Impreuna, Timisoara! (28)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Gabirus, Giova, Mihi - multumesc de pumni stransi!!! Au fost cu folos!!!
A luat Danutul meu concursul, cu nota cea mai mare. Vor urma acum o gramada de schimbari in viata noastra - lui i se schimba programul total - dar e super.
Gabi / La multi ani, fericire, sanatate si un buchet mare-mare de ganduri bune!
Angi - felicitari pentru nepot!!
Din vocabularul Lorianei: hama = caine, nasta = buna dimineata, betzu = batul, boapa = boabele de ceereale Nestle sau cele de struguri, cochi = cocos, bu = bunica....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mihi spune:
Neatza la mine a fost la amiaza la ora 12!
AM tot incercat sa ma trezesc dar n-am reusit si poate mai dormeam mult si bine daca nu suna telefonul!
N-am chef de nimic si am atata treaba....
Gabi Multi ani fericiti si sanatate iti doresc alaturi de numeroasa ta familie! D-zeu sa fie cu voi!
Diana ai grija mai mami! Imi inchipui ce a tresarit saracutl! Poate ca s-a intors si at tot raul spre bine!
DanitinFELICITARI tre sa dati de baut
angi11spor la treaba! Macar Duminica sa te odihnesti!
Eu daca nu-s copiii acasa nu ma strofoc! Deseara bagam niste slana cu ceapa rosie sau cartofi copti! Curatenia mai poate sa ma astepte ca tot eu tre sa o fac dar cum nu stam pe acasa ...
Dorisce-ti face siusiulita e mai bine? Ati reusit sa evitati antibioticul?
LORAND chiar si acu la 4 juma:
s u f r a g e d e r i e = sufragerie
t e v e l i z o r = televizor
ARPAD u h a = usa
d u d u = sticla de lapte
MIHI va pupa pe toate si va doresc sf de saptamana excelent!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Merci pentru urari! Va pupez pe toate!
Danitin ma bucur mult ca a iesit treaba! Succes sotului tau la noul job!
Mihi, inca imi permit sa recunosc cati ani am implinit si anume 26
Ma duc sa pap prajituri. Ca de maine, inapoi la Montignac
Gabi, mamik de Eva
si Lucas
POZE
Mirona spune:
Buna seara Timisoara,
am aparut si eu intr-un tarziu ... sa semnez si eu condica pe aici ... sa nu se supere Mihi ... esti tare mama ... ai punctat cateva pe aici ... ce mai! Esti tare!
Simina - imi fac timp in acest week-end sa pun la punct lista sarbatoritilor si ti-o trimit si tie ... doar ti-am promis.
Diana - m-ai cam lasat de una singura sa bantui pe aici in aceea seara. Imi pare rau de micutul tau ca s-a speriat ... dar poate ca s-a intors cu aceasta ocazie ... din sperietura ... poate poate.
danitin - felicitari pentru sotul tau, orice inceput e greu ... dar o ve-ti scoate la capat.
Alina (angy) felicitari pentru nepotelul tau.
Fetelor ... io nu am ce cuvant stalcit sa va dau ... numa daca ma apuc io sa le stalcesc ... dar va pove cam ce am facut azi.
Am fost din nou la medic ... in speranta ca am vre-un folicul matur si ca putem macar testul poscoital sa-l facem ... pana pleaca Dani ... dar IOC. Se pare ca luna asta nu mai ovulez.
Asa ca: internare in BEGA scrie pe mine ... ceea ce o voi si face saptamana viitoare. Mai tragem si un film la trompe ... si mai avem o chestie de pus la dosar.
Chestia buna e ca maine pleaca Dani in delegatie ... pentru o saptamana ... asa ca bag la chefuri .... nu mai am restrictii la calc ... e numai al meu o saptamana intreaga. URRAAAA!!!!
Luni destup prima sticla de vin ... aviz amatoarelor.
Miro
giuliatm spune:
LA MULTI ANI FERICITI GABI!!! si sa fii iubita !!! pupici evei si lu' lucas mic!
Brigi felicitari mamico!!! Timeea Bun venit pe lume!
giova CASA DE PIATRA si DISTRACTIE FAINA!!!
miro poate te ajut cu un tirbushon. tot is bune la ceva delegatziile!!!
si apropo de delegatii, tocmai ce m-am intors dintr-una - is varzzzza, ma bag sa recuperez ceva somn, is restanta
pupici la evribadi
diana1971 spune:
Buna "dimineata"
Am reaparut...ieri i-am tinut ziua lui sotul meu pt ca luni nu prea pica bine.Am stat pana la 3 am...asa ca am dormit neintoarsa pana la pranz,acum astept sa apara Irina pe la noi.Ma simt cam zombi dupa doistractia de aseara si mi s-au umflat picioarele de mircuri incoace ...
LA MULTI ANI GABI, TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA !
Mirona-sorry ... daca era seara de vineri...ma apucasem de gatit si m-a luat valul...daca e cea de joi m=a palit somnul!
Bb e pe pozitie de intoacere ...inainte de al speria...poate dupa s-a mai dat o tura peste cap, cert este ca mi-a tras suturi saracutul de el.
Ce fel de vin ?????
Danitin- Felicitari la sotul tau..si pe sotul meu tot Dan il cheama
Angy- ce-ti mai face nepotelul????
revin diseara
va pup
diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Eu am de tras cu Ines, e tare rau, are traheita, tuseste, nu mananca saraca...
Suntem sub tratament, sper ca in cateva zile s-o pun pe picioare, ca eu sincer nu o recunosc.
E ata de bleguta, ea care era plina de energie, acum sincer imi lipsesc urletele si prostioarele ei...
Sunt intr-o stare tare aiurea, sufar ca nu o pot ajuta...mai mult!
Sper ca voi toate sunteti bine...
De maine intru in concediu medical pentru ea, cateva zile ca buni nu stie sa-i administreze tratamentul si se pare ca o incearca si pe ea o raceala...
Doamne ajuta la toata lumea!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gangurici_licurici spune:
Salutare la toata lumea
M-am intors si eu- da greu a mai fost. In septembrie am fost la Cluj iar de cand n-am intors n-am avut monitor, si abia acum l-am achizitionat pe cel nou, ma rog, sambata, dar am fost la Poiana Marului si abia acum l-am pus in functiunea. Credeam ca sunt deja la "ne-au vizitat". Sa nu uit: Simina, parca baietelul tau era bolnav: am patit si noi cat am fost la Cluj cu Matei aceeasi chestie, si pana la urma se pare ca a fost rubeola. Nu i-am facut inca dozarea anticorpilor, ca sa fiu sigura, dar dupa simptome se pare ca totusi e cel mai probabil asta sa fi fost problema ( desi o dr. mi-a spus ca mai degraba rujeola, iar alta caa fost o alta viroza eruptiva). M-am enervat ca i-au prescris din prima antibiotice (avea la acel moment doar rosu in gat si febra, dar nu prea mare). Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume bebelusilor, oricum s-au intamplat pare-se multe caft am lipsit eu. Cant am plecat erati pe la pagina 20-21, parca.
Mai scriu maine.
Pupici
angy11 spune:
Buna seara la toata lumea!am pus familionul la culcare si pana mai fumez o tigara sa ma pot duce si eu la culcare,am apucat sa va citesc.
Multumesc inca o data pt. urarile pt. nepotelul meu.Fratele meu e in culmea fericiri si asa iubea copiii nebuneste,o fetita a unor prieteni ii spunea da mai lasa-ma nu ma mai pupa ca ma doare corpu(apropos de dume de ale copiilor),copiii mei stateau la el la pupat ca stiau ca-si face norma si apoi un timp ii lasa in pace.Acum cu copilul lui,inca e in faza de studii,se teme sa nu-i faca vreun rau daca il tine nu stiu cum ,da recupereaza el.
Danitin,tu il cunosti pe frate-miu ati fost colegi de clasa in 1-8(dorin cuibariu).Felicitari pt. sot!
Mihi,iata o balba de-a lui fiu-miu,care o utilizeaza si acum(chit ca are aproape 8 ani), BUTACARIE= bucatarie,are si angy dar f. putine,vorbeste f. corect de mica,uneori il corecteaza pe Daniel,mi-am mai adus aminte:la fel,cand e la feminin-la fele
Doris,acu a plecat Mihai cu familia de la noi,l-am intrebat de Ines,a zis ca e bine,tradus,inseamna ca o sa se faca bine fara complicatii.i-am pove de forum,putin si in treacat am amintit de ines,sa nu se simta monitorizat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Merci mult, Angi, asa e el...un scump....
Cu calmul lui ma linisteteste intotdeauna...
L-am sunat, merg dimineata la el dupa concediu medical...
Azi m-a consolat ca Ines are un sistem imunitar bun, caci l-am intrebat de bronhovaxon, si mi-a zis ca la Ines nu-i da ca nu a facut bronsite si deci nu e cazul.
A...si ma roaga sa-i duc maine o poza cu Ines, desi mai are la cabinet, dar aceea este de cand avea 2 ani.
A zis :
Cum sa nu am una cu Miss?
Simpatia mea....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI