Scorpiutze...unde sunteti ? (22)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Salutare scorpiute
Eu ma simt si mai nasol.Mucii s-au ingrosat,ma doare si un pic capul,sunt ametita asa...
Aseara am asteptat si eu sa-mi faca sotul o frectie si...dormea dus pe la 9...Poate am azi noroc.
Am sa iau paracetamol,lamie,miere,ceaiuri,dar cel mai bien imi face frectia cu spirt....dar cine sa-mi faca
Macar iris e ceva mai bine.
Ana miti...macar cu sufletul si suntem alaturi te tine,citindu-te m-au trecut fiorii.DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA!
Nina micutza ta ce fcae?
Elena si tu pe 26?????????Mai parca e un facut cu noi 2....zi si tu,daia trebuia sa ne cunoastem.
Yrys mai ai putin si intri in randul damelor maritate.Si chiar asa:petrecerea burlacelor???
Va pup
poze
Iri si Iris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
syd spune:
Fetelor va spun in cunostinta de cauza,nu mai credeti prea tare in zodiace zilnice,lunare,etc...se mai nimereste sa se potriveasca dar e abureala! ascendenti,medium si vrajitoare.. sunt foarte putini care iau astrologia in serios sau care au un don si nu ei ajung pe net. Eu fac zilnic teme de genul asta si le fabrica un program .Si multe alte pacaleli ce aud toata ziua la serviciu.
E clar ca in mare sunt semne particulare ale zodiilor ce ne face sa scriem aici la scorpiute , club , avem ceva in comun,dar eu una nici nu mai citesc horoscopul atat de dezgustata sunt.
In fine ,ce mai faceti? Eu bine ,azi libera,copiii m-au inebunit de cap, am mai cheltuit niste bani ,nu stiu pe ce.Vine ziua barbatului,macar un tort sa-i iau.
Pregatesc de mancare.A+
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! SLABA ACTIVITATE PE-AICI!!! Ce mai faceti?Ma insel sau astazi are MIRESICA NOASTRA cununia civila
VA PUP SI REVIN MAI TARZIU! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiute,
ana-maria, imi pare tare rau pentru alex si pentru voi ca suferiti alaturi de elnu-mi gasesc cuvintele sa pot spune mai mult
poate reusesti sa mai vorbesti cu nina si ea tot scorpiutza si fetitza ei are diabet zaharat
va pupacesc si va doresc multa sanatate puiutilor vostri
alex al meu dupa ce ca tuseste nasol de tot nu stiu de la ce Dumnezeu s-a umplut iar de "blande" o data ii apar de la ou, alta data de la dulciuri, de la piersici...zau nu mai stiu ce sa-i dau sa manance...fiindca mananca oushor si nu-i apar....apoi dintr-o data ii apar...teste spun ca nu este alergic la nimik
uite astea sunt probleme serioase...nu alea cu masina...ala e fier si se repara(asta e vorba sotului meu)...mi-a promis ca o sa se ocupe el sa-mi duca masinutza le reparat.
offf...iar e tarziu, trebuie sa plec la gradi, va pup si va doresc o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
neata!
lory, maine are yrys cununia civila.e cred ca deja in niste emotii.
yrys,pe unde esti?nu mai intri deloc.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
NASTASIE, am inteles!Inseamna ca maine bem!!!URRRAAAAA!!!! SA TRAIASCA MIRESICA NOASTRA!!! Lory_klui
Yrys78 spune:
'Neataza scorpiutze. maine am cununia civila, Adriana stieee!!
Imi pare rau, insa si azi si ieri am scris, insa nu a vrut mozzilla sau firefox sa trimita pe forum ce am scris eu.
ZIceam ca ieri am avut o zi plina, am alergat de colo-ncoace toata ziua, am terminat la 9 seara alergatura. Ne pregatim serios si azi mai avem treburi multe de facut, insa ne impartim: eu merg acum sa imi platesc scolica, George cu ai lui la cumparaturi de pantofi si nu mai stiu ce, apoi merg sa ii iau pe ai mei cu catel si purcel...si cred ca tot seara tarziu o sa termin. Am mari emotii. Multumesc ca va ganditi la mine toate, Lori_k, asa e, maine bem...fac cinste cu sampanie si cu tot ce va pofteste inimioara...din pacate vrtual. Mi-ar placea sa va fi strans pe toate aici...va dati seama ce ar fi iesit!!! Ana68 si cu Mina erau sefe cu rasul...Emma si ea, cu Mira am fi vorbit de bebelusul ei din burtica, Elena, ne-ar fi spus ca dpdv clinic, nu prea suntem normale, Carmen cred ca nu ar fi avut pace cu Anda, Iri cu Yris si tot asa......ar fi fost super.
Pe de alta parte, sunt incantata ca am reusit sa strang din tara lume de la Oradea, Cluj, Alba, Botosani, Radauti...sper sa fie super.
Va pup pe toate si imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
Trebuie sa plec iar...
Pupici
Lory_k spune:
YRYS, EU ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL CASA DE PIATRA,ATAT TIE CAT SI SOTULUI TAU SA VA DEA DUMNEZEU FERICIRE,SANATATE SI SA VA IUBITI MULT CA ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT INTR-O CASNICIE!!!
VA PUP SI VA DORESC PETRECERE FRUMOASA!!!
Asa mey scorpiutelor,maine sa fiti pe faza ,sa dormiti bine la noapte ca maine avem de baut
!!!EMMA, sper ca maine nu tii cont de dieta!O data se marita YRYS asa ca sa nu ne faci de ras
!ANA, te-ai pregatit?Asteptam ceva amuzament!
Ca doar e
,nu?Fetelor,va pup pe toate
!Ma pregatesc sa plec la munca si abia astept ziua de maine! Lory_k
lui
emma27 spune:
neatza,fetelor.azi nu am o zi prea buna.aseara daria mi-a facut o criza de isterie in mijlocul orasului si eram pusa pe facut cumparaturi.va dati seama ca nici azi nu mi-a trecut.la servici,nu mai vb.....
mai,iri,trebuia sa-i dai trezirea.nu se cade...mai ales acum cand poate profita de tine.sanatate multa!!!
syd,frumos gest pentru barbatelul tau.profita si fa nebunii azi.
monica,eu am avut astfel de probleme cand era daria mai mica.azi facea alergie la un aliment,maine nu.vad ca de vreun an jumate,am scapat de asta.eu zic ca e mai sensibil el in perioada asta.traiasca peritolul si mixtura mentolata.
lory,tragem un chef de zile mari???la ce stare am acum,cred ca dau in plans in timp ce dansez,daramite sa mai si beau...promit ca pana maine imi revin...
yrys,eu zic pana maine sa nu mai intri pe forum.suntem prea nebune,si o sa-ti vina sa plangi cand vezi in ce te transformi.
EmaIepurasii trazniti
klumea_blondy spune:
YRYS,CASA DE PIATRA,FERICIRE MULTA SI UN COPILAS CAT MAI REPEDE!
Ana ,imi pare rau de ceea ce trebuie sa indurati!sanatate multa si curaj!
va pup pe toate si mai vorbim!ma duc la bebe ca e tare plangacios!de vina raceala asta care nu mai trece!maine ,iar la doctor!of!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)