Impreuna, Timisoara! (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Ce putea oare sa-mi faca ziua de azi frumoasa?
Inesuca mea, e pe prima pagina, la fotomodel DC!

Sunt o mamica mandra...
Tzuc-o mama de mamoasa!

Simina, unde a disparut listuta noastra?
De ce nu mai apare pe prima pagina?
Ce face Deian?
Angi, merci ca m-ai luminat, ca eram tare pe langa...
Te pup!
Diana, si eu am avut-o pe Ines la 29 de ani...as fi vrut sincer mai repede, dar asta e....
Va doresc o zi buna!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

salutari fetelor,

Multam de nume de ORL-isti.Vreau sa ii fac un control de rutina la Paul.
danitin pe maica-mea a nascut-o bunica la 40 de ani.Deci varsta nu cred ca e o problema.

Fetelor voi ce mai gatiti?Ca eu is disperata!Nu mai stiu ce sa incerc (chestii care sa nu necesite multa bibileala ca nu am rabdare)!

Irina :mai dar ocupata esti!Am incercat sa te sun ieri sa stam la o barfa si n-am dat de tine.

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna timineata fetelor,
Albi - ce faci mama ... ne iei la rand? Te si astept sa se faca iarasi randul sa vii la mine. hi hi hi
Ana - mi-e dor de tine ... in acest week-end nu voi fi in Timi ... deci nici de data asta nu vom putea vorbi ... dar nu au intrat zilele in sac. Tre sa te sun intr-o seara.
Alina - acuma mama sunt la ovulatie ... adica ma apropii. Sper sa obtin azi maine o programare si sa vedem ce am produs. Tine-mi pumnii.
Dana - iti spun eu ce fac de papa cand nu am chef de stat in bucatarie - trebuie tot pregatit si apoi .... se face singura:
o juma de varza taiata ca la salata cu o ceapa le lasi la dinstuit - prajit.
Cand e varza un picut calita pun si niste felii de carnat ... se mai rumenesc si astia ... si apoi torn cate 4-5 maine de orez peste si pun apa. Bineinteles condimente la greu ... si din cand in cand mai trebuie adaugata apa si mestecat. E rapida si gustoasa.
Va pupa Miro pe toate

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Mai dragelor ce atmosfera faina am gasti aici!! Sa o tinem tot asa!!

Danitin cred ca cel mai frumos gand pe care-l poate avea o femeie e sa aiba un copil. Si ai auzit de la fete ca varsta ta nu e deloc un impediment. Iar Lori cred ca va fi cea mai fericita surioara!
Si eu mai vreau inca unul (sau 2), asa ca ma alatur tie! Si am 31 de ani. Deci din partea mea iti urez sa ti se concretizeze acest gand.

Doris super Ines fotomodeluta lu' mama! 17 kile ai zis? Pai Ioana mea are 15 deci ...noi suntem la categoria tzantzar.

Miro multumesc pentru surpriza de azi dimineata . Si eu fac des varza calita, ca al meu e innebunit. Iar de spre ovulatie , hai da-i inainte luna asta sa fie cu ochisori.

Mihi dac-ai stii ce discutii duc eu acum cu fiica-mea...pai iti dai seama daca noi mergem asa des pe la biserica ea intreaba acuma cate in luna si in stele. Acum e foarte dezamagita ca la gradi nu spune nimeni rugaciuni inainte de masa si de culcare, since si eu la fel asa ca i-am spus sa spuna ea in soapta .

Diana asteptam rezultatul de la eco de azi. Te pup.

Alina (angy) ne-ai dat gata cu marimba , eu am vazut marimba cand am fost in Franta, erau negri care cantau si chiar suna foarte fain.Ioana mi-a spus ieri ca s-a jucat cu Angela , era foarte incantata pentru ca ea de obicei e disperata dupa copii mai mari.

Simina ce mai face Deian?

Dana sunt destul de aglomerata,dar de forum nu ma las.

Fetelor cand ne mai intalnim?

Ne mai vorbim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineata

Am facut ochi si eu pe la 7,30 cu ajutorul lui...care avea chef de joaca cu burtica mea.
Cred ca am innebunit-o pe biata Albi cu bb meu...hihi!!!

Doris- oare pe cine am vazut pe prima pagina a forumului????? pe Ines !!!! Felicitari mamico !
A propos i-am vazut si albumul..e facut in flash...a iesit super!!!

Mirona-greu te prinde lumea pe aici!!!

Hai sa va spun ce fac eu cand vreau ceva rapid:- paste cu ton
prajesc 2,3 cepe (nu prea marunta),pun apoi 1 conserva de ton maruntit(scursa de ulei),une de ciuperci (fara apa din ea) apoi pasta de rosii(2,3 linguri), bucuioc(nu altceva)..si in 5, 10 min e gata .
Fierb paste(spaghete sau ce am )si gata papica
Pe farfurie deasupra se poate pune branza sarata sau parmezan.

va pup
diana
Pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Timisoara!!!
Felicitari Doris pt. Ines!!!!
Ii sta bine pe prima pagina.
Ana bine ai revenit de pe meleagurile ardelene!!!
Multumesc inca o data tuturor ca sunteti alaturi de mine.Incerc sa trec peste asta, dar durerea va ramane permanent in sufletul meu.
Sunt disperata!!! Mi-am luat ieri o fusta misto, moderna de la Bega, mai caut bluzita sau camasa. Pt. Clau nu am gasit inca o camasa sa ne placa, tre sa comand buchetul, tortul, maine la manichiura si azi in Selgros dupa bautura si bomboane si cadou la socru, ca vine ziua lui.
Diana aia mi-a placut e adevarat, dar la Clau nu, a zis ca e naspa materialul si mai bine da un ban, chiar daca e mai mult si o cumpara din Italia.Acum am primit un mesaj de la prietena mea din Franta, care nu ma lasa sa platesc lenjeria de acolo, ca mi-o face ea cadou, asa ca... .
Pun niste poze cu ce mi-a cumparat ieri sora mea pt. al ei nepot.

Pupici la toate si o zi buna va doresc!!!!!!!!!

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

cred ca id meu o sa fie diana uituca!!!nu eram chiar asa de zapacita

irina- ca mei zici?? Ioana ce face??
si eu astept rezultatul de azi...si inca cum.
ne auzim mai tarziu.

diana

Mergi la inceput

Irina, merci de felicitari!
Chiar sunt bucuroasa, mai ales ca am trimis poza numai de cateva zile...
Diana, merci si tie pentru felicitari...da sunt mandra...o sa vezi tu cand vei avea si tu fotomodel pe prima pagina cum te simti!
Sa ne spui ce a zis medicul azi...
Giova, te pup, mami, nu-i asa ca merita sa fie pe prima pagina?
Mai putin si-l vedem si pe Marco....
Cum te simti?
E grea perioada asta, dupa, dar pastreaza in suflet amintirile frumoase despre bunicul tau, ele iti vor fi mereu in gand!
Ne auzim....

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Cau fetelor!
Din pacate Deian nu e ami bine deloc..toata sera si noaptea a avut febra mare de la 39.5 in sus...cu toate nurofenurile paracetamoalele si algocalminele pe care i le-am dat...a fost groaznic..doar impachetat in cearceaf ud i-a mai scazut febra...nu imi place deloc sa il vad cum zace saracutul...e ca o leguma nici nu mai mananca decat lichide si putina portocala...si toate astea de la un banal rosu in gat..De astazi intram pe antibiotic...dr. a vrut sa ne dea injectii dar am preferat eu sa dau bani mai multi pe un antibiotic mai eficient decat sa il chinui cu ampicilina...apropo...nu am mai gasit gratuit niciunde ca acolo unde dadeau nu aveau ce imi trebuia mie si tot asa...deci am platit vreo 800.mii ca nimica...
Sa speram ca azi va fi mai bine...parca e ceva mai activ azi....
Cat despre listuta noastra ...ieri am deschis in fuga capitolul...nu am avut timp de bibileli...sper ca ma intelegeti...cum va fi Deian mai bine o sa fac frumosa pagina de deschidere a topicului...
Giova...condoleante!
Doris..cum se simte Ines?Felicitari pentru poza de fotomodel!
Miro..iti tin pumni...sa fie baban...
Pupici la toata lumea!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina, imi pare rau, mai ales ca nu ai mai gasit medicamente.
Stiu cat sunt de scumpe.
Ce antibiotic ia?
Nici eu nu sunt de acord cu tratamentul injectabil, de fapt scumpul meu pediatru nici nu recomanda asa ceva, am mare noroc.
Sa incerci sa-l hidratezi bine, e nevoie, si ii dai fenobarbital la asa febra mare? jumatate de pastiluta, preventiv sa nu faca convulsii?
Daca nu bea destule lichide gasesti la farmacie saruri rehidratante cu gust fain de portocale.
Ii poti pune in ceai sau in suc.
Nu-i nimic, ca nu ai pus listuta.
E normal si de inteles.
Deian sa se faca bine...
Merci de felicitari!
Ines e bine acum.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput