Impreuna, Timisoara! (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimieata!
In sfarsit am avut o noapte mai linistita...fara febra,se pare ca antiboticul isi face efectul....
Mihi...sanatate lui Arpi...e greu sa stii ca e bolnavior si nu esti langa el...
Diana...iti tinem pumnii ca bb sa se rotesca in pozitie...cat despre plapumioare nu stiu ce sa iti zic ca mie toate plapumile din casa inclusiv cea mica a lui Deaian mi le-a facut soacra mea care se pricepe...Si mie spre sfarsitul sarcinii mi se umflau picioarele...dr. a zis ca e normal....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ce frig si ce urat este!!!
Aseara am facut cumparaturi pt. cununie- bautura si am comandat tortul.
Pe azi au mai ramas buchetul, camasa lui Clau, pt. mine ceva in sus, iar maine inainte de plecare manichiura.
Sper sa fie cat de cat frumos sambata si sa nu ma ia raceala.
Marco nu stiu ce are ca atata se tot misca dintr-o parte intr-alta.Abia asteptam sa mergem sapt. viitoare la eco.
Diana Doamne ajuta sa se mai roteasca putin. La o mamica de la mine de la subiect este deja pregatit pt. pozitia de expulzie, si nu are numai 28 sapt. Cica de la 28 se pot intoarce. Sunt curioasa al meu ce va face.

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CalinTM spune:

Ceau, Fetelor!

Sunt Laura...
In primul rand vreau sa va multumesc frumos pentru primirea calduroasa!
Acum sunt tare ocupata cu serviciul, dar promit ca in WE voi scrie mai multe despre mine.
Pe curand, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Giova, inca o data, Casa de piatra!
Sa aveti o zi frumoasa...cu poze multe!
Te asteptam ....

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineata

Aseara am adormit la tv...asa ca nu am mai revenit sunt o somnoroasaaaaaaaa mareee. Adevarul e ca ma simteam cam ametita, imi curge nasul si ma dor ochii in orbite,putin, dar destul cat sa creeze o stare de disconfort.Am trecut pe ceai+lamai+miere ca nu vreau sa iau nimik.
M-am trezit azi-noapte la 4,30..ca de obicei...cand bb meu are chef de joaca (se pare ca faza cu ora 4 tine de mai bine de o luna )asa ca am fost harnica.
In ce priveste faptul ca s-a rotit... e super.
Giova- eu stiuu ca din luna 7 poate oricand sa se roteasca.In ce priveste agitatia din burtica....starea ta de agitatie se poate sa se fi transmis...bb simte tot.Mici eu nu am crezut pana nu am vazut cum reactioneaza la mine.In masina stau putin stresata ...si ma suteaza tot timpul.Vorbeste cu el, eu vb si il mangai si la mine se misca chiat si atunci..cum vine sotul meu sa-l mangaie ..se ascunde ca un soricel.
Mitzuka-merci..sper si eu sa se roteasca ghemotocul meu.In ce priveste picioarele umflate cred ca vina imi apartine ..am umblat ieri pe jos vreo 5,6 ore.Merg azi poate in Sinaia sa vad acolo cu cat fac plapumioare si din ce le fac.
Doris- daaa, bb dormea...nici la eco nu a reactionat..tinea pumnii asa stransi de parca se tine sa nu cada

merg sa-i coman tortul lui sotul meu
va pup
diana 36s fix

Mergi la inceput

Diana chiar sunt foarte calma, nu stiu ce are Marco, dar si azi e la fel. Imi suteaza cateva de numa.
Pe Clau il distreaza, ca noaptea ma lipesc cu burta de spatele lui si-l simte cum il loveste.
Cat priveste raceala, dr. mea de familie mi-a zis ca sarcina e avansata si pot lua cate un paracetamol, dar mai bine pe ceaiuri si inhalatii.

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

ATENTIUNE, TIMISOARA!

Brigi a nascut.......

Junioara familiei Sargu, se numeste TIMEEA STEFANIA, are 3,250.
E sanatoasa si mamica se simte bine.
Cum aflu mai multe detalii va anunt!

Timeea, bun venit pe lume!

Brigi si Cipri, sa va traiasca minunea, sa va bucurati de ea!!!
Felicitari din toata inima!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor..
dati-mi si mie va rog un sfat ..si o mana de ajutor daca puteti..aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59459

mersi mult

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna.... am reaparut...mamaaa ce tort de martipan am vazuuut!!!

Giova- bb tau inseamna ca e plin de energie; tu bei cafea???? si al meu a avut episoade din astea...acum cum e mai mare se misca mai incet dar cu burta cu tot !!

Mirona -merci ca-mi tii pumnii...doc radea ieri de mine ca ii tin evidenta in grade...ce sa fac,deformatie profesionala.

MULTA SANATATE , FERICIRE SI BUCURII BRIGI !!!!!!!

SA VENITI CAT MAI REPEDE ACASA CU SI SA VA BUCURATI DE EA !!

va pup
diana 36fix

Mergi la inceput

Bine ai venit pe lume Timeea!!!!!!!!
Multa sanatate Brigi si sa va bucurati de printesica voastra!!!!

Diana si eu am comandat un tort de martipan. Sper sa fie asa cum il doresc!!!
Am comandat si buchetul din 11 trandafiri, maine merg dupa tort si buchet.

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput