Impreuna, Timisoara! (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Mihi spune:
LA MULTI ANI Dan! Tot ce-ti doresti alaturi de Diana si burtica ei!
Trebuia sa semnez condica si sa va pup pe toate!
Mi-am facut si eu album pe yahoo asa ca tre sa ma dau mare!
daca sunteti curioase sa ne vedeti iacata-ne:
poze
LORI p u m p u l u m = porumb(la 3 ani cred)
ARPI d o a i e = doare
MIHI
PS veteranele ne-ati chemat pe noi prospaturile ca sa puteti voi sa o intindeti ?!
CalinTM spune:
După cum v-am promis, am să încerc să scriu câte ceva despre mine.
Mă numesc Laura Codreanu, am 31 de ani, sunt căsătorită de 7 ani, dar suntem împreună de mai bine de 12 ani. Numele soțului meu este Călin.
Eu sunt consultant și jurist la o firmă care acordă consultanță pentru implementarea sistemelor de management al calității (ISO 9001), iar Călin este director de vânzări la o firmă de tâmlărie din PVC și Al.
Din păcate, până în prezent, nu am reușit să facem și noi un BEBE, cu toate că ne dorim foarte mult acest lucru și amândoi suntem înebuniți după copii ... Dar să sperăm că bunul Dumnezeu ne v-a asculta și nouă rugile și mai devreme sau mai târziu vom deveni părinți ...
Cam asta e, pe scurt, povestea mea ...
Doris mi-a povestit multe despre voi și abia aștept să ne cunoaștem și presonal!
Pe curând,
Laura.
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Vorba lui Mihi, semnez si eu condica....
Sunt in medical pana vineri, stau cu Inesuca,ca si Buni s-a imbolnavit si nu mai stiu de care sa am grija mai repede.
Ines e un pic mai bine azi, dar tot nu vrea sa manance, cu greu cativa cartofi si putin snitel, in schimb cu lichidele stam bine.
Azi ne-a schimbat tratamentul si cum v-am spus parca e mai binisor...desi tusea ne omoara.
Azi a venit si Vali, nasa sa stea cu Ines si printesa parca s-a inveselit putin, caci i-a adus dulciuri si suc.
In rest, nu am caldura deloc in casa, caci se schimba si ultima coloana deci maine am pe cap si mesteri, montat calorifer nou, galagie, deranj, parca se aduna toate...
Laura, te pup!
Ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii...
Imi pare rau dar joi nu voi fi la lucru, asa ca nu vom putea tine cursul impreuna.
Asa ca sigur nu are rost sa vii, ca eu nu voi fi la job.
Ce sa fac, Ines e pe primul loc acum...
Va pup pe toate si va doresc sanatate, ca-i mai buna decat toate!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Buna seara,
Am intrat sa va salut si eu,sa urez sarbatoritilor "La Multi Ani!",pentru Gabi cu intarziere si pentru sotul Dianei....
Aseara am scris si eu cate ceva,insa netul a mers foarte prost si nu
am reusit sa trimit nicicum mesajul.
Va doresc tuturor numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mitzuka spune:
Buna fetelor!
Pe unde sunteti...?
Doris sanatate la Ines...sa vezi ca daca stai tu langa ea si mai ales daca ia corect tratamentul o sa ii treaca...
Diana...noi nu suntem in acelasi timp pe messenger niciodata se pare...Ce ai mai cumparat?
Danitin...asa e e greu cu schimbatul jobului...Felicitari pentru reusita...restul trece...si seful nu are decat sa se obisnuiasca cu ideea ca sotul tau pleaca...trebuie sa va ganditi la voi intai si intai...
Ana...totul e ok pe la voi? Cum e la lucru? Ce mai fac Luana si Alexandru?
Giulia...delegatie in Italia..ce fain....nasol ca a fost pt. munca si nu de placere...
Mirona...cand se intoarce sotul tau din delegatie?Mi imi e groaza cand Vasa pleaca in delegatii e asa de nasol fara el...parca si deian e mai agitat cand tata nu e acasa...
Irina...nu mai zici nimic...Ce face Ioana?
Silvana...a trecut nebunia de inceput de an sau mai contiuna inca? Servici usor!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Doris-Alina spune:
Ceau!
Un telefon azi noapte pe la ora 4 ne-a tulburat linistea...
M-a sunat mama sa vin urgent ca lui Buni ii este tare rau.
Am luat un taxi si cand am ajuns Buni de abia mai respira.
Am chemat salvarea si au internat-o de urgenta la Spitalul Militar.
Fiind si cardiaca, cu o cardiopatie ischemica, acum a luat viroza asta idioata de la Ines si a pus-o la pamant.
Se sufoca nu mai putea respira.
Acum suntem inebuniti.
Mama si-a luat si ea concediu sa stea cu Ines, iar eu alerg intre spital si casa.
Sincer, nu pot si nu indraznesc sa ma gandesc ca Buni ar putea pati ceva...sper cu ajutorul lui D-zeu si a medicilor buni de acolo, sa se insanatoseasca...
Cu toate ca buni era mai severa cu Ines, saracuta, plange si ne spune sa vina Buni inapoi la ea, ca va fi cuminte...
Revin sper diseara sa va tin la curent.
Am mare nevoie de gandurile voastre bune, ma simt coplesita de tot...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
alexa00 spune:
Salutari fetelor,
Doris un gand bun si un Doamne ajuta si din patea mea.Inca o data sanatate la toata familia , ca asta e de baza.
Ana :ti-ai intrat in ritm cu serviciul si programul de acasa?Am uitat sa te intreb :bona ta si gateste?
Va pup pe toate,
Alexa
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
Doris o rugaciune si din partea mea pentru Buni a voastra , bunul Dumnezeu sa o insanatoseasca ! Sanatate si lui Ines! Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste aceste incercari!
Simina multumesc de intrebare, Ioana mea e mai bine , mai expectoreaza un pic dar deja mucus normal. Deianutzu ce mai face?
Mihi nu se vede link-ul , vezi poate-ti lipseste ID-ul de yahoo din link.
Alina (giuliatm) cred ca ti-a facut bine iesirea asta , desi dorul de Ale e mare, dar pentru "tonusul" tau e bine.
Alina (angy11) tot in lupta cu timpul esti?Astept mail.
Diana pe unde esti? Faci nani?Ce mai face bebe voinic?
Fetelor ati luat careva dintre voi Spirulina? Are vreun efect?
O zi buna va doresc
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)
Giova spune:
M-am intors!!!!
Nu am apucat sa va citesc, poate mai tarziu s-au maine.
Daca vreti sa citit cum a fost la cununie gasiti pe larg mai jos:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586&whichpage=7" target="_blank">CUNUNIA CIVILA
poze
gio si bb Marco 27+
alexa00 spune:
Salutari
irina :eu am luat spirulina .Am combinat-o cu Ca-Mg-Zn in cura de cate o luna.Pot spune ca m-am simtit revigorata(veneam dupa o perioada foare stresanta la lucru(cam 12 ore pe zi muncite la greu).
Numai bine,
Alexa