Impreuna, Timisoara! (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Simina, imi pare rau ca Deian e bolnavior! E tare rau in sezonul asta cu virozele, toata lumea e racita.

Giova, sincere condoleanta pentru bunic. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace!

Doris, felicitari pentru Inesuca printzesuca!

Diana, ieri m-am intalnit cu Bulina si Codrutza in parc. Am iesit cu gasca de copii la soare, cat mai este ... ca vine toamna si ploaia in curand. Nu prea apuca saraca sa mai intre pe forum, dar cand mai creste Codrutza sigur va reveni.

Danitin, eu eram in aceeasi dilema ca si tine: pentru Eva rational vorbind am ajuns la concluzia ca este mai bine sa aibe un frate/sora, insa imi era cam frica de inca o responsabilitate tocmai acuma cand Eva e mai mare si in sfarsit era mai relaxant si pentru mine. Dar vorba ta, sunt atat de dulci bebeii ca nu m-am putut abtine. Iar sotul m-a sustinut; nu era el foarte convins, dar cand s-a intamplat minunea s-a bucurat mult. E clar ca este dificil cu doi, mai ales daca cel mare inca este mic. Dar o diferenta de cam 3 ani intre ei ar fi deja ok.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Va multumesc pentru pareri in privinta celui de-al doilea bebe. Oricum, pana nu conving sotul, nu am sanse. Iar el pare inca destul de speriat de experienta Lori ca sa poata fi abordat. Mai vedem...
Doris, felicitari pentru aparitia din Galeria Eroilor. Asta da fotomodel!
Simina, imi pare foarte rau ca e bolnav puisorul. Si Lori a racit, dar i/a trecut foarte depede, doar cu Nurofen si Olimph. Sa ai grija cu antibioticele, ca spiridusul meu a patit/o urat din cauza lor, am ajuns la spital cu o diaree foarte urata.
Giova, sunt super lucrusoarele pentru bebe. Din pacate m/am convins si eu ca cele mai dragute chestii le poti procura numai dein strainatate. La noi nici la simandicosii de la Miniblu, nici la Chicco nu gasesti chesti prea faine.
Miro, iti tin pumnii sa reusesti de data asta... Chiar vreau sa fac un interviu cu dr. Munteanu, daca te intereseaza ceva anume, scrie/mi intrebarea pe PM.

Cam atat deocamdata, ca ma simt cam rau. Ma doare gatul si am frisoane si de cand am venit la lucru ma tot gandesc cu sa fac sa plec mai repede acasa. Al meu sot stia ca sunt bolnava si m/a sunat sa vada daca nu vreau sa treaca cu masina sa ma ia acasa. IEu, mai sa plang de ciuda ca mai aveam o gramada mare si in continua crestere de lucruri de rezolvat iar el glumeste: "Iubito, priveste partea buna a lucrurilor. La tine cand o sa vina moartea ai sa-i spui sa revina ceva mai tarziu, ca ai atat de multa treaba ca nu ai timp de ea!"

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Timisoara!

Ieri am fost in vizita la voi.
Cateva poze.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

sara buna si noapte buna!...acu am reusit sa intru!
Si Arpisorul meu e bolnavior mi-a zis mama aseara la telefon, a avut 38 febra!
Azi au inceput si mucutii, cred ca rosu in gat are.
Nu i-a dat inca antibiotic i-am spus sa nu-i dea inca, nu stiu ce sa fac ca nu-s acolo!

Mitzuka snatate lui Deiu mic!

diana71chiar ca-i usoara reteta ta eu fac paste carbonara cred ca se numesc cu ou lapte, branza si sunca!
Acu nu sariti pe mine cele umblate prin strainataturi!

Doris ti-as propune sa ne incuscrim dar am inteles ca deja ai ceva relatii cu Cosmina.

mirola curechi(varza) tre sa stai sa-l mesteci ca altfel se prinde. Acu nu stiu ce oala minune ai tu dar daca ai zi-mi si mie!

irina si noi mergem la bis dar Lori cred ca nu asculta nimic, iar Arpi ma plimba prin biserica in cel mai fericit caz, iar daca nu afara in unirii! Lori se roaga la gradi la masa si cred ca si cu alte ocazii, nu vrea sa-mi pove nimic de acolo!Seara se roaga in maghiara dac-i tat'su pe acasa daca nu in romana si cu ajutor si in germana...Tatal Nostru!

va pup pe toate si sanatate
Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna searaaaa

Acum am venit si eu...azi am cam umblat si mi s-au umflat gleznele ceea ce nu mi s-a intamplat pana acum.
Am fost la medic...bb are aprox 2400g,deci e in grafic...nici mai mare nici mai mic si a facut deja o rotatie de 180 grade...mai are una de 90....sa vedem ...
Asa de clar s-a vazut tot ...tinea pumnii stransi si facea nani dragul de el.
Stie cineva cam la ce pret se fac plapumioare la magazinul din Sinaia ?

mai revin
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

buna dimineata Timisoara!
mii de scuze ca dau buzna, am si eu o intrebare si voi sunteti cei mi competenti sa raspundeti. Vreau sa merg cu baietelul meu la Timisoara in primavara, vrem sa petrecem o zi de sambata acolo. Ne intereseaza obiective turistice si eventual Observatorul de la Poli daca mai exista. Aveti ceva sfaturi, idei? Mersi!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna timineata,
sunt bine merci dupa o noapte in sfarsit plina de somn ... nici telefonul Solectronului, nici tantari ... a fost ok.
Ieri am fost si la dr. se pare ca sunt slabe sanse in luna asta ... si pe deasupra imi mai pleaca si barbatu in delegatie pentru o saptamana ... exact cand am eu perioada buna. Nasol, nu am ce face ... asta e job-ul si cum nu avem si alte posibilitati ...

In legatura cu papa - mai Mihi tu uiti ca eu am sot? Ne-am luat si la bine si la rau,nu? Ei! varza tre sa tot o mesteci ... io o mestec de 2 ori ... ca de celalalte doua ori se duce Dani. La noi totul e pe din doua.
Danitin - multumesc ... dar nu am ce intrebari sa-i pun. Eu nici macar nu am incredere in el ca si cadru medical. Merci de intentie.
Diana iti tin pumnii pentru rotatie.

Un bun venit Laurei - ca io am uitat s-o fac ... si ma bucura si interventia vizitatorilor din Oradea. Salutari pe acolo.

Va pupa fata pe toate

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Gabi, si zici ca Bulinuta si Codruta se plimbau prin parc...
Merci de felicitari....
E de inteles ca nu are timp sa ne mai scrie aici...dar asteptam sa revina atunci cand va putea.
Diana, si zici ca bb dormea? e totul ok...ce bine.
Mihi, imi pare rau ca si Arpi e bolnavior, e sezon...e la moda...
Sanatate multa!
Danitin, poate te ia si pe tine raceala, ai grija...

Gabi, daca vii in orasul nostru, ai ce sa vezi.
Depinde ce te intereseaza.
Poti vizita Muzeul Banatului, unul dintre cele mai vechi muzee din tara, infintat in 1872.
Are mai multe sectii: istorie, stiintele naturii, arta, etnografie, si ar mai fi si Muzeul Satului.
Poti vedea Domul din Piata Unirii, -Catedrala Romano- Catolica.
O opera de arhitectura baroca, ridicata intre 1737-1773.
Acolo se tin concerte de orga.
Catedrala ortodoxa
Ridicata intre 1936-1946.Poti vedea aici un muzeu ce expune icoane, argintarie, documente,mobilier si o colectie de carte veche.
Ar mai fi:
Palatul Culturii, Palatul Dicasterial, Castelul Huniazilor, Bastionul.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Multumim, Doris!
ne intereseaza orice, numai sa fie in zona gara-centru daca se poate.

Pupici!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cu placere, Gabi!
Si, cand vii, anunta-ma, impreuna cu alte fete de aici, sigur iti vom fi gazde bune!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput