerica invatat...sunt pro exersare ,asa ca nu-i nici un bai...Pupam flacaul frumos si pe mamicuta lui!
Mira,sa aveti vacanta frumoasa!Cum te mai simti?
Carmen,pai ce are soacra-ta cu tine?Ignor-o,draga mea si de vrea poze cu tine spune-i ca n-ai.De descurcat ma descurc binisor.Sa sti ca si eu am renuntat sa ma gandesc la servici cat am stat acasa.Pur si simplu nu am avut chef,iar in vizita pe la lucru am fost de vreo 3-4 ori in 2 ani,caci nu aveam nici chef si nici dispozitie sa merg acolo(plus ca este cam departe de casa).Asa ca ,norocul meu,m-am adaptata destul de repede si usor la servici,din nou,iar cu restul treburilor casei ma descurc cum pot,ca doar nu o sa imi vina sanepidul in inspectie si nici nu-mi ridica nimeni statuie in centru orasului daca dau zilnic cu aspiratorul si ma aburesc ore in sir langa aragaz...Asa ca sa nu crezi ca dau in branci de treaba:fac cat pot,cum pot si cui nu-i convine sa-si faca(apropos de domnu' sot)...Nu te speria,draga mea,ca ai sa vezi ca iti intri in ritm de o sa te minunezi si tu.Pana una alta te pup si iti doresc numai bine!
Monica,inseamna ca esti si tu in clubul " disperatelor" carora nu le ajunge timpul.....hihihihihihi...welcome,scorpiuta!
Adriana,spor la munca.E nemaipomenit ca iti poti face programul de munca asa cum vrei...Bine ca il lasi pe pilotist cu tatal lui,ce bine!Ii urez insanatosire grabnica micutului si pupici pe obrajorii mititei sa treaca rosul din gat!(apropos de asta:ce te faceai sa il ai la cresa,fara sa ai cu cine sa il lasi acasa si baiatul sa fie bolnavior,cu rosu in gatut?!Doamne,nici nu vreau sa ma gandesc!Tare rau e,stiu ce inseamna!)
Ana Miti,sufleteste sunt alaturi de tine!
Lori-k,pai am vazut pe Discovery despre anumite clinici din LA unde se faceau tratamente cu Botox,chiar medicul care facea acest tratament isi facea injectii singur....Ce sa zic?Bafta!Eu una sunt cam Toma Necredinciosul,un pic mai retro...Mi-ar fi teama sa incerc ceva novator pana nu as vedea pe viu ce si cum sta treaba...Insa din ce am vazut la documentarul de care am scris...se dau cucoanele in vant dupa asa ceva,chit ca e cam scump,asa cum spui si tu.Succes!
Ema,ai dreptate....Mosu nu era vorba ca Marius e mosh,adica batran,ci mosu,de la frumosu'....Ce sa spun?Ne da pe spate!Dar vorba ta:azi maine o sa spuna mosu altcuiva si la tata-su o sa-i zica moshu'.Parca o si vad(fabulez,desigur):"moshule,ia da ceva bani la fata,ca am o intalneala in oras diseara"....Eeeeeh!Sper sa ii treaca zapacelile Luanei si cu timpul,crescand ,sa se mai linisteasca.Cica asa se spune:ca acei copilasi tembeluti la varste fragede se cumintesc la varste mai mari(aici zic vezi Alex).Te pup!Pupici micutei tale!
Iri,multa sanatate iti doresc!Mey scorpiuta,ti-am mai scriat io si la matale,insa ma ignori.....Sa sti ca plang....Hai ca glumesc!Sper ca nu esti suparata pe mine!Ce mai zice sotul?Ce zici tu?Va fi sau nu vreo surpriza la aniversare?
Syd ,spor la treaba si petrecere frumoasa de ziua barbatului!
Yrys,draga noastra,bafta maine!Hehehehehehehe....bey,de ne adunam toate...cred ca iesea un chef de murea calu'....Iti dai seama?Pai io daca beau un gat de bere o iau pe ulei si pleaca gura inainte fara creier si....mama doamne ce porumbei ies din ea...Asa ca te sarbatorim virtual si cand vei bea sampanie sa te gandesti si la noi....La multi ani si casa de piatra!
Lori-k,mama,da tu tonul cu amuzamentul,ca vin io cu completarea...ce zici?Ca la cat de greu imi simt creierul azi,vajaindu-mi numai de puterea maxim radiata,antene,purtatoare,inaltimea efectiva maxima,frecventa asignata si alte pasari calatoare....ioi...pai tre' sa imi faceti resuscitarea creierului intai si pe urma sa aflu cum ma cheama si pe ce planeta ma aflu...Bine ca nu am avut de facut mancare si in seara asta,ca dadeam in faliment mintal...
Nina,ma bucur ca sunteti bine si ca Cristina e optimista!Imi amintesc de bucuria matusii mele,diabetica si ea,dar nu dependenta de insulina,cand a descoperit ciocolata si parjiturelele pentru diabetici,sucurile pentru diabetici...Am gustat si eu si mi-a placut,sicer!Eu sunt o super pofticioasa si amatoare de dulciuri,iar ciocolata e pe primul loc....Tot binele din lume Cristinei!
Mina,ce fain ca baietelul tau e bine!Ce satisfactie ai cand vezi cat de bine mananca puiul si ca si-a revenit,asa-i?Multa sanatate si sa aveti parte numai de bine!

Mey,scorpiute,io va pupez pe toate-toate acum si va doresc sa fiti iubite....Sper sa pot intra in weekend sa va scriu,caci maine habar n-am cum imi va decurge programul de dupa servici....Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, am intrat si eu doar un picut sa va citesc si sa va salut.
yrys, casa de piatra, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti alturi de alesul inimii tale si petrecere frumoasa
noapte buna fetelor

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, eu in urma, dar nu ma abtineam sa scriu...
Pentru Yrys sa fie cu noroc ziua de maine, ultima noapte de femeie celibatara... Imi pare rau ca nu vom avea nunta in direct, imi dau lacrimile, asa cum mi-au dat cand m-am maritat eu: de 3 ori m-a pus sa spun "da" ca nu aveam voce de emotie. Asa o gatuiala ce aveam, mama mama, cred ca simtea gatul meu ce ma asteapta! Auzi draga mea, pai daca dpdv clinic fac o incadrare, cred ca si eu tot pe acolo ma incadrez, ca de aia se cheama gashka scorpiutelor, nu? The best, ce mai! Tzuca-l si pe George al tau si sa fie mandru ca va avea asa o nevestica!
Io nu pot sa scriu mult ca George e iar bolnav, de aseara, mi-a facut otita, aventura azi la spital sa il vada un don doctor... iar antibiotic, iar povesti de luat "ciopelul", iar si iar... bine ca nu e ceva mai grav. Sunt chioara de somn ca nu a prea dormit asta noapte, sperrrr acum sa nu il mai doara! Mi-e asa de mila de el!
Hai va pup, pe toate la rand!
Nina, cand apuc si eu, o sa iti scriu cum sta treaba cu asistentul personal, dar la serviciu am full si tare greu pot termina un mesaj, ca suntem 3 pe un pc! O sa iti trimit parerea mea si solutia pe care o dau la parintii copiilor mei!
Numai bine si sanatate la toti si toate!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

am scris o groaza si am apasat din greseala esc.s-a sters tot!
si nici nu mai stiu ce am scris
important e ca va spuneam de cearta cu sotul!nu mai suport!plang si credeti-ma nici nu imi mai aduc aminte cand s-a intamplat asta ultima oara!dar cum sa ma descarc altfel daca nu am cu cine discuta!
nu mai pot sa scriu acum,dar voi reveni1

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Ca bine ziceti fetelor...am si uitat ca tre sa beau in numele ultimei seri de celibatara...mi-am luat afinata langa mine ca sa va scriu mai cu spor...Ma bucur asa de mult sa va simt pe toate langa mine...uite, mi-au dat si lacrimile...toata lumea din gasca a avut ceva sa imi spuna si tot ce mi-ati spus am bagat bine la cutiuta si am facut intocmai...ca de la surorile mai mari care stiu ele ce stiu. Elena...io o sa am voce nu gluma, a facut nashul repetitii cu mine la telefon sa vada el cum zic io da.
George din motive de spatiu dpoarme la ai lui...eu ma simt in elementul meu cu ai mei...fiecare a tras un gat din afinata mea, care e tare, nu gluma.
Sora-mea face 13-14 pe langa mine ca vrea sa intre pe net...alta drogata cu netul...e de familie.
Maine dupa ce ma marit mai dau o tura prin magazine sa iau ultimele trebute: am facut in seara asta 60 de pachetele de migdale-n cioco imbracate in tul cu fundite roz si alb si nu mi-au ajuns bomboanele. Maine cred ca sigur se vor manca bomboanele la primarie ca stiu ca vine lume care-si baga bmboane-n vena...o sa suplimentez numarul. Mai am de luat niste mezeuri...a facut mamica mea niste bunatatiiiii....pacat ca nu pot manca...din motive de emotii. Maine de abia astept sa ma marit...credeti ca-s bolnava??? nesanatoasa? cu reale probleme la caput? voi sunteti in masura sa dati verdictul...
Anna, eu ti-am mai spus ca esti mama eroina...Uite eu, pana acum nu ma puteam detasa de gandul la slujba, cred ca de teama sa nu pierd sau sa nu fiu apreciata, naiba stie, insa in viata nu numai asta e important...sunt o groaza de altele mult mai importante...asa ca si eu am ajuns sa imi doresc sa ma detasez in totalitate de slujba, sa nu imi mai sune telefonul...asa ca atunci cand plec in Franta nu o sa il iau cu mine...saptamana asta a sunat ca la balamuc...singura deosebire era ca raspundeam la mailuri de acasa...
Emma, nu ai voie sa nu ai dispozitia buna...maine bem...si azi, daca vrei.
Mina, scumpa mea draga, nu pot intra pe messenger din motive de Lorena, sora-mea, care e conectata si vb cu colegii de clasa, insa iti multumesc din suflet ca ai mereu o vorba buna si imi aduci de fiecare data zambetul pe buze...Am ras cu mama de faza ta cu banii de la sot si cu fa-mi orice vrei dar lasa-mi bani...:))
Anina, iti multumesc din suflet si ma bucur din suflet ca sunteti bine si luptatoare si invingatoare. Multa sanatate tie si Cristinutei si sotului tau. Sa fiti tari pentru ea.
Klumea_blondy, capul sus, nu mai plange in primul rand, ca nu se rezolva nimic asa...ai incredere in tine, curaj si drepattea de partea ta. In casnicii nu sunt intotdeauna momente bune, se mai intampla si astfel de lucruri, insa important e sa fii intelegatoare si inteleapta...si sa incerci sa nu fi o scorpioanca in sensul rau al cuvantului: sa nu te razbuni pe celalalt, pentru ca sa stii tu ca nimic nu ramane pneplatit...pe toate le vede Dumnezeu si le rezolva asa cum e drept. Fi inteleapta!
Monica_elizabet, multumesc pentru urari...chiar daca nu am spus, intotdeauna te-am admirat ca tu lucrezi cu una dintre pasiunile mele: muzica. Iti urez multa sanatate tie si micutilor tai.
Va imbratisez pe toate. Maine dimineata nu stiu daca o sa am vreme sa intru pe forum, ca am la 12.30 cununia civila si la 10.00 am programarea la coafor si apoi sa trec sa imi iau buchetul. Ma gandesc la voi si maine o sa ciocnesc o cupa de sampanie in cinstea voastra si dupa aceea o sa vin sa va povestesc.
Va imbratisez din tot sufletul

Mergi la inceput