Impreuna, Timisoara! (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine ai venit Lili. Pe cand poze cu printesa?

Fetelor am terminat de pus pozele.
Era si cazul de azi dimineatza.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!!!
Doris - ii doresc multa sanatate bunicii. Pe mina m-a crescut bunica, din pacate s-a stins acum 3 ani, asa incat stiu ce greu iti este atunci cand o fiinta atat de draga si de fragila este bolnava. Inca o data, multa sanatate.
Giova - eu eram, cu masina de serviciu. Nici nu stii in ce moment nebun m-ai surprins. Trebuia sa dau o stire referitoare la Poli pe releu, la Bucuresti. Acum am un operator nou cu care lucrez. Omul a filmat ce trebuia, eu am fixat releul pentru 18,30 si pe la 18,05 m-am uitat putin peste imagini si am constatat ca erau atat de prost filmate incat nu le puteam utiliza. A urmat o cursa contracronometru pana in Aradului, la un coleg de la PRO care mi-a dat caseta lui si apoi spre Urseni de unde transmit.
Amutza - tare curajoasa mai esti! Nastere normala fara peridurala si curaj mult la dentist. Bravo!Succes in cotinuare in splendida meserie de mamica
Angy - tin pumnii sa treaca cu bine inspectia.
Ce mai face Dorin?

Hadeti sa va spun ce am facut: incurajata de exemplul sotului care a avut puterea sa plece dintr-un loc unde era extrem de obisnuit cu mediul in altul, am pus si eu piciorul in prag si am renuntat la emisiunea Matinal. Acum am pe cap doar desfasuratoarele de emisiuni si stirile de la ora 13,30 pe care le si prezint. Astazi a fost prima zi in care nu a trebuit sa fiu la 8,00 la lucru. Ma simt minunat. M-am trezit la 8,30 am stat cu spiridusul cat am avut chef, sunt mult mai odihnita si mai bine dispusa. Vreau sa-i propun sefului un format de emisiune concurs pentru copii si unul cu chestii pt. gagici: moda, cosmetica, coafura, etc.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna seara!

Vad ca e timpul revenirilor! Au reaparut tinerele mamici Amutza si Bulinutza
Multumesc, Amutza, pentru urari. Sa stii ca la peridurala simti nasterea la fel de strong ca si fara. Doar travaliul a fost nedureros. Si pe ala chiar nu simteam nevoia sa-l simt

Doris, sper din tot sufletul ca Buni a ta se va reface repede.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna seara, buhele pe unde sunt?
Eu trebuie sa caut niste poze sa fac album pentru bunicute cu nepotzica lor preferata (oricum numai una este)si am zis ca poate mai sunt buhele de veghe.

Danitin e tare nasol cand esti stresata de timp. Tu ziceai ca stai pe Lidia? Bafta in continuare.

Giova am incercat sa vad pozele, dar nici o sansa.
Mai am de recuperat cu cititul, dar cum a ramas pana la urma cu planul de facut lucru manual?

Va pupic si mai vb, si va rog pe cele care aveti messenger sa-mi dati id.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata ,

Lili bine ai revenit printre noi. Ma bucur ca totul e OK cu micutza , sa crestetzi mari si sanatoase!

Amutza id-ul meu e cl_moruz. Daca vrei sa-mi scrii te astept cu drag!

Giova bine ai venit in clubul nevestelor disperate. Ai inceput deja sa te manifesti ca o adevarata conducatoare a familiei?
Nici eu nu pot vedea pozele, nu stiu de ce nu pot vedea nimic pe webshot

Diana ai disparut? Ieri l-am intrebat pe Dan si a zis ca dormi toata ziua...

Mihi tot in honey moon?

Doris ma bucur de Buni ca e mai bine, si eu am o buni de 78 de ani si avem grija de ea mai ceva ca de Ioana. Asa e ..ele la varsta asta sunt foarte fragile si vulnerabile la boli.

Gabi ti-ai intrat in ritm? Lucru, casa , copii..

Si eu sunt fara sot pana sambata , asa ca profit cat pot de libertate...

Va las si ne mai vorbim azi

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Imi pare rau ca nu puteti vedea pozele. habar n-am de ce.
Amutza mail-ul meu este ioana14nemes@yahoo.com
dar numai pana la 6 in fiecare seara stau pe net. acasa nu am deocamdata.
Ma incearca o raceala: stranut si-mi curge nasul.
Sper sa nu se transforme in gripa.

pupici la toate.

poze
gio si bb Marco 28 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor ma numesc claudia(dia) am 27ani incerc sa raman gravida dar deocamdata nu se poate,e prima dat cand intru si scriu u mesaj.astept mesajele voastre.v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna dimineata fetelor

Mai, ca sa nu va prinda raceala mai ales pe cele gravidoase sa beti 1-2 lamai pe zi si o sa vedeti ca nu raciti. Asa am trecut eu iarna cu brio si nu exista iarna sa nu racesc. Acelasi remediu folosesc si acum si pana acum a dat roade.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor,
am si eu o intrebare:se gasesc de cumparat chilotei de plastic pentu copii?Incerc sa il obisnuiesc pe Paul fara pampers.Tot face pe el si spune dupa si imi face varza mocheta din camera lui.Asa ca ma gandeam daca exista aastfel de chilotei de plastic.poate daca se simte ud intr-un final va spune ca vrea sa faca pipi si caca.
Voi cum i-ati dezvatat pe ai vostrii de pampers?

Va pup pe toate,
AlexA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara fetele,

In primul rand Alexa(Dana),te pup inca o data si multumesc!Mai vorbim!Sa nu uit:scrisesei de chilotei de plastic.Eu nu zic sa nu incerci,insa sa ai mare grija sa nu ajungi sa tratezi un fundulet rosu de opareala....Mare grija!
Amalia,sa sti ca m-am adaptat destul de usor la servici.Cu somnul cam raman in urma,insa recuperez sambata si duminica,in sensul ca nu ma mai trezesc la 6.00,ci la 8.00.Cu marirea de salariu...cred ca era de asteptat,caci si salariile colegilor mei au crescut timp de 2 ani,bashca ei au mai beneficiat si de prime si alte drepturi ...Ma gandesc pozitiv ca,daca se va obtine o negociere dintre sindicatul nostru si conducere si se va da si vreo prima de Craciun,sa beneficiez si eu de ea.De prima de trimestru nici nu ma gandesc,caci eu abia acum,in ultimul trimestru al anului am ajuns la munca,ceea ce cred ca ma exclude din aceasta premiere....Ma rog,sa fie tot raul spre bine si sa ramana propunerea sefului in picioare...Daca se va negocia asa cum se spune,noul contract,in ianuarie,anul urmator si se va da un procent substantial...pot sa spun ca incepe sa rasara soarele si la mine pe alee....Hai ca ti-am facut capul mare cu toate astea!Ce face micuta ta?Tu cum te simti?Va doresc numai bine la amndoua!
Doris,cum se mai simte bunica ta?Si-a mai revenit?Mey,cu tanti a noastra...sa fie sanatoasa,ca tare bine am nimerit-o,vorba ta!Nu am ce sa-i fac daca ii place cafeaua.Ii fac o cana de filtru plina,in fiecare dimineata,de fapt nu e toata pentru ea,ca ne luam si noi la serviciuri,insa ii ramane cam la 1 litru si o bea toata.Mie nu-mi e de cafea,imi e de tanti,sa nu cumva sa i se faca rau,Doamne-fereste!
Lili,multa sanatate si tie si micutei!Sa creasca mare si sa fie papacioasa!
Dia,bun venit pe forum!
Miro,te pup !
Anda,ce ai facut azi cu strainezii?Cum te-ai descurcat?Sper ca a iesit totul ok....
Va doresc la toate numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput