Scorpiutze...unde sunteti ? (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

yris,sa nu te descurajezi,mersi mult de incurajari,mie oricum imi terce repede suparareasi doar m-am obisnuit in 6 ani de casnicie!iti urez din nou toata fericirea din lume si multa sanatate ca doar asa le faci pe toate celelalte!sa ai cea mai frumoasa nunta!ca in povesti!caci toate miresele isi doresc asta,nu?
si inca ceva:lasa stresul deoparte!please!
si raares te pupa si iti doreste fericire!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

vi se potriveste ?

Scorpion - Previziuni 2005
Continuand cursul lucrurilor asa cum au inceput ele in anul anterior, Scorpionii au de castigat din toate punctele de vedere. Sunteti capabili sa oferiti insa mai mult in toate domeniile si ar fi mare pacat daca nu ati face-o.

La serviciu nu v-ar strica ceva mai multa implicare. Este posibil sa nu fiti insa prea solicitati anul acesta si sa va multumiti cu locul caldut si bine platit pe care il aveti fara a mai lupta sa va afirmati, sa obtineti mai mult, sa avansati. Oricum, sanse de avansare, zic astrele, nici nu prea aveti in 2005.

Veti calatori in schimb foarte mult, veti vedea locuri noi, asa cum vi s-a intamplat si in 2004. Cei care nu au calatorit, ar fi bine sa se astepte la o delegarie sau la crsuri de pregatire peste hotare. Dar, apropo de calatorii, nu ar fi deloc rau daca ati mai renunta la “zburatul din floare in floare”, caci raniti astfel prea multe sentimente, si este posibil ca aceasta distractie sa va cam coste la un moment dat. Scorpionii implicati in relatii stabile se vor simti tentati de aventuri extraconjugale. Ganditi de zece ori si actionati o data!

Banii ar trebui sa fie mai multi ca niciodata. Va veti permite chiar sa faceti cadouri extravagante care ii vor uimi pe cei din jurul dv., care va cunosc ca fiind de altfel o perosana foarte calculata si stransa la punga. Oricum, pentru a nu regreta acesta perioada infloritoare din punct de vedere financiar din viata dv., ar fi bine daca ati investi banii in afaceri din domenii emergente. Doar riscul este o latura accentuata a personalitatii dv. Nu demarati insa afaceri de anvergura anul acesta, mai ales nu tranzactii cu metale pretioase, caci ati putea avea foarte mult de pierdut!

Sanatatea ar trebui ingrijita ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dv. Nu va indopati cu medicamente, evitati tratamentele “dupa ureche”, dar evitati totusi si sa mergeti la medic pentru cea mai mica migrena!

mie ,da

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute
cred ca am racit...
elena, sanatate si pupici lui georgica.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi scorpiute
Sunt un pic mai bine in sensul ca s-a mai copr raceala,reusesc sa mai respir cu cate o nara,dar mucii...

Azi e o zi importanta in comunitatea noastra:TE PUPAM YRYS!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN...SI SA VA IUBITI MULT...ca restul se rezolva!
...La multi ani fericiti!
Ana de ce as fi suparat pe tine,vorbesti serios?!N-am avut nici o intentie,dar din cauza racelii cred ca m-i s-a diminuat si simtul de observatie .Cu sotul e mai bine,e ceva mai atent, mai dragstos.Probabil ca ma vede asa de mucioasa...Nu stiu daca vom sarbatori sau nu,eu sper...macar la un gest frumos din partea lui.Da ce zic eu...ca imi facusem planuri de cadou asa simbolic...dar abia ma tarasc pana acasa...Pe 19 am fcaut 3 ani de la cununie si am sarbatorit printr-o frectie cu carmol Te pup
Sanatate multa la toate scorpiutele si la copii,ca doar vine vremea noastra si nu o sa ne imbolnavim chiar acum!!!!
Va pup

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
yrys, CASA DE PIATRA, SA FITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI.inchin un pahar pt voi.distractie frumoasa azi si maine.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!Nu mai pot de nervi ca va scrisesem o gramada si mi s-a resetat totul!!!Acum nu prea mai am timp ca trebuie sa ma pregatesc de munca,VA PUP PE TOATE!YRYS, INCA O DATA ITI UREZ CASA DE PIATRA!!!Cand ma intorc de la servici poate reusesc sa mai intru sa ciocnesc un pahar in cinstea ta!TE PUP!PETRECERE FRUMOASA!!! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

yrys,
CASA DE PIATRA SI O LUNA DE MIERE LUUUUUNGA!!!!SA NU PRIND CA PLANGI ASTAZI,CHIAR SI DE BUCURIE,CACI TE TRAGEM DE URECHI.o a cinstesc pentru voi,la propriu,un pahar de vin.promit solemn.azi avem voie doar celelalte scorpiutze sa plangem de bucurie.nu stiu dc ma crezi,dar mi s-a iridcat parul pe maini de emotie.parca m-as casatori eu.FERICIRE CAT PUTETI DUCE!!!!
mina,imi doresc sa nu devina un obicei.azi directoarea la gradi mi-a spus ca e un copil nascut altfel.ca are un caracter aparte,care nu tine de educatie sau genetica.m-a rupt.o fi incercat ea sa nu ma jigneasca,dar a facut-o cu varf si indesat.pana la urma e mandretea mea,cu toanele ei.
offf,ana,sa dea domnul sa fii profet.eu am fost cuminte si mica,si...mare.frate-miu,insa catastrofa.gata,am gasit pe cine sa dau vina...
elena,mai parca aplouat pe voi cu boli.tare dureroasa otita.eram studenta si urlam,daramite popica.multa sanatate si sa dea domnul sa scapati mai repede de rele.
iri,la multi ani pentru casnicie!!!vezi cine are grija de tine???zilele trecute ai fi dat orice pt o frectie cu carmol.si cu frectiile astea....cunaostem urmarea....
gabriela,important e faptul ca ai pe cineva langa tine,si suntem destul de multe,injura-l de mama focului (in gand sau nu...),tine-l pe jar cateva zile si incet-incet se dreseaza el.nu te mai consuma atat.esti veterana,asta inseamna ca stii ce vrei de la viata.barbati perfecti nu gasim niciunde.te pup si capul sus.
cu horoscopul,eu iau doar ce-mi convine,chestia cu banii...
hai,mai ,lory,ma lasi singura????chiar ce bei????

Ema
Iepurasii trazniti

Mergi la inceput

fetelor,am pus poze noi.sa-mi vedeti noua tunsoare,care deja are o luna.....

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

Mergi la inceput

azi PETRECEM!!!!

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragele mele scorpiutze, intru cu o veste rea: imi iau, cel putin temporar, la revedere de la voi. Mi s+a intamplat ceva urat, din fericire nu legat de spiridusul meu, care m-a facut sa+mi cam pierd increderea in cei din jur - nu are legatura cu forumul, dar pur si simplu nu ma mai simt in stare sa discut. Va doresc numai bine. Yris - nunta frumoasa.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput