Impreuna, Timisoara! (28)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Am terminat de citit.
Poze sunt multe de pus si tot pun la ele.
Gabi si Dan cu intarziere!!!!
Sa aveti parte numai de zile senine.
Doris imi pare rau pt. bunica ta!
Doamne ajuta-i!!!!poze
gio si bb Marco 27+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irina_Claudia spune:
Dana merci. Eu vreau sa combin, Spirulina cu injectii cu Ca+Mg cica sunt mai eficace asa (15 injectii pe luna). Si eu vreau tot pentru revigorare fizica.In ultimul timp cam "scartzai" din toate incheieturile si nu mai am vlaga .
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Doris, sa va ajute Dumnezeu sa fie bine buni a voastra. Nici eu nu stiu ce m-as face fara buni a mea. Sunt niste minunatii de femei si un exemplu pentru noi toate, nu-i asa?
Gabi, mamik de Eva
si Lucas
POZE
Ana68 spune:
Buna seara,
Azi am noroc sa intru mai devreme,caci treburile le-am cam terminat pentru azi...mai am olecuta la mate si la romana,dar mai las si pe Alex sa se descurce singur...Asa ca hop si eu p-aici...
Doris,insanatosire grabnica bunicii tale!Asemeni si pentru Ines,sa se refaca cat mai repede din raceala.
Simina,la lucru e in regula:studiez,caci mi s-a repartizat in parohie judetul Gorj si trebuie sa ma familiarizez cu beneficiarii de acolo si problemele lor...Pe langa asta mai am legile noi aparute de studiat si tot asa.Azi am primit si o veste minunata:m-a chemat sefu' al mai mare de la noi si mi-a spus propunerea pentru noul meu salariu...Sper sa ramana cat a propus si presedintele sa nu taie din el...Luana si Alex sunt ok amandoi:unul cu scoala,altul cu joaca.Dimineata sunt amandoi acasa cu tanti bona-care intre noi fie spus ii cam rasfata-iar de la 12 si un pic ramane doar Luana cu tanti acasa,caci Alex pleaca la scoala.Luana merge dimineata cu tanti pe afara,in parc si de amiaza e rupta de oboseala(azi,de exemplu au jucat fotbal in parc amandoua)si cum ajunge acasa nu mai are nici rabdare sa se dezbrace numai sa mearga mai rapid la nani....Alex merge foarte bine cu scoala,sunt tare incantata de el:ma rog,copil desptept si pututros,ca trebuie sa stau cu gura pe el,caci caii verzi de pe peretii casei sunt omniprezenti...insa cand se apuca de invatat,chiar invata.Pana acum a luat 5 de FB(adica nota 10).Cam asta ar fi cu noi.Voi ce faceti?Aaaaa,sa nu uit:sa iti traiasca sanatoasa nepotica...Ce face Deian?Tot asa se bate pe burticuta sau are alte tactici acum?
Dana(alexa),mey sa sti ca mi-am intrat in ritm cu serviciul...daca citesti ce am scris Siminei ai sa vezi...Sa sti ca inca nu am reusit sa citesc cartea care mi-ai dat-o,asa ca ,daca ai promis-o altcuiva ti-o pot inapoia,caci nu stiu cand am sa ma apuc s-o citesc(poate intr-un weekend,prin 28,ca atunci plec la Covasna la un team building).Bona nu gateste pentru toti.Eu pregatesc mancarea ,seara,cand ajung acasa.La copii le da micul dejun si ,eventual,vreo gustare pe la 11-20.In schimb le face ou fiert sau omleta,le fierbe cremvusti,le incalzeste lapte si le da ca atare sau cu cereale....tot asa...Si mananca si ea cu copiii dimineata si cred ca mai ciuguleste cate ceva ca o gustarica.In schimb bea cafea....de ma sparge:i-am lasat o data 1 litru de cafea,l-a ras pe tot.A si recunoscut ca e cafegioaica.Important este,i-am spus si ei,sa aibe grija de ea,sa nu se imbolnaveasca,Doamne-fereste!,ca e nasol rau!Flacaul tau cum se mai intelege cu tanti?Voi ce mai faceti?Cum va mai merge?Ati remediat problemutele?
Giova ,cum e acum,ca sotie?Simti ceva diferit?....Glumesc!Sa va fie de bine si sa fiti sanatosi!Am sa intru si eu sa vad pozele tale,insa cred ca mai tarziu putin,caci vreau sa le vizionez pe indelete...
Miro,pupici!Cum e singurica acasica?
Va doresc tuturor numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Buna seara!Va salut pe toate v-am citi mai inainte.Ieri mi-a picat compu si de asta nu am mai postat,sunt alaturi de voi,am vazut si zile de nastere le doresc la multi ani,sunt alaturi de doris,vreau sa vad si pozele Ioanei de la cununie.Sper ca maine sa se mai linisteasca apele si sa am timp sa stau pe forum.Sa va pun la curent cu noutatile,nu era destul de incarcat programul meu,ca de ieri avem inspectie frontala in scoala,ne controleaza la sange,dar numai ce tine de scriptologie si toti in scoala sunt teleghidati,de o saptamana toata lumea scrie,eu personal n-am mai scris de maina atat cel putin din facultate,acu de 48 de ore scriu intruna,planificari refacute,planuri de lectie la fiecare ora in fiecare zi,fise psihopedagogice,etc + ca de la o ora la alta d-nii inspectori ne trimit cate un formular de compltetat.Una peste alta am fost anuntata ieri seara ca maine voi avea inspectie de grad,alta scriptologie.Asa ca maine intre 12-15,tineti-mi pumnii.V-am pupat!
amutza spune:
Buna seara fetelor
Doris am citit de bunica ta si imi pare rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva, dar cu o rugaciune sincera, din toata inima, cu siguranta ca se va rezolva. Insanatosire grabnica. Sanatate familiei tale.
Eu azi am fost la dentist ca m-a apucat ieri o durere de maselutza si a trebuit sa o rezolv. Mi-a facut si anestezie, asa ca a mea printzesica a papat cam putzin laptic pe ziua de azi. M-am muls dupa ce am venit de la dentist si am aruncat lapticul, dar nu pana la ultima picatura ca nu mai puteam. Sper sa nu fie problema cu buburuza mica. Ii cam dusese dorul lui tzitzi si asa cu pofta o luase seara si o savura de numa' numa'.
In rest noi crestem fetiza mare si uite asa ajungem si noi la 4 luni. Si parca ieri eram si eu disperata ca nu stiam cum e sa nasti si cum o fi dupa ce nasti, daca ma voi descurca sa cresc un bebe mic si alte complexe de genul acesta. Ei au trecut toate acestea si pot spune acum ca au fost momente minunate si sunt sigura ca ma asteapta si alte momente tot atat de frumoase.
Ana ma bucur ca ti-ai intrat in ritm cu lucrul si auzi la ea, mai are parte si de marire de salar. Bravo tie!!!!!!
Gabi am citit ce ai scris tu despre cum ai nascut cu peridurala. Eu sincer iti spun ca nu imi pare rau ca am nascut cat se poate de normal( mai ales ca am putut ) si nu am folosit peridurala. Daca ar fi sa dau timpul inapoi as alege tot normal sa nasc. A fost un moment frumos pentru mine sa simt cum apare minunatzia mea pe aceasta lume. Acum depinde de fiecare. Oricum bine ca a fost totul ok. Un pupic mare pentru micutzul Lucas. Dar si pentru Eva.Sa fie sanatosi si cuminti si sa aibe grija unul de celalalt. Si sa nu uit sa-ti transmit un LA MULTI ANI! sa ai parte de tot ce e mai frumos. Sper ca te-ai distrat de ziua ta. Scuze de intarziere.
Si apropo de intarziere ca nu am mai intrat cam de mult sa mai scriu ci numai sa citesc (ca nu va mai ajung din urma) ii transmit si Silvanei un sincer LA MULTI ANI! si inplinirea tuturor dorintzelor.Ia zi mai sunteti singuri? cum e?
Mai uram un LA MULTI ANI! si sotului Dianei1971 gravidutza si sa aveti parte numai de bucurii mai ales cu bebele.
Giova am aflat ca te-ai maritat, pai CASA DE PIATRA va doresc si eu si sa fie intr-un ceas bun. Si ce faceti acum sa faceti si mai tarziu ca o faceti bine. Tineti-o tot asa.
Si pe celelalte fete le si mai vorbim.
Apropo' cine are messenger dati si la fata un id sa vb live.
Va doresc o noapte linistita la
POZE
Amutza+Alisa-Talida
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
In primul rand va multumesc din inima pentru sprijinul vostru si pentru gandurile bune, lui Amutza, Angi, Ana, Gabi, Irina,Giova si Alexa.
Buni e sub tratament cu antibiotic injectabil, are masca de oxigen, i s-au facut toate analizele, e bine ingrijita si se pare ca aseara, dupa prima tura de antibiotice respira mai bine.
Ce urmari va lasa aceasta viroza, la cineva in varsta de 74 de ani si cardiaca, nu se stie inca...
Dar, ma bucur mult ca da semne de revenire.
Eram tare speriata, sincer.
Nu stiu cat va sta, dar mai bine la spital, acasa noi nu stiam ce sa-i facem.
Plus ca si ea e mai linistita acolo.
Ines e mult mai bine, mai tuseste de 2-3 ori pe zi, dar a inceput sa manance si nasucul s-a mai desfundat.
In schimb eu sunt tare obosita.
Amutza, cand au trecut 4 luni? parca acum eram la intalnirea de la pizzeria Polli.
Sa fiti sanatoase si Talida sa creasca mare, ca frumoasa este!
Angi, sigur iti tin pumnii, sa treci cu bine peste inspectie!
Ana, fericito!!!
Si zici ca ti-a marit seful salariul?
Ma bucur ca Alex invata bine, ca Luana e ok.
Inseamna ca Tanti Bona e cea mai buna alegere pe care o puteai face.
Iar cu cafeaua, recunosc ca de cateva zile nu am prea avut motive sa rad, dar tu ai reusit sa ma faci sa zambesc...
Fa-i tu, o oala de cafa, daca asta ii place la femeie...
Cafengioaica, nu gluma...nu-i crapa hertul? ca eu la doaua cafele pe zi am viteza turbo...
Gabi, ai avut dreptate.
Nu stiu ce m-as face fara Buni.
E fiinta care m-a crescut si careia ii acord enorm de mult respect.
Sunt mari bogatii la casa omului.
Ce face Lucas mic?
Dar Eva?
Irina, si eu am luat spirulina.
Eu am luat-o cand aveam perioade stresante, cand ma simteam obosita, si chiar ca si tratament pentru par.
Merci pentru rugaciunile tale, se pare ca au efect...
Giova, astept pozele, am citit despre cununie.
Ce face Marco?
Cat a mai crescut burtica...?
Alexa, merci pentru gandurile tale, au avut efect...
Revin azi, cand voi mai avea putin timp.
Va doresc o zi buna....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
alexa00 spune:
Salutari!
Ana :cartea poti sa o tii cat iti trebe.Nu am promis-o la nimeni.Problemutele sunt in curs de remediere.Paul se intelege super cu tanti.Cu mancarea face nazuri.Dar il las sa ii fie foame si atunci papa si lemne.Si de pe acum distractie la team building-ul ala.Sigur va fi super fain.
Doris :sa speram ca nu va lasa semne majore la Buni viroza.Cu oboseala: un concediu si relaxeaza-te.Macar cateva zile...
Va pup pe toate,
numai bine,
Alexa
Giova spune:
Salutari la toate!!!
Inca tot pun poze, asa ca... mai asteptati putin.
Danitim ai cumva o Dacie galbena? Te-am vazut ieri la semafor pe Aradului, pe la 18.
Amutza ce mai face Talida? Pune si tu niste poze mai recenta, sa vedem cum mai e, dupa 4 luni.
Pe unde sunteti? ca am ajuns pe pagina a doua?poze
gio si bb Marco 27+
bulina_buclucasa spune:
salutare!
In primul rind, va multumesc, la toate, pt. mesajele dragute (sotul le-a printat si mi le-a adus la spital, sa-mi rtidice moralul)
Scuze ca nu am intrat pina acum, sunt in perioada de acomodare cu noul membru al familiei noastre. E obositor, dar si foarte frumos, in acelasi timp. Noi suntem bine, crestem ...si multumim pt gindurile bune.
Toate bune pt toata lumea!