Impreuna, Timisoara! (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

LA MULTI ANI, DAN !

Diana, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti!
Iar bb care va veni in curand sa va aduca numai bucurii...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari!
Gabi La multi ani, multa fericire si sanatate multa!Cum te descurci cu cei doi ingerasi?Cum la acceptat Eva pe Lucas?

Diana LA multi ani si multa sanatate pentru Dan!
Doris Inca o data sanatate multa la Ines.

Cuvinte stalcite: aspiratorul: batatou
rozalica(sacul de dormit): ioioica

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Am aparut si eu dupa o scurta absenta...motivata. Cumnata mea a nascut joi noaptea...prematur la 35 sapt o fetita de 2,5 kg prin cezariana ca bb era in pozitie pelvina.Cum ea e de la Denta va dati seama ca alerg la spital la ea zilnic sa-i duc mancare si tot ce mai are nevoie.Venirea fetitei i-a prins total pe nepregatite adica nu au cumparat mai nimic pentru ea doar ce a primit de la mine...deci vineri dupamasa am fost cu ei la cumparaturi pentru ce mai le trebuia...Imi cer scuze pnetru absenta de vineri....

In rest Deian e mai bine adica am terminat antibioticul dar mai avem mucisori dar febra nu mai facem deloc ....ne-a revenit si apetitul si energia....Gangurici Licuricimerci de sfat dar la fel ca tine noi am patit in primavara...imi venea sa urlu la dr. ca i-a prescis antibiotice si apoi a avut o eruptie pe piele....Acuma a fost clar rosu in gat cu temperatura f. mare...

Doris imi pare tare rau de Ines...e groaznic sa ii vezi pe pitici cum sufera....daca s-ar putea sa fim noi in locul lor....

Va spun si eu LA MULTI ANI! lui GABI precum si lui DAN sotul Dianei...Toate urarile de bine....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata!

Dan (sotul DIANEI) LA MULTI ANI!!!! si un pupic din partea noastra!

Gabi LA MULTI ANI!! cu sanatate si multe bucurii!

Alina (angy11) sa-ti traiasca nepotelul!

Doris sanatate Inesucai , Doamne ajuta sa se faca bine repede .
Si Ioana inca e cu muci si mai expectoreaza. Ne facem noi bine ca suntem puternice.

Simina sa-ti traiasca nepotica !

Danitin felicitari sotului tau!

Diana ce bine a fost la voi!!!Te pup.

Mihi te cred ca incepe sa te apuce dorul de nazdravanii tai. A fost buna slana?
Ioana mea vorbeste corect , ea de la un an si 10 luni il spune pe R , insa mai confunda cateodata pe B cu V si imi zice odata : "mami sa vorbesti cu varza sa ne aduca un bebe".

Alina (giuliatm) pe unde ai umblat in delegatie?

Silvana ce mai face Paul?

Ne mai auzim.Stati prin zona

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

LA MULTI ANI DAN!!! Diana satzi traiasca sotzul si sa aveti parte numai de bucurii si fericire impreuna!!!
Simina bun venit pe lume nepoticai tale, multa sanatate la bb si proaspetei mamici!!!
Doris multa sanatate Inesucai, sa-si revina repede!!!
Irina am fost in Bologna, la Targul International de Constructii, a fost super, am mai avut si ceva timp sa vizitam orasul care e viiiis! In trei zile am dormit max 8 ore, si in rest am umblat intr-una, prin standuri, pe strazi, etc

pupici la evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Gabi, la multi ani, multa fericire, sanatate si implinirea dorintelor!
Diana_1971, la multi ani pentru sotul tau, multa sanate si fericire alaturi de cei dragi.
Irina, multam de intrebare. Paul e mai bine, dar tot ii mai curge nasul si tuseste putin.
Doris, multa sanatate lui Ines!

Va pup si mai vorbim
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Diana, La Multi Ani pentru sotul tau! Traiasca Balantele!

Multumesc frumos pentru toate urarile de bine! La fel va doresc si voua!

Mitzuka, Gangurici, cum arata eruptia copilasilor vostri? Ca si Eva sambata dimineata a avut o eruptie pe fata si maini (aratau ca piscaturile de tantar), am crezut initial ca are o reactie alergica la ceva, dupa care dupamasa a facut febra (nu mare). De aici m-am gandit eu ca o fi vreo boala a copilariei ... Dar dupa ce i-am dat Nurofen, i s-au atenuat bubitele, abia daca se mai vad. Si nu au iesit mai multe. In fine, azi merg cu ea la dr ei de familie, dar nu prea am incredere in ea ...

Alexa, Eva il iubeste tare mult pe Lucas, acuma ca e bonavioara sufera ca nu poate sa se joace cu el.

Si ca incheiere, imi bag picioarele in luna plina, nu am chef de nimic azi

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Gabi, bubitele lui Matei nu semanau cu cele de tantar, nu erau in relief si aveau margini neregulate. Au trecut cam in 3 zile. Dupa ce a aparut eruptia nu a mai facut febra (asta e specific rubeolei) In cazul rujeolei febra si eruptia coincid (cel putin asa am citit in carti de specialitate). Oricum, pana nu-i fac dozarea anticorpilor nu o sa stiu sigur, dar mai astept cateva luni, ca nu vreau sa-l chinui inca, a fost destil de traumatizat cu anlizele, si antibioticele injectabile.
Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multumesc tuturor pentru felicitari si pentru pumnii stransi in timpul concursului.Inca mai am emotii, astazi trebuie sa mearga la niste analize medicale, pe care sa le duca la noul job si, din 1 octombrie, va fi acolo. Parca nu-mi vine inca sa cred ... va mai fi un hop de trecut cand isi va anunta fostul sef ca pleaca. Ma astept la niste scene teribile...Ideea este ca ii placea mai mult ce facea inainte, era de multa vreme in firma, obisnuit cu un anumit program dar avea salariul minim pe economie (restul erau colaborari) asa incat nu puteam lua credit, ne gandeam la pensie, plus ca daca intr+o luna nu intrau bani suficienti ii taia din colaborari la sange.
Colegul meu cu care lucrez in echipa de ani buni pleaca din TV. Sotia lui a nascut si omul e constient ca programul nebun si banii cam putini de aici nu sunt compatibile cu statutul de tatic. Asa ca raman singura...
Diana - la multi ani sotului!
Mitzuka - sa-ti traiasca nepotica! Noroc ca te au pe tine ca ajutor la cumparaturi. Noi nu am cumparat mai nimic pt. Lori, doar buni in mare secret, pentru ca aveam eu o superstitie groaznica. Si la cumparaturi au mers doar sotul (teribil de emotionat si mana sparta) si bu (foarte zapacita de lucrurile total diferite fata de timpul ei). Asa incat m-am trezit cu tot felul de chestii scumpe si inutilizabile
Doris - sanatate multa printesei tale!
Angy - stiu cine esti, dupa ce ai postat ca trebuie sa te inteleg in legatura cu celebritatea tatalui si dorinta ta de a nu urma exact aceiasi cariera m-am uitat la profilul paersonal. Fiind foarte stresata zilele astea nu am apucat sa fac legatuea nepot-copil Dorin. Asa incat te rog acum sa-i transmiti lui Dorin toate cele buna si multa sanatate familiei.
Miro - eu continui sa-ti tin pumnii. Trebuie sa se rezolve!!! Si sigur va fi sa fie, poate cand te vei astepta mai putin. Ai vazut povestea lui Doris si nici eu nu am fost prea departe de asa ceva.
Mihi - sigur ca dau de baut, eventual la viitoarea intalneala, asta daca nu ne vedem intamplator mai devreme. Problema e ca nu o mai duc pe Lori la porumbei de frica gripei aviare.

Fug acum sa o duc pe Lori la homeopat, va doresc multa sanatate si o zi frumoasa tuturor.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Multumesc foarte mult pentru urari ...diseara cand ajunge si Dan de la servici o sa le citeasca -se va bucura tare mult.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea,fara raceli, gripe, antibiotice,...si sa ne intalnim cat mai repede ....ce ziceti ???
Eu ma astept ca bb sa soseasca intre 31 oct - 14 nov...sa vedem ce are de gand.

Daca e cineva interesat ...am gasit plapumioare de copii(nu de bb) usoare la Cerbul Albastru ,langa Domus din Sinaia- au modele dragute.

Inca odata multa sanatate la copilasii vostrii...ca am vazut ca multi au luat avut de tras perioada asta.

va pup
diana 36s

Mergi la inceput